Gödöllő Arbo-park: a gödöllői Arbo-park bármely évszakban egy csodálatos élményt nyújthat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

fooldal > Szakszótár > Gödöllő Arbo-park

Gödöllő Arbo-park


Arbo-park Gödöllő

A gödöllői Arbo-park bármely évszakban egy csodálatos élményt nyújthat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hisz ahogy telnek a hónapok, mindig egy új arcát mutatja nekünk. Babakocsival is könnyen bejárható az ösvényeken, melyeken át akár 5 km hosszú sétát is megtehetünk. A gyerekek számára modern játszótér és kisvasút is elérhető.

 

A gyermekek külön élvezik, hogy a különféle tisztások neveit táblával jelzik, melyeknek mind állatneve van, ilyen például a Bagoly-tisztás, ahol jobb időben a felnőttek lepihenhetnek a fából készült hullámpadokon, vagy a Mókus tisztás, ahol erdei fitneszeszközöket próbálhatunk ki. Az út menti táblákon a gyerkőcök találkozhatnak különféle játékos feladattal, kirakóval, amiken keresztül jobban megismerhetik az arborétum növény- és állatvilágát. A Süni tisztáson egy modern, erdő-vadászat tematikájú játszótér várja a gyerekeket.

 

A Gödöllői Kisvasút 2017-ben „látta meg a napvilágot”, melynek a Csemete rét-Játszótér (Süni tisztás) a két megállóhelye.  A kisvasút célja az erdő népszerűsítése és bányagazdálkodási vasútjaink emlékének megőrzése, életben tartása. 

 

Milyen fejlesztés várható még a gödöllői Arbo-parkban?

Elsődleges cél a Völgy híd és a Völgyszínpad felújítása. A park területére motorik parkot (motoros képességeket fejlesztő parkot) és 2,5 hektáros kutyafuttatót is terveznek, illetve készül majd egy kiállítás az erdő élőlényeinek kommunikációjáról, egy fogadóközpont a bejáratnál és szabadtéri könyvtár is.

 

Hol van a gödöllői Arbo-park?

Gödöllőn az Isaszegi út 164 alatt található az Arbo-park. Hétköznapokon a belépés díjtalan. Hétvégi és ünnepnapi árak:

 

Napijegyek:
Éves bérletek (vásárlástól számítva 365 napig érvényes):
Felnőtt napijegy ......................... 1000 Ft
Diák napijegy ................................ 500 Ft
(diákigazolvány felmutatásával)

Nyugdíjas napijegy ...................... 500 Ft
(65 éves kor felett)

Regisztrációs napijegy ................ 100 Ft
(0-tól 6 éves korig, diákcsoportot kísérő
pedagógusok és fogyatékkal élők, illetve
az őt kísérő személy részére)

Családi napijegy ......................... 2000 Ft
(2 felnőtt + maximum 3 gyermek)

Kedvezményes napijegy .............350 Ft
diák és nyugdíjas csoport részére, maximum 20 főtől

 

Kép forrása: Pilisi Parkerdő Zrt.

Turizmus Turizmusmarketing Utazás

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 107

Átlagos értékelés: 4.8
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2023.09.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Hello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!