Pizza Gödöllő: Autentikus nápolyi pizza Gödöllőn, a foci pálya mellett, két fiatal srác kezei által készülve, akik elhozták Gödöllőre az igazi olasz életérzést és ízeket!

Napolizza


Gödöllő Napolizza - autentikus nápolyi pizza Gödöllőn

Ez az igazán hiánypótló pizzéria két fiatal srác által jött létre, akiknek a szenvedélyük az igazi, hosszú kelesztésű olasz pizza. Ezt az életérzést szeretnék Gödöllőre is elhozni. Az Erzsébet parknál, a foci pályánál találhatóak meg, egy kicsike faszerkezetes helyiségből.
A pizza tészta inkább a vékonyabb fajta, ahogy az olaszok el is várják, és a feltétek is a tradicionális nápolyi vonalat követik, de azért megtalálható az étlapon egy “magyaros” ízű pizza is a békesség kedvéért. 

 

Elhoztuk nektek az igazi pizzát, minőségi olasz alapanyagokkal dolgozunk. Szeretnénk, ha mindenki megtudná milyen is a nápolyi pizza – lehet olvasni a srácok honlapján.

 

Pizza Gödöllőn: miért egyél nápolyi pizzát a Napolizzában?

Nápolyi pizza különleges helyet foglal el az olasz konyhában és az ételvilágban. Rengeteg ember szerint a nápolyi pizza az egyik legfinomabb pizzafajta, és számos oka van ennek a népszerűségnek. A nápolyi pizza hagyományosan készül, az eredeti receptet követve. A tészta összetevői (liszt, víz, élesztő és só) egyszerűek, de a készítés módja és az alapanyagok minősége kiemelkedő fontossággal bírnak. A hagyományos nápolyi pizzatészta hosszú ideig érlelődik, amely a tészta textúrájának és ízének kialakulásához vezet. 

Különleges textúra, egyszerű, de minőségi alapanyagok, 400 fokos kemencés sütés és a nagyszerűsége, az egyszerűségében rejlik. 

 

Napolizza nyitvatartási idő

H:    Zárva
K:    Zárva
Sze:    15:00–21:00
Cs:    15:00–21:00
P:    15:00–21:00
Szo:    12:00–21:00
V:    12:00–20:00


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0