Gödöllői Premontrei Óvoda: családias légkör, hagyományőrző nevelés, katolikus értékek

Premontrei Óvoda


A Gödöllői Premontrei Óvoda egy csendes, nyugodt környezetben, a Gödöllői Premontrei Apátság területén található. Az óvoda évtizedek óta a gyermekek, szülők és a nevelőtestület megelégedésére működik.

 

Pedagógiai program a gödöllői Premontrei Óvodában:

Az óvoda Néphagyományőrző Pedagógiai Programja elkötelezett a katolikus értékek és az óvodai nevelés időtálló hagyományai iránt. A hagyományápoló tevékenységek révén a gyermekek elsajátítják az összetartozás, az egymás tiszteletben tartása és a személyiségformálás alapjait. A programba a népi kultúra azon elemeit építik be, amelyek illeszkednek a gyermekek életkori és fejlődési sajátosságaihoz, és gazdagítják a mindennapi életüket.

 

Csoportonkénti bontás:

Négy vegyes életkorú csoporttal büszkélkedhet az óvoda, melyek mindegyike jól felszerelt.

 

Udvar:

Az óvoda udvara tágas, nyugodt természeti környezetben fekszik, ideális teret biztosítva a szabadtéri játékokhoz és a mozgáshoz.

 

Közösség:

A közös programok, az elért eredmények és sikerek közös megélése erősíti a közösségi összetartozást. Az óvoda fenntartója, a Gödöllői Premontrei Apátság támogatása és lelkiismeretes jelenléte segíti a közösséget a nehézségek leküzdésében és a pozitív szemléletmód megőrzésében.

 

Célkitűzések:

Az óvoda nap mint nap arra törekszik, hogy a gyermekek jól érezzék magukat és sokat fejlődjenek. A családias légkörben a szülők is otthon érezhetik magukat, és biztosak lehetnek benne, hogy gyermekeik jó kezekben vannak. A programok sokszínűsége és a mindennapok megnyugtató hangulata megerősíti minden hozzátartozót abban, hogy jó idejárni.

 

A Premontrei Óvoda Gödöllőn egy jól felszerelt intézmény

A Gödöllői Premontrei Óvoda egy olyan intézmény, amely ötvözi a katolikus értékeket, a hagyományőrzést, a modern pedagógiai elveket és a családias légkört. A tágas udvar, a jól felszerelt csoportok és a sokoldalú programok ideális környezetet biztosítanak a gyermekek fejlődéséhez.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 103

Átlagos értékelés: 5.0