Gödöllői piac, sok finomság egy helyen

Gödöllői Városi Piac


Gödöllő Városi Piac Facebook oldal

 

A Gödöllői Városi Piac igazi kincs a helyiek és a turisták számára is. A Hamvay-kúria udvarában megelevenedik a régi piacok hangulata, ahol kiskertből szedett terményeiket szíves szóval kínáló, sokszoknyás-fejkendős asszonyok várják a vásárlókat. A szépen rendezett zöldséges-gyümölcsös standok mellett százféle színes virággal teli asztalok is csábítják a látogatókat.

 

Gödöllői Városi Piac kínálata

 

A piacon friss, szezonális zöldségeket és gyümölcsöket, házi készítésű élelmiszereket, kézműves termékeket és virágokat lehet vásárolni. A kínálatban szerepelnek helyi termelők által termesztett zöldségek, gyümölcsök, méz, lekvárok, szörpök, sajtok, kolbászok, pékáruk, kézműves ékszerek, fafaragások, kerámiák és virágok.


A gödöllői piac hangulata


A Gödöllői Városi Piac hangulata barátságos, családias. A vásárlók kedvesen csevegnek a termelőkkel, akik örömmel mesélnek a termékeikről. A piacon mindig van valami izgalmas, új felfedeznivaló.


Kiemelt jellemzők:


•    Friss, szezonális termékek
•    Helyi termelők által készített élelmiszerek
•    Szépen rendezett standok
•    Százféle színes virág
•    Barátságos, családias hangulat


A Gödöllői Városi Piac ideális hely a friss, helyi termékek beszerzésére. A piac hangulata igazi kikapcsolódást nyújt a vásárlóknak, akik nemcsak finom ételeket, de kedves élményeket is hazavihetnek.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 122

Átlagos értékelés: 4.8