Gödöllő kávézó; Gödöllő Novo café; Gödöllő Művészetek háza

fooldal > Szakszótár > Gödöllő Novo Café

Gödöllő Novo Café


Gödöllő kávézó: Novo Café

 

Igazi chillezős hely, szuper környezetben az Alsó Parknál, a Művészetek Házánál. Limonádék, kávék, sütik, sokszor meccsnézős vagy zenés estek, fiatalok körében közkedvelt hely, de minden korosztály kellemes érezheti magát ebben a milliőben! Jó időben kényelmes kiülhetünk a kinti részre, de ha bemegyünk könyvekkel találkozhatunk, belapozgatva és olvasgatva pedig még inkább otthonos érzés fog el bennünket. Ha végeztünk az ücsörgéssel, iszogatással akkor utána mehetünk is egy kellemes sétára a parkba!

 

Hol van Gödöllőn jó kávézó?

 

Egyértelműen az egyik az Alsó Parknál található Novo Café. Szuper dolog, hogy itt nem csak kávézhatsz, hanem péládul péntek esténként Coctail Night néven isteni koktélokat fogyaszthatunk. 

 

Élő zene, pici könyvtár a Novo Café-ban Gödöllőn
 

Ritka az olyan hely Gödöllőn, ahol élő zenével várják a vendégeket, a Novo Café-ban ugyanakkor rendszeresen. Bár ezekben az esetekben sokkal inkább előadásról érdemes beszélni, mint háttérzenéről, hiszen ilyenkor egy kicsit nehezen hallhatjuk, amit a mellettünk ülő mond, de nem egész estés programra kell gondolni, így nagyon is élvezetesek lehetnek. A teraszon is szól általában valamilyen halk zene, az cseppet sem zavaró. A belső rész kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a könyvtárra hajazó dizájnra, a Művészetek Háza előterétől csupán egyetlen falacska határolja el az asztalokat, ahol a felszerelt polcokon számtalan könyv kapott helyet. Egyébként nagyon is beleillik a környezetbe, kifejezetten hangulatos.

 

Novo Café Gödöllő, ahol kultúra jár a kávéhoz
 

Be kell vallanunk, hogy nem a Novo Café a legmegfelelőbb hely, ha el szeretnénk bújni a tömeg elől. Gyakran megrohamozzák az előadások vendégei az asztalokat, bár valószínűleg a vendéglátóhely kialakításával pontosan ez volt a cél. Ettől függetlenül is ki lehet fogni olyan alkalmakat, amikor nem telítik meg a nézők a Művészetek Házát és környékét. Ha autóval érkeznénk, akkor érdemes is erre odafigyelni, mert ezekben az esetekben a nagy parkoló ellenére is korlátozottak lehetnek a lehetőségeink. A téli időszakban is érdemes egyébként ellátogatni a kávézóba, hiszen éppen mellette, a parkban kap helyet a karácsonyi vásár, de nyáron is nagyszerű a kilátás a Grassalkovich-kastélyra a teraszról.

 

Mi a gödöllői Novo Café nyitvatartása?

 

Hétfő - csütörtök: 08:30 - 22:30
Péntek - szombat: 08:30 - 01:00
Vasárnap: 11:00 - 22:30

 

Éttermek

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 139

Átlagos értékelés: 4.9
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2023.09.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Hello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!