Gödöllő és környéki csodás esküvő helyszínek

Romantikus esküvői helyszínek - mindenki imádná!

2022-06-13 21:25

Az esküvői helyszín nagyon fontos - ha nem a legfontosabb - egy házasulandó pár számára. Ha Gödöllőn vagy a környékén szeretnétek tartani az esküvőtöket, akkor ezek a legjobb lehetőségek!

Esküvő Gödöllőn

Árnyas Panzió

 

Gödöllő

 

A Grassalkovich Kastély közelében található, kertkapcsolatos panzió 23 szobával és 54 férőhellyel várja a vendégeket. Bárpult, WIFI, projektor, megfelelő hangosítás elérhető náluk.
Fedett teraszukon minden évszakban, rosszabb időben is megrendezhető a szabadtéri szertartás, kb. 20-70 fős esküvő megtartása lehetséges.
Ha a násznép itt száll meg, akkor másnap büfé reggeli várja őket!
A menü a hagyományostól egészen a fine diningig elérhető, szolgáltató csapatukkal pedig számtalan terhet le tudnak venni a jegyespár válláról! Tájékozódjatok az oldalukon!

 

 

 

Rub&Roll Villa

 

Gödöllő

 

Az éttermet megemlítettük korábbi cikkünkben, viszont most vizsgáljuk meg esküvő szempontjából is!
Gödöllő egyik legújabb rendezvényhelyszíne egy lenyűgöző kastélyépületben található, nagy befogadóképességgel, grill-és látványkonyha lehetőséggel a teraszon.
Max. 120 fő a rendezvényterem kapacitása, de kisebb létszámú násznépnek is alkalmas lehet, mert mobilfallal három kisebb részre tudják bontani a termet.
A kinti grillterasz egyik szuper jellemzője a grill és látványkonyha, ahol a séf a vendégek előtt készíti el frissen az ételt.
Nézz szét az oldalukon további infókért!

 

Holdfény Étterem

 

Veresegyház

 

Veresegyház kellemes, nyugodt környezetében található a fák övezte Holdfény Étterem.
Az étterem belsejében egy halas tavon átívelő bambuszhíd teszi még különlegesebbé a vendégek kikapcsolódását. A terasz, illetve kinti rész alkalmas a gyermekek számára is, itt nyugodtan szabadon szaladgálhatnak!
Maximum 170 fős esküvő lebonyolítására alkalmas helyszín, 50 autós parkolóval.
Részleteket itt találsz!

 

Libra Hotel és Étterem

 

Veresegyház

 

A helyszín 60 fő befogadására alkalmas, a három csillagoshotel része pedig 50 férőhelyes, így a távolról érkező násznép nyugodtan meg tud pihenni estére. 
A Libra 2012-ben nyitotta meg kapuit, és rövid időn belül Veresegyház egyik legnépszerűbb helyévé vállt. 
Vetítési lehetőséggel, légkondicionált belső teremmel ellátott, jól felszerelt, exkluzív helyszín, ahol a gyerekek sem unatkoznak, hisz van számukra kialakított gyermeksarok is!
A Libra weboldalán nézz szét!

 

Berbekucz Tanya


Pécel


A gödöllői dombság lábánál fekvő péceli Berbekucz Tanyát nem hagyhattuk ki a sorból. Aki szereti a tanyasi, rusztikus hangulatút, annak tökéletes, természet közeli esküvői helyszínt nyújthat a tanya.
Rendelkezik lakodalmas házzal, szertartáshoz külön kialakított hellyel, grill terasszal, két külön terasszal és komplett esküvői szolgáltatásokkal. A lakidalams ház 70-80 fő befogadására alkalmas, állófogadás esetén 100-150 ember fér el. 
A tanya weboldalát itt találod!
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...