Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Ez az igazán hiánypótló pizzéria két fiatal srác által jött létre, akiknek a szenvedélyük az igazi, hosszú kelesztésű olasz pizza. Ezt az életérzést szeretnék Gödöllőre is elhozni. Az Erzsébet parknál, a foci pályánál találhatóak meg, egy kicsike faszerkezetes helyiségből.
A pizza tészta inkább a vékonyabb fajta, ahogy az olaszok el is várják, és a feltétek is a tradicionális nápolyi vonalat követik, de azért megtalálható az étlapon egy “magyaros” ízű pizza is a békesség kedvéért.
Nápolyi pizza különleges helyet foglal el az olasz konyhában és az ételvilágban. Rengeteg ember szerint a nápolyi pizza az egyik legfinomabb pizzafajta, és számos oka van ennek a népszerűségnek. A nápolyi pizza hagyományosan készül, az eredeti receptet követve. A tészta összetevői (liszt, víz, élesztő és só) egyszerűek, de a készítés módja és az alapanyagok minősége kiemelkedő fontossággal bírnak. A hagyományos nápolyi pizzatészta hosszú ideig érlelődik, amely a tészta textúrájának és ízének kialakulásához vezet.
Különleges textúra, egyszerű, de minőségi alapanyagok, 400 fokos kemencés sütés és a nagyszerűsége, az egyszerűségében rejlik.
H: Zárva
K: Zárva
Sze: 15:00–21:00
Cs: 15:00–21:00
P: 15:00–21:00
Szo: 12:00–21:00
V: 12:00–20:00
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma: 1
Átlagos értékelés: 5.0