Gödöllő Yellow Pub: kutyabarát étterem, remek ételek, kifizethető áron!

Yellow Pub


Yellow Pub Étterem Gödöllő

 

A Yellow Pub nevétől eltérően nem egy sárga színekben domináló gyors étterem, hanem inkább a klasszikus vonásokat képviseli, már ami a belső enteriőrt illeti. A plafonon elhelyezkedő gerendák, az elegáns csíkos tapéta és a falon elhelyezkedő gyönyörű festmények kicsit olyan érzést kelthetnek a vendégben, mintha a régi stílusjegyeit hordozva egy modern kastély egy szobájában ebédelne. A klasszikus stílus mellett, viszont egy fiatalos és modern menüvel várnak mindenkit. Mind tálalásban, mind ízvilágában követik az aktuális trendeket és a mai kor követelményeit, legyen szó magyaros vagy mediterrán ételről, de persze a 100 féle meleg és hideg étel között hagyományos fogásokat is találhatunk. A Yellow vegetáriánus ételekben is király így, ha vegák vagytok mindenképp próbáljátok ki! A pub elnevezéshez hűen széles az italválaszték, és három féle csapolt sörrel is tudnak szolgálni. A Yellow Pub kitűnő választás lehet, ha egy szép környezetben szeretnétek eltölteni egy laza estét.

 

Kutyabarát étterem Gödöllőn: a Yellow Pub
 

A Dózsa György úton lévő feltűnő, sárga ház szuper dolgokat rejt; bent nagy udvari rész, kis tó halakkal, barátságos személyzet és még a kutyánkat is szívesen fogadják!
Az ételek bőségesek, megfizethető áron vannak, a parkolójuk kifejezetten nagy, a pincérek gyorsak, a hely hangulata fiatalos és kellemes.

 

Gödöllő Yello Pub nyitvatratása

hétfő 11:00 – 23:00
kedd 11:00 – 23:00
szerda 11:00 – 23:00
csütörtök 11:00 – 23:00
péntek 11:00 – 23:00
szombat 11:00 – 23:00
vasárnap 11:00 – 23:00

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 2

Átlagos értékelés: 5.0