Ezek lesznek a programok a Nyári Színházban Gödöllőn

Főoldal > Nyári színház Gödöllőn! – Hangjegy Művészeti Fesztivál

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nyári színház Gödöllőn! – Hangjegy Művészeti Fesztivál


2022/06/22
NA

Idén újra megrendezésre kerül a tavalyi év sikere után a Nyári Fesztivál, csodálatos helyszínen, érdekes programokkal, a teljesség igénye nélkül bemutatunk párat, jegyek online vásárolhatóak.

Hangjegy Művészeti fesztivál Gödöllőn

Ők nyitják meg a nyári fesztivált Gödöllőn


A nyitóest fellépője a Fonogram díjas Cimbaliband együttes. A banda több tagjának is népzenész múltja van, így ez jól érződik kelet-európai stílusú zenéjükben, mely keveredik a népdalok világával.
Alap hangszerük a cimbalom, ezt fűszerezik meg jazz, latin és balkáni stílusú dallamokkal. 
Az IRAM névre keresztelt koncertjükön a legnagyobb slágerek fognak felcsendülni, két remek zenész közreműködésével.  
Az biztos, hogy különleges élményben lesz részük a koncert résztvevőinek, nem érdemes kihagyni!

 

Rendhagyó István, a király Gödöllőn

 

A mindenki által jól ismert rockopera egy más köntösben: gyerekek fognak fellépni!
A gyerekeket előzetesen már kiválogatták egy program keretein belül, ami 2019-ben lett meghirdetve. Célja a határon innen és túl élő legfiatalabbakkal is megismertetni a nemzeti identitást, a magyar történelem ezen részét, úgy, hogy az befogadható legyen.
Július 2-án, most Gödöllőn lépnek fel az ifjú tehetségek, ami fantasztikus programlehetőség gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

 

 

A gödöllői Nyári Fesztiválon folytatódik a Jazzkívánságműsor 


Július 15-én folytatódik Gödöllőn A Sárik Péter Trió sikersorozata, ami 2010 óta töretlen sikernek örvend; nagy slágereket adnak elő izgalmas kereteken belül!
A közönség bármilyen dalt kérhet, a Trió pedig a saját stílusában játssza el, ismét Falusi Mariann énekével. 


Sárik Péter nyilatkozta:

“A elején álmomban sem gondoltam volna, hogy a Jazzkívánságműsor ennyire népszerű lesz, de a koncertek során rájöttem, hogy mi a hatalmas siker titka.
Annak ellenére, hogy látszólag könnyed slágereket játszunk, a színpadról mégis sokszor igen kemény jazz szól, de LGT-be, Kovács Katiba, a legnépszerűbb előadókba ‘csomagolva’.
Így a jazzt egyébként nem kedvelők szívesen hallgatják kedvenc dalaikat, és szinte észre sem veszik, hogy jazzkoncerten vannak. A jazzrajongók ugyanakkor örömmel fogadják az új sztenderdeket, hisz a jazz hőskorában ugyanez történt: a legismertebb slágereket játszották el a jazz-zenészek, csak másképp.”


Minden zenerajongónak ott a helye!


Menthol,menthol,menthol!    


Július 30-án részt vehetünk Fenyő Miklós és Novai Gábor fantasztikus, nagyon magyar életérzéssel rendelkező rock and roll musicalén. 
Az előadás az életről, a zenéről és a színházról szól, egy utazáson vehetünk részt, amit végig a rock kísér, mi pedig remekül szórakozunk. 

 


A Nyári fesztivál elköszön Gödöllőtől


A záró előadásban fellép az Urban Verbunk Junior táncegyüttes Néptáncvalóság című bemutatójával. 
Céljuk egy olyan kulturális és értékes táncot bemutatni, amelyben a jövő generációi is megtalálhatják újra és újra önmagukat, a saját gyökereiket, és a „néptánc újra menő lehet”.


Jegyek itt vásárolhatóak, a programokról bővebben pedig itt lehet olasvni!

 


TurizmusHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!