Kaja Tanya: Gyors falatok a friss levegőn Gödöllőn

Kaja Tanya


Kaja Tanya Gödöllő Facebook oldal

 

Kaja Tanya: Gyors falatok a friss levegőn Gödöllőn

 

A Kaja Tanya egy laza hangulatú büfé Gödöllő belvárosában, a Szabadság téren. A hely ideális választás azoknak, akik gyorsan és finoman szeretnének enni egy ízletes falatot a friss levegőn.


Kaja Tanya étlap és itallap


A Kaja Tanya étlapján a magyar konyha klasszikusai szerepelnek, de találunk itt vega opciókat is. A kínálatban szerepelnek szendvicsek, hot-dogok, hamburgerek, gyros, de akár rántott sajtot vagy rántott húst is kóstolhatunk. A vega vendégek számára pitákat, salátákat és wrappeket kínálnak. Az étteremben széles italválasztékkal is rendelkeznek, üdítők, kávék, tea, sör is szerepel a kínálatban.


Milyen a hangulat a gödöllői Kaja Tanyán?


A Kajat Tanya laza és barátságos hangulatú. Nincs belső tér, a vendégek a kinti padokon és asztaloknál ülhetnek le. A helyen hangulatos terasz van, ahol kellemes időt tölthetünk a friss levegőn. A Kajat Tanya büfé jellegű, így nincs pincérszolgálat. A vendégek maguk rendelik meg az ételt és italokat a pultnál. A kiszolgálás gyors és udvarias.


A gödöllői Kaja Tanya jellemzői


•    Gyors és finom ételek
•    Laza hangulat
•    Széles italválaszték
•    Vega opciók
•    Terasz
•    Kedvező árak


Kiknek ajánljuk Gödöllőn a Kaja Tanyát?


A Kajat Tanya ideális választás azoknak, akik gyorsan és olcsón szeretnének enni egy ízletes falatot Gödöllőn. A hely laza hangulata tökéletes egy ebédszünetre vagy egy baráti összejövetelre.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 94

Átlagos értékelés: 4.8