Gödöllő szívében található a Monarchia Rétesház

Monarchia Rétesház


A gödöllői Monarchia Rétesház a város szívében, a történelmi Hamvay-kúriában található, ahol a műemléki környezet a régi idők hangulatát idézi fel. A rétesház ideális helyszín azok számára, akik szeretnének visszarepülni az időben, miközben a legfinomabb réteseket és kiváló kávékat kóstolják.

 

Mit kell tudni a gödöllői Monarchia Rétesházról?

 

A Monarchia Rétesház Gödöllőn nem csak az ízletes rétesekről ismert, hanem a korhű, elegáns épületéről és a kellemes légköréről is. A rétesek folyamatos sütése garantálja, hogy a vendégek mindig friss finomságokat kóstolhatnak. A tavasztól őszig nyitva tartó virágos kerthelyiség tökéletes kikapcsolódási pont a meleg hónapokban.

Különlegességek a gödöllői Monarchia Rétesházról

  • Műemléki helyszín: A Hamvay-kúria történelmi atmoszférája emeli a rétesház varázsát.
  • Virágos kerthelyiség: Tavasztól őszig élvezhetik a vendégek a szabadtéri ülőhelyeket a virágok között.
  • Kiváló rétesek és kávék: A rétesház büszke arra, hogy sokak szerint Gödöllőn a legfinomabb réteseket és tökéletesen elkészített kávékat kínálja.


Parkolási lehetőség a Művelődési háznál a legkönnyebb található, onnan mindössze két perc séta az aluljárón át a rétesházhoz.
A Monarchia Rétesház tökéletes választás azok számára, akik a műemléki környezetben szeretnék élvezni a hagyományos magyar süteményeket és kiváló kávékat. Gödöllő szívében található, könnyen megközelíthető, és egyedülálló élményt nyújt a vendégeknek.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 148

Átlagos értékelés: 4.7