Gödöllő kávézó; Gödöllő Novo café; Gödöllő Művészetek háza

Novo Café


Gödöllő kávézó: Novo Café

 

Igazi chillezős hely, szuper környezetben az Alsó Parknál, a Művészetek Házánál. Limonádék, kávék, sütik, sokszor meccsnézős vagy zenés estek, fiatalok körében közkedvelt hely, de minden korosztály kellemes érezheti magát ebben a milliőben! Jó időben kényelmes kiülhetünk a kinti részre, de ha bemegyünk könyvekkel találkozhatunk, belapozgatva és olvasgatva pedig még inkább otthonos érzés fog el bennünket. Ha végeztünk az ücsörgéssel, iszogatással akkor utána mehetünk is egy kellemes sétára a parkba!

 

Hol van Gödöllőn jó kávézó?

 

Egyértelműen az egyik az Alsó Parknál található Novo Café. Szuper dolog, hogy itt nem csak kávézhatsz, hanem péládul péntek esténként Coctail Night néven isteni koktélokat fogyaszthatunk. 

 

Élő zene, pici könyvtár a Novo Café-ban Gödöllőn
 

Ritka az olyan hely Gödöllőn, ahol élő zenével várják a vendégeket, a Novo Café-ban ugyanakkor rendszeresen. Bár ezekben az esetekben sokkal inkább előadásról érdemes beszélni, mint háttérzenéről, hiszen ilyenkor egy kicsit nehezen hallhatjuk, amit a mellettünk ülő mond, de nem egész estés programra kell gondolni, így nagyon is élvezetesek lehetnek. A teraszon is szól általában valamilyen halk zene, az cseppet sem zavaró. A belső rész kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a könyvtárra hajazó dizájnra, a Művészetek Háza előterétől csupán egyetlen falacska határolja el az asztalokat, ahol a felszerelt polcokon számtalan könyv kapott helyet. Egyébként nagyon is beleillik a környezetbe, kifejezetten hangulatos.

 

Novo Café Gödöllő, ahol kultúra jár a kávéhoz
 

Be kell vallanunk, hogy nem a Novo Café a legmegfelelőbb hely, ha el szeretnénk bújni a tömeg elől. Gyakran megrohamozzák az előadások vendégei az asztalokat, bár valószínűleg a vendéglátóhely kialakításával pontosan ez volt a cél. Ettől függetlenül is ki lehet fogni olyan alkalmakat, amikor nem telítik meg a nézők a Művészetek Házát és környékét. Ha autóval érkeznénk, akkor érdemes is erre odafigyelni, mert ezekben az esetekben a nagy parkoló ellenére is korlátozottak lehetnek a lehetőségeink. A téli időszakban is érdemes egyébként ellátogatni a kávézóba, hiszen éppen mellette, a parkban kap helyet a karácsonyi vásár, de nyáron is nagyszerű a kilátás a Grassalkovich-kastélyra a teraszról.

 

Mi a gödöllői Novo Café nyitvatartása?

 

Hétfő - csütörtök: 08:30 - 22:30
Péntek - szombat: 08:30 - 01:00
Vasárnap: 11:00 - 22:30

 


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0