Szuper programok a nyáron Gödöllőn!

Gödöllő és környéki nyári programok

2022-06-29 20:27

A nyarat programok terén uralni fogja egyértelműen a Nyári Színház programsorozat, de ezenkívül is lesz Gödöllőn és a közeli Veresegyházon sok szuper, érdekes esemény még a nyáron, legyen az színházi, zenés vagy akár stand up comedy előadás. Menjetek el valamelyikre, győződjetek meg róla ti magatok is!

Színház, stand up comedy Gödöllőn

Ünnepeljük együtt Veresegyházat!


07.01-02

 

Veresegyház Városünnepe nem csak a veresegyháziaknak szól, hisz két napos progamsorozat vár gyerekeket és felnőtteket egyaránt. 
Az első napon, pénteken délelőtt 10-kor a Mézesvölgyi iskolában kezdetét veszi a vasútmodell kiállításmegnyitó, délután 16:00-kor pedig ünnepélyes keretek között megtörténik a Medvés kútnál a térnévadás, illetve emlékkiállítás.
17:00-kor a Városi Múzeumnál településtörténeti kiállítás lesz megtekinthető, este, 21:00 óra után kicsivel, az ünnepi megnyitó után közvetlen, fellép az Anna and the Barbies együttes. Őket követően egészen hajnali 1-ig retro disco szórakoztatja a közönséget DJ STR közreműködésével. 
A második nap szombaton a kemping területén 8:00-14:00-ig főzőverseny lesz, ezen az estén pedig 21:00-kor a Búcsú téren a Kowalsky meg a Vega lép színpadra!

 

 

Kormos Anett stand up comedy fellpése a gödöllői Trafo Cluban 


07.23


Kormos Anett humorista eljön három év csönd után Gödöllőre is önálló estés fellépésével. Aki ismeri Anett stílusát, tudja, mire számíthat: fanyar humor, szókimondás és őszinte sztorik. Mesélni fog ebben a másfél órában arról, mik történtek vele az évek alatt; házasságról, válásról, kamaszgyerekekről, dolgokról, amin sírni lenne kedve az embernek, de inkább nevetéssel próbálja megoldani. 

Anett is várja nagyon a fellépéseit:

 

“Azért is különleges számomra a visszatérés, mert most először a magam ura lehetek. Minden kötöttségtől, elvárástól függetlenül saját szervezésű esteket tartok, és nagyon jól esik a közönség őszinte lelkesedése.”


A humorista szeretné, hogy az est után, a nézők hazafele menet elgondolkozzanak a saját életükön, ami igazából…egészen tűrhető. wink

Jegyek itt kaphatóak!

 

Dzsungel könyve a gödöllői Arborétumban


07.23-24


A nagy sikerű musical idén két alkalommal is látható lesz igazán különleges környezetben, a gödöllői Erdészeti Arborétumban a megszokott színházi előadásokétól teljesen eltérő, utánozhatatlan helyszínen. 
Az arborétum bejáratától indulva egy kis erdei sétával juthatunk el a nézőtérig, de már ezen az úton is a dzsungelben érezhetjük magunkat, hisz az arborétum fái, dombjai, tisztása és az erdő hangjai magával ragadnak minket, és a dzsungelbe röpítenek, sőt, messziről, mintha tigrisüvöltést is hallanánk…
Az előadás csodás szórakozást nyújt mindenki számára, egy rendkívüli környezetben, ahol nem csak a magasított színpadon történnek az események, résen kell lennie a nézőknek, az biztos. 

 

Ha Gödöllő, akkor Sissi…és a titkai


07.31


Sisi titkai néven lesz látható a Habsburg ház életéről szóló musical a gödöllői Királyi kastélyban. 
Az Elisabeth musicalt több mint 25 éve játsszák hatalmas sikerrel az országban, csodás főszereplőkkel: Janza Katával, Dolhai Attilával és Szabó P. Szilveszterrel. Az arisztokrata hangulat és előkelő megjelenés mindenkit rabul ejt, és az előadást is hamar a szívébe zárja. Tökéletes helyszínként szolgál a Királyi Kastély Díszudvara, ahol a szabadég alatt ülve a musical hatása alá kerülhetünk teljesen.
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...