Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben | További programajánló a Cutlerben

Főoldal > Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben és további programajánló

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben és további programajánló


2022/06/23
Szatmári Szabina

A gödöllői Cutler Gymben szuper szeminárium és boksz edzés zajlott le a hétvégén Erdei Zsolttal, azaz „Madárral”, profi ökölvívó világbajnokkal. A világbajnok nem csak megizzasztotta a résztvevőket, de bátran válaszolt a legkíváncsibb kérdésekre is. Tekintsetek be Ti is a szemináriumba, ha lemaradtatok! 

Bokszedzés Erdei Zsolttal a Cutler Gymben | További programajánló a Cutlerben

A gödöllői Cutler edzőteremről már korábban írtunk, hogy az elmúlt 1 év alatt milyen profi kondiparkot hoztak létre, amely azóta is bővült további gépekkel és folyamatosan szépül, épül újabbnál újabb eszközökkel. A bővülés mellett pedig a tulajdonosok továbbra sem tétlenkednek, hiszen remek programokkal kedveskednek a mozogni vágyóknak. A hétvégén sem volt ez másként, amikor is a profi ökölvívó világbajnokot, Erdei Zsoltot hívták meg vendégként edzősködni. 

 

A szombati eseményen Madár egy bő órás boksz edzést tartott a jelentkezőknek, akik hősiesen végig csinálták vele az összes feladatot, amit Zsolt kért tőlük. Az edzés alatt a résztvevők ugyan igencsak megizzadtak, mégis mindenki hatalmas mosollyal az arcán jött le a tatamimról, hiszen egy világbajnoktól tanulhattak el pár trükköt. Az edzés végeztével a bokszolótól személyesen bárki kérdezhetett a kezdetekről, arról, hogyan is küzdött meccsről meccsre, és mi motiválta őt a világbajnoki cím megszerzésére. 
Erdei Zsolt a Cutler Gymben

Azok, akik a boksz szerelmesei, biztosan nagy motivációt adott, hogy egyik példaképükkel edzhettek és hallgathatták meg életútját, valamint a sport adta magasságokat és mélységeket egyaránt. Zsolt hihetetlen teljesítményt nyújtott profi sportolói karrierje során. 35 hivatásos mérkőzéséből 34-szer győzött, és csupán egyszer veszített. Ez nem csoda, hiszen egyik mondása, amely a hétvégi eseményen is elhangzott: „Mindig féltem a meccsek előtt. Azonban nem magától a meccstől vagy az ellenféltől, hanem attól, hogy kikapok. Ezért mindig arra törekedtem, hogy nyerjek.” – mondta mosolyogva. Zsolt egyébként minden kérdésre szívesen válaszolt, rendkívül barátságosan fogadta rajongóit és fotózkodott a résztvevőkkel. A Cutler csapata pedig remek hangulatot és helyszínt biztosított az eseményre. 

 

A Cutler Gym dolgozói pedig már most készülnek az egyik legnagyobb eseményükre, amely a terem 1 éves szülinapja lesz 2022. július 24-én, szombaton. 
Az esemény csupa izgalmas programot tartogat a résztvevők számára, amelyen többek között: 

  • aznapi ingyenes teremhasználat;
  • ajándékok;
  • sztárvendégek, akikkel fotózkodhatsz, beszélgethetsz;
  • különböző bemutató edzések, amelyeken részt is vehetsz;
  • 5 versenyszám, amelyek során értékes nyereményeket zsebelhetsz be;
  • és tombola is lesz! 


Ha érdekel az esemény, akkor ne maradj le, hiszen folyamatosan új részletek derülnek majd ki:
Cutler születésnap

Ugye, Te is elmész? smiley

Hello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!