Élvezd a kiváló söröket, finom ételeket és a kellemes zenei aláfestést baráti társaságban a Lapátos Malátaházban Gödöllő szívében.

Lapátos Malátaház


A gödöllői Lapátos Malátaház a város egyik kultikus helyszíne, amely a régi Lapátos kocsmát idézi meg, egy update változattal megőrizve annak szellemét. Stílusos belső terével és szellős kerthelységével ideális találkozóhely, legyen szó baráti összejövetelekről vagy csak egy laza esti kikapcsolódásról.

 

Lapátos Malátaház Gödöllő

 

A Lapátos Malátaház jellegzetessége a folyamatosan változó csapolt sörök választéka, amely a környéken egyedülállónak számít, valamint a palackozott sörök széles kínálata is kipróbálásra csábít. Az ételválaszték tökéletesen illeszkedik a hely hangulatához, az árak pedig mindenki számára elfogadhatóak. Külön kiemelendő a házi csipsz fokhagyma mártással, amely kihagyhatatlan kiegészítője egy sörözésnek.

 

Miért látogass el a gödöllői Lapátos Malátaházba?

 

  • Hangulat: A zene hangerőssége ideális, a válogatott zenék pedig még inkább emelik a hely atmoszféráját.
  • Étel és ital: A kézműves sörök mellett a hely által kínált ételek, mint például a házi csipsz, egyszerűen fenomenálisak. A sörivók mellett a nem sörivók is találnak ízlésüknek megfelelő italokat.
  • Személyzet: A hozzáértő személyzet segítőkészen áll a vendégek rendelkezésére, mind a sörök, mind az ételek tekintetében.

 

A Lapátos Malátaház Gödöllő egyik központi részén található, könnyen megközelíthető helyen, így a látogatók számára egyszerű a hozzáférés.  A Lapátos Malátaház mindenkit vár, aki szeretne jó társaságban kellemes környezetben eltölteni néhány órát, és közben kiváló söröket és ételeket fogyasztani. Ez a hely Gödöllőn az igazi kézműves sörök és az otthonos hangulat kedvelőinek paradicsoma.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 150

Átlagos értékelés: 4.7