Gödöllő és környéki csodás esküvő helyszínek

Főoldal > Romantikus esküvői helyszínek - mindenki imádná!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Romantikus esküvői helyszínek - mindenki imádná!


2022/06/14
NA

Az esküvői helyszín nagyon fontos - ha nem a legfontosabb - egy házasulandó pár számára. Ha Gödöllőn vagy a környékén szeretnétek tartani az esküvőtöket, akkor ezek a legjobb lehetőségek!

Esküvő Gödöllőn

Árnyas Panzió

 

Gödöllő

 

A Grassalkovich Kastély közelében található, kertkapcsolatos panzió 23 szobával és 54 férőhellyel várja a vendégeket. Bárpult, WIFI, projektor, megfelelő hangosítás elérhető náluk.
Fedett teraszukon minden évszakban, rosszabb időben is megrendezhető a szabadtéri szertartás, kb. 20-70 fős esküvő megtartása lehetséges.
Ha a násznép itt száll meg, akkor másnap büfé reggeli várja őket!
A menü a hagyományostól egészen a fine diningig elérhető, szolgáltató csapatukkal pedig számtalan terhet le tudnak venni a jegyespár válláról! Tájékozódjatok az oldalukon!

 

 

 

Rub&Roll Villa

 

Gödöllő

 

Az éttermet megemlítettük korábbi cikkünkben, viszont most vizsgáljuk meg esküvő szempontjából is!
Gödöllő egyik legújabb rendezvényhelyszíne egy lenyűgöző kastélyépületben található, nagy befogadóképességgel, grill-és látványkonyha lehetőséggel a teraszon.
Max. 120 fő a rendezvényterem kapacitása, de kisebb létszámú násznépnek is alkalmas lehet, mert mobilfallal három kisebb részre tudják bontani a termet.
A kinti grillterasz egyik szuper jellemzője a grill és látványkonyha, ahol a séf a vendégek előtt készíti el frissen az ételt.
Nézz szét az oldalukon további infókért!

 

Holdfény Étterem

 

Veresegyház

 

Veresegyház kellemes, nyugodt környezetében található a fák övezte Holdfény Étterem.
Az étterem belsejében egy halas tavon átívelő bambuszhíd teszi még különlegesebbé a vendégek kikapcsolódását. A terasz, illetve kinti rész alkalmas a gyermekek számára is, itt nyugodtan szabadon szaladgálhatnak!
Maximum 170 fős esküvő lebonyolítására alkalmas helyszín, 50 autós parkolóval.
Részleteket itt találsz!

 

Libra Hotel és Étterem

 

Veresegyház

 

A helyszín 60 fő befogadására alkalmas, a három csillagoshotel része pedig 50 férőhelyes, így a távolról érkező násznép nyugodtan meg tud pihenni estére. 
A Libra 2012-ben nyitotta meg kapuit, és rövid időn belül Veresegyház egyik legnépszerűbb helyévé vállt. 
Vetítési lehetőséggel, légkondicionált belső teremmel ellátott, jól felszerelt, exkluzív helyszín, ahol a gyerekek sem unatkoznak, hisz van számukra kialakított gyermeksarok is!
A Libra weboldalán nézz szét!

 

Berbekucz Tanya


Pécel


A gödöllői dombság lábánál fekvő péceli Berbekucz Tanyát nem hagyhattuk ki a sorból. Aki szereti a tanyasi, rusztikus hangulatút, annak tökéletes, természet közeli esküvői helyszínt nyújthat a tanya.
Rendelkezik lakodalmas házzal, szertartáshoz külön kialakított hellyel, grill terasszal, két külön terasszal és komplett esküvői szolgáltatásokkal. A lakidalams ház 70-80 fő befogadására alkalmas, állófogadás esetén 100-150 ember fér el. 
A tanya weboldalát itt találod!
 


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


Bach Mindenkinek Fesztivál – ingyenes koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban
Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, mely március 16-tól a Kárpát-medence száz településén összesen kétszáz ingyenes programon keresztül megrendezésre. Az esemény egyik kiemelkedő része március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz megtekinthető, melyen a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjét élvezhetjük ingyenesen. 
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 
Gödöllői gimnázium csapata nyerte meg az MTA középiskolai tanulmányi versenyét!
A Középiskolai MTA Alumni Program szervezésének keretein belül került megrendezésre egy tanulmányi verseny a fenntarthatóság és klímaváltozás témája köré épülve, melynek döntője a napokban zajlott. Hatalmas öröm Gödöllő számára, hogy ezt városunk egyik neves középiskolájának, a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumának a csapata nyerte meg!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!