gödöllői karácsonyház; karácsonyház; Gödöllő

Karácsonyház


A Karácsonyház egy turisztikai látványosság 

 

A 300 négyzetméteres, kilenc szobás Karácsonyházban, hazánkban egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal, illetve megannyi ritka és szépséges aprósággal találkozhatnak a látogatók. Érdemes ide ellátogatni, és a közelgő ünnepi hangulatnak átadni magunkat! Az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik. 

 

Így tudsz eljutni a gödöllői Karácsonyházba

Gödöllő központjában, a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközt található a Karácsonyház, a Várkapitányi lak műemléki épületében. A Karácsonyház közvetlenül a 3-as főút mellett található Gödöllő központjában. Az M3-as autópályán érkezve a gödöllői lehajtón kihajtva Gödöllő centrum felé kell elindulni. Budapestről kb 20 perc autóval.

 

Parkolás a gödöllői Karácsonyháznál

A Karácsonyháztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, mindössze 10 Ft/másfél óra díjért, ez szombaton délelőtt is így van. Szombat délután és vasárnap itt ingyenes a parkolás. A Kastély parkolója is használható, de az kisebb, drágább, és minden nap fizetős. A Karácsonyház mögötti parkoló rész lezárt terület, behajtani tilos táblával. Az oda parkoló járműveket a közterület felügyelet büntetheti (és bünteti is), ezért kérjük ne parkolj oda!


Tömegközlekedés Budapestről a Karácsonyházba

•    HÉV-vel az Budapest Örs Vezér terétől Gödöllő Szabadság téri állomásig (Karácsonyház innen 20 méter)
•    Vonattal a Budapest Keleti Pályaudvarról Gödöllő Vasútállomásig (Karácsonyház innen kb 300 méter)
•    Autóbusszal a Budapest Stadion Autóbuszállomás megállótól a Gödöllői Autóbusz Pályaudvarig (Karácsonyház innen 100 méter)

 

A Karácsonyház hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra között nyitva tartó helyszín belépődíj megfizetése nélkül felkereshető.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0