Budapest School Gödöllő: milyen az oktatás és milyenek a tanárok?

Lexikon

Budapest School Gödöllő


Mióta létezik a gödöllői Budapest School?


A Gödöllői Budapest School mikroiskola 2019 óta új lehetőséget nyújt a gödöllői és környékbeli családoknak, akik egyedi oktatási megközelítést keresnek a gyerekeiknek. Az iskola hat évfolyamon működik, és célja, hogy a diákok ne csak a hagyományos tananyagból tanuljanak, hanem élményekből és tapasztalatokból is merítsenek, hogy felkészülten álljanak szembe a modern világ kihívásaival. Mindezt úgy, hogy megőrizze a tanulás örömét és az érdeklődést a mindennapi csodák iránt.

 

A gödöllői Budapest School hitvallása

 

Az iskola azt tűzte ki célul, hogy megnyissa a diákok számára a világot. Fontosnak tartják, hogy a diákok ne csak könyvekből tanuljanak, hanem kérdéseik révén felfedezzék a világot, az olvasás segítségével időben és térben utazzanak, és a matematikát használják a világ bármely részén való kommunikációra. Az iskola értékei között szerepel a logika és a kritikai gondolkodás, az egyéni és csoportmunka, valamint a bizalom és elfogadás. Ezek az értékek segítenek abban, hogy a diákok magabiztosan és kreatívan használják a tudásukat.

 

Budapest School Gödöllő, ahol a nyelvtanulás és a mozgás fontos

 

Az alapok elsajátítását kiegészítik az angol nyelvvel, a mozgás örömével, a hagyományok és értékek átadásával, valamint a dráma bevonásával. Az iskola nemcsak a tankönyveken alapuló tanulást támogatja, hanem valós projektekre és komplex problémákra is összpontosít, hogy a diákok gyakorlati tudással, felfedezéssel és elmélyüléssel gazdagodjanak.

 

A Gödöllő központjától mindössze 10 percre található iskolában a gyerekek számára teret biztosítanak a tudás és kreativitás szabad kibontakozásához egy labirintusos épületben, a Rét utca mellett. Ez az inspiráló környezet segíti a gyermekeket abban, hogy szabadon fejlesszék képességeiket és érdeklődésüket.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 78

Átlagos értékelés: 5.0