Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben | További programajánló a Cutlerben

Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben és további programajánló

2022-06-23 14:17

A gödöllői Cutler Gymben szuper szeminárium és boksz edzés zajlott le a hétvégén Erdei Zsolttal, azaz „Madárral”, profi ökölvívó világbajnokkal. A világbajnok nem csak megizzasztotta a résztvevőket, de bátran válaszolt a legkíváncsibb kérdésekre is. Tekintsetek be Ti is a szemináriumba, ha lemaradtatok! 

Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben | További programajánló a Cutlerben

A gödöllői Cutler edzőteremről már korábban írtunk, hogy az elmúlt 1 év alatt milyen profi kondiparkot hoztak létre, amely azóta is bővült további gépekkel és folyamatosan szépül, épül újabbnál újabb eszközökkel. A bővülés mellett pedig a tulajdonosok továbbra sem tétlenkednek, hiszen remek programokkal kedveskednek a mozogni vágyóknak. A hétvégén sem volt ez másként, amikor is a profi ökölvívó világbajnokot, Erdei Zsoltot hívták meg vendégként edzősködni. 

 

A szombati eseményen Madár egy bő órás boksz edzést tartott a jelentkezőknek, akik hősiesen végig csinálták vele az összes feladatot, amit Zsolt kért tőlük. Az edzés alatt a résztvevők ugyan igencsak megizzadtak, mégis mindenki hatalmas mosollyal az arcán jött le a tatamimról, hiszen egy világbajnoktól tanulhattak el pár trükköt. Az edzés végeztével a bokszolótól személyesen bárki kérdezhetett a kezdetekről, arról, hogyan is küzdött meccsről meccsre, és mi motiválta őt a világbajnoki cím megszerzésére. 
Erdei Zsolt a Cutler Gymben

Azok, akik a boksz szerelmesei, biztosan nagy motivációt adott, hogy egyik példaképükkel edzhettek és hallgathatták meg életútját, valamint a sport adta magasságokat és mélységeket egyaránt. Zsolt hihetetlen teljesítményt nyújtott profi sportolói karrierje során. 35 hivatásos mérkőzéséből 34-szer győzött, és csupán egyszer veszített. Ez nem csoda, hiszen egyik mondása, amely a hétvégi eseményen is elhangzott: „Mindig féltem a meccsek előtt. Azonban nem magától a meccstől vagy az ellenféltől, hanem attól, hogy kikapok. Ezért mindig arra törekedtem, hogy nyerjek.” – mondta mosolyogva. Zsolt egyébként minden kérdésre szívesen válaszolt, rendkívül barátságosan fogadta rajongóit és fotózkodott a résztvevőkkel. A Cutler csapata pedig remek hangulatot és helyszínt biztosított az eseményre. 

 

A Cutler Gym dolgozói pedig már most készülnek az egyik legnagyobb eseményükre, amely a terem 1 éves szülinapja lesz 2022. július 24-én, szombaton. 
Az esemény csupa izgalmas programot tartogat a résztvevők számára, amelyen többek között: 

  • aznapi ingyenes teremhasználat;
  • ajándékok;
  • sztárvendégek, akikkel fotózkodhatsz, beszélgethetsz;
  • különböző bemutató edzések, amelyeken részt is vehetsz;
  • 5 versenyszám, amelyek során értékes nyereményeket zsebelhetsz be;
  • és tombola is lesz! 


Ha érdekel az esemény, akkor ne maradj le, hiszen folyamatosan új részletek derülnek majd ki:
Cutler születésnap

Ugye, Te is elmész? smiley

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...