Szuper programok a nyáron Gödöllőn!

Főoldal > Gödöllő és környéki nyári programok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Gödöllő és környéki nyári programok


2022/06/30
NA

A nyarat programok terén uralni fogja egyértelműen a Nyári Színház programsorozat, de ezenkívül is lesz Gödöllőn és a közeli Veresegyházon sok szuper, érdekes esemény még a nyáron, legyen az színházi, zenés vagy akár stand up comedy előadás. Menjetek el valamelyikre, győződjetek meg róla ti magatok is!

Színház, stand up comedy Gödöllőn

Ünnepeljük együtt Veresegyházat!


07.01-02

 

Veresegyház Városünnepe nem csak a veresegyháziaknak szól, hisz két napos progamsorozat vár gyerekeket és felnőtteket egyaránt. 
Az első napon, pénteken délelőtt 10-kor a Mézesvölgyi iskolában kezdetét veszi a vasútmodell kiállításmegnyitó, délután 16:00-kor pedig ünnepélyes keretek között megtörténik a Medvés kútnál a térnévadás, illetve emlékkiállítás.
17:00-kor a Városi Múzeumnál településtörténeti kiállítás lesz megtekinthető, este, 21:00 óra után kicsivel, az ünnepi megnyitó után közvetlen, fellép az Anna and the Barbies együttes. Őket követően egészen hajnali 1-ig retro disco szórakoztatja a közönséget DJ STR közreműködésével. 
A második nap szombaton a kemping területén 8:00-14:00-ig főzőverseny lesz, ezen az estén pedig 21:00-kor a Búcsú téren a Kowalsky meg a Vega lép színpadra!

 

 

Kormos Anett stand up comedy fellpése a gödöllői Trafo Cluban 


07.23


Kormos Anett humorista eljön három év csönd után Gödöllőre is önálló estés fellépésével. Aki ismeri Anett stílusát, tudja, mire számíthat: fanyar humor, szókimondás és őszinte sztorik. Mesélni fog ebben a másfél órában arról, mik történtek vele az évek alatt; házasságról, válásról, kamaszgyerekekről, dolgokról, amin sírni lenne kedve az embernek, de inkább nevetéssel próbálja megoldani. 

Anett is várja nagyon a fellépéseit:

 

“Azért is különleges számomra a visszatérés, mert most először a magam ura lehetek. Minden kötöttségtől, elvárástól függetlenül saját szervezésű esteket tartok, és nagyon jól esik a közönség őszinte lelkesedése.”


A humorista szeretné, hogy az est után, a nézők hazafele menet elgondolkozzanak a saját életükön, ami igazából…egészen tűrhető. wink

Jegyek itt kaphatóak!

 

Dzsungel könyve a gödöllői Arborétumban


07.23-24


A nagy sikerű musical idén két alkalommal is látható lesz igazán különleges környezetben, a gödöllői Erdészeti Arborétumban a megszokott színházi előadásokétól teljesen eltérő, utánozhatatlan helyszínen. 
Az arborétum bejáratától indulva egy kis erdei sétával juthatunk el a nézőtérig, de már ezen az úton is a dzsungelben érezhetjük magunkat, hisz az arborétum fái, dombjai, tisztása és az erdő hangjai magával ragadnak minket, és a dzsungelbe röpítenek, sőt, messziről, mintha tigrisüvöltést is hallanánk…
Az előadás csodás szórakozást nyújt mindenki számára, egy rendkívüli környezetben, ahol nem csak a magasított színpadon történnek az események, résen kell lennie a nézőknek, az biztos. 

 

Ha Gödöllő, akkor Sissi…és a titkai


07.31


Sisi titkai néven lesz látható a Habsburg ház életéről szóló musical a gödöllői Királyi kastélyban. 
Az Elisabeth musicalt több mint 25 éve játsszák hatalmas sikerrel az országban, csodás főszereplőkkel: Janza Katával, Dolhai Attilával és Szabó P. Szilveszterrel. Az arisztokrata hangulat és előkelő megjelenés mindenkit rabul ejt, és az előadást is hamar a szívébe zárja. Tökéletes helyszínként szolgál a Királyi Kastély Díszudvara, ahol a szabadég alatt ülve a musical hatása alá kerülhetünk teljesen.
 


TurizmusmarketingLegfrissebb cikkek


5 kisvasutas kirándulási lehetőség Magyarországon- a gyerekek imádni fogják!
Magyarország ezer csodát rejt magában, számtalan kirándulás lehetőséggel, melyeket bejárhatunk gyalog, biciklivel, autóval, de akár fel is ülhetünk egy erdei kisvasútra, megpihenve, csodálva a környezetet, és nem mellesleg a gyerekek is imádják. Válogatásukban bemutatunk 5 lehetőséget hazánkban, ami garantáltan élvezetes lesz. 
Fergeteges augusztusi parkmozi a Gárdonyi téren!
Augusztusban ismét itt a B32 Parkmozi, a Gárdonyi téren! Az idei téma „igaz történetek” néven fut, amik egyszerre lebilincselnek, magával ragadnak és a tudat, hogy megtörtént dolgot nézünk, még inkább izgalmassá teszi! Gyertek, szuper lesz, a popcornt a parkmozi biztosítja, ami benne van a jegy árában!
Ezek a legszuperebb Duna-parti éttermek – ki kell próbálnod!
Használjuk ki a nyár utolsó hónapját, és látogassunk el ezekre a helyekre, ha egy igazán szép környezetben akarunk finomakat enni, mindezt egy vízparton. Nincs is nyugtatóbb látvány, ahogy elfogyasztjuk az ebédünket vagy vacsoránkat egy kellemes teraszon, mellettünk pedig lassan hullámzik a Duna. Ez aztán az igazi „carpe diem” életérzés!     
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!