Gödöllő pékség: A gödöllői Lipóti pékség a belváros szívében van és sokak kedvence, ami nem meglepő, hiszen minőségi pékáruk, tejtermékek és kedves kiszolgálás jellemzi a pékséget.

Lipóti pékség


Gödöllő Lipóti pékség, a város szívében

A Lipóti Pékség Gödöllőn a belváros egyik legforgalmasabb részén helyezkedik el. A pékségben lehetőség van helyben fogyasztásra is. A választék között hagyományos péksüteményeket, süteményeket, szendvicseket, és tejtermékeket is kaphatunk. Emellett lehetőségünk van gluténmentes és alakbarát finomságokat is választani. 

 

Miért jó a Lipóti Pékség Gödöllőn?

Az alapítója Lipót Sándor, aki 1922-ben kezdte el a pékáruk előállítását. A vállalat központja Budapesten található, és számos pékségüzemet üzemeltet az országban.
A Lipóti Pékség híres a minőségi pékáruk, például kenyerek, péksütemények és pékáru specialitások gyártásával. A vállalat arra törekszik, hogy friss és ízletes termékeket kínáljon, amelyeket hagyományos módon készítenek, de innovatív módon is fejlesztik. Az évek során a Lipóti Pékség kiterjesztette tevékenységét és az országon kívül is jelen van. Az exportpiacokon is jelen van, és több európai országba, például Ausztriába, Szlovákiába és Romániába is szállítja termékeit.

A vállalatnak számos üzlete és péksége van Magyarországon, ahol a vásárlók széles választékot találhatnak a friss pékárukból. Emellett a Lipóti Pékség termékei számos szupermarketben és élelmiszerboltban is kaphatók az országban.

A Lipóti Pékség népszerűségét részben a minőségi termékeinek és a hagyományos recepteknek köszönheti. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra és a gondos előállítási folyamatokra.

 

Gödöllői Lipóti Pékség nyitvatartása

hétfő 6:30 – 18:00
kedd 6:30 – 18:00
szerda 6:30 – 18:00
csütörtök 6:30 – 18:00
péntek 6:30 – 18:00
szombat 6:00 – 12:00
vasárnap ZÁRVA


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0