Tiszta utcák, zöldebb környezet: A VÜSZI Gödöllőért van

VÜSZI


A VÜSZI Nonprofit Kft. Gödöllő város közhasznú nonprofit gazdasági társasága, melynek fő feladata a város zavartalan üzemeltetésének biztosítása. A cég 1966 óta áll a lakosság szolgálatában, és azóta is a hatékony és szervezett városüzemeltetés elkötelezett híve.

 

A VÜSZI főbb feladatai:

    Út-, híd- és parkfenntartás: Gondoskodnak a város útjainak, hídjainak és parkjainak karbantartásáról, hogy azok biztonságosak és esztétikusak legyenek.
•    Parkolás: Üzemeltetik a város parkolózónáit és ellenőrizik a parkolási díjak befizetését.
•    Ebrendészeti tevékenység: Gondoskodnak a kóbor kutyák befogásáról és elhelyezéséről, valamint a veszettség elleni oltások szervezéséről.
•    Temető fenntartás: Üzemeltetik a városi temetőket és gondoskodnak a sírok karbantartásáról.

 

A VÜSZI célja Gödöllőn:

A lakosság érdekeit szem előtt tartva biztosítani a problémamentes működést és a zavartalan életkörülményeket Gödöllő városában. Továbbra is szeretnék fejleszteni a város üzemeltetését, innovatív megoldásokat bevezetve.

 

A VÜSZI elkötelezettsége:

Minden kolléga a Vüszinél elkötelezett a város fejlődése iránt. Megtesznek mindent, hogy Gödöllő tovább épüljön, szépüljön és fejlődjön. Fontos számukra, hogy az itt élők és az idelátogatók is egy olyan település képpel szembesüljenek, mely méltó Gödöllő hírnevéhez.

 

Elérhetőségek:

•    Weboldal: https://www.vuszikft.hu/
•    Telefon: +36 28 410 988
•    E-mail: ugyfelszolgalat@vuszikft.hu
 


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 140

Átlagos értékelés: 4.8