Gödöllő pékség: A gödöllői Lipóti pékség a belváros szívében van és sokak kedvence, ami nem meglepő, hiszen minőségi pékáruk, tejtermékek és kedves kiszolgálás jellemzi a pékséget.

Főoldal > Szakszótár > Gödöllő Lipóti pékség

Gödöllő Lipóti pékség


Gödöllő Lipóti pékség, a város szívében

A Lipóti Pékség Gödöllőn a belváros egyik legforgalmasabb részén helyezkedik el. A pékségben lehetőség van helyben fogyasztásra is. A választék között hagyományos péksüteményeket, süteményeket, szendvicseket, és tejtermékeket is kaphatunk. Emellett lehetőségünk van gluténmentes és alakbarát finomságokat is választani. 

 

Miért jó a Lipóti Pékség Gödöllőn?

Az alapítója Lipót Sándor, aki 1922-ben kezdte el a pékáruk előállítását. A vállalat központja Budapesten található, és számos pékségüzemet üzemeltet az országban.
A Lipóti Pékség híres a minőségi pékáruk, például kenyerek, péksütemények és pékáru specialitások gyártásával. A vállalat arra törekszik, hogy friss és ízletes termékeket kínáljon, amelyeket hagyományos módon készítenek, de innovatív módon is fejlesztik. Az évek során a Lipóti Pékség kiterjesztette tevékenységét és az országon kívül is jelen van. Az exportpiacokon is jelen van, és több európai országba, például Ausztriába, Szlovákiába és Romániába is szállítja termékeit.

A vállalatnak számos üzlete és péksége van Magyarországon, ahol a vásárlók széles választékot találhatnak a friss pékárukból. Emellett a Lipóti Pékség termékei számos szupermarketben és élelmiszerboltban is kaphatók az országban.

A Lipóti Pékség népszerűségét részben a minőségi termékeinek és a hagyományos recepteknek köszönheti. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra és a gondos előállítási folyamatokra.

 

Gödöllői Lipóti Pékség nyitvatartása

hétfő 6:30 – 18:00
kedd 6:30 – 18:00
szerda 6:30 – 18:00
csütörtök 6:30 – 18:00
péntek 6:30 – 18:00
szombat 6:00 – 12:00
vasárnap ZÁRVA

Éttermek

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 139

Átlagos értékelés: 5.0
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2023.09.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Hello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!