Gödöllő Blaha városrészében található Napsugár Étterem 1983 óta várja vendégeit házias, magyaros ízvilágú ételekkel és különleges fogásokkal - érdemes kipróbálni!

Napsugár Étterem


A Napsugár Étterem Gödöllőn 1983 óta múködik

Gödöllő Blaha városrészében található Napsugár Étterem 1983 óta várja vendégeit házias, magyaros ízvilágú ételekkel és különleges fogásokkal. Az étterem étlapján a magyar gasztronómia klasszikusai mellett nemzetközi és modern konyhák remekeiből is válogathatnak a vendégek.

 

Házias ételek hatalmas választékban a gödöllői Napsugár Étteremben

A Napsugár Étterem konyhájában elkészített fogások kielégítik az ínyenc húsevők, a vegetáriánusok, a hagyományos ízeket kedvelők és az ételintoleranciával élő vendégek igényeit egyaránt. Az étterem ideális helyszín családi eseményekhez, ballagásokhoz, évfordulókhoz, születés- és névnapi ünneplésekhez, valamint osztálytalálkozókhoz. A földszinten három és az emeleten egy vendégfogadó rész található, melyek közül három is elkülöníthető. Az esküvők és céges rendezvények magas színvonalon, teljes körű lebonyolítással megszervezhetők, akár külső helyszínen is.

 

Az elmúlt évek során a Napsugár Étterem töretlen lelkesedéssel fogadja új vendégeit és hálával tartozik visszatérő vendégeinek.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0