Edzőterem Gödöllőn: A sport szerelmeseinek - Interjú a Cutler tulajdonosával

Főoldal > Ismerd meg Gödöllő legjobban fejlődő edzőtermét: Interjú a gödöllői Cutler tulajdonosával

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ismerd meg Gödöllő legjobban fejlődő edzőtermét: Interjú a gödöllői Cutler tulajdonosával


2022/05/25
Szatmári Szabina

Gödöllői viszonylatban edzőteremből találunk bőven lehetőséget. Törzsgyökeres gödöllői lakosként én is váltottam már 7 év alatt sokszor a helyi termek között, de azt kell mondjam, a Cutler valahogy teljesen más. A gödöllői Cutler Gym 2021. nyarán nyitotta meg kapuit, amely majdnem egy év leforgása alatt rengeteget fejlődött.

Edzőterem Gödöllőn: A sport szerelmeseinek - Interjú a Cutler tulajdonosával

Vucsetics Renátóval beszélgettem el a Cutler edzőterem tulajdonosával, hogy hogyan is kezdődött a terem megálmodása, miben más ez a terem a többihez képest, és milyen tervekre, eseményekre számíthatunk a jövőben. Renátó nagyon készséges volt és számos háttér információt megosztott velünk a terem alakulásáról. 

 

Mesélj kicsit magadról először kérlek: Mióta vagy a fitnesz iparban? Mióta edzel? Mióta vagy edző? 

Vucsetics Renátó edző, tulajdonos Cutler Gödöllő„14 éves koromban kezdtem el edzeni, miután a küzdősportok mellé egy erősebb fizikumot kellett építeni, és kapóra jött, hogy édesapám egy multifunkciós edzőgépet vásárolt otthonra, amin elég sok gyakorlatot el tudtunk végezni. Majd 18-19 éves koromban szippantott be a vasak világa, és onnantól csak ez érdekelt. Edzőként másodállásban kezdtem el foglalkozni, eleinte csak barátaimnak segítettem, majd mikor többen megkerestek azzal, hogy szeretnének hozzám edzésre járni, akkor elgondolkodtam azon, hogy miért ne? Belefért az időmbe a főállásom mellett, és az akkori edzőterem tulajdonosa is sarkallt rá, hogy csináljam. Így hát elvégeztem az iskolát, és belevágtam a karrier építésébe. Ez hozta magával, hogy elkezdjek versenyezni is a sportba, ami 2017-ben következett be, amikor is életem első versenyét sikerült megnyernem, a magyar bajnokságot.”

Mindig is a saját terem megnyitása volt a cél, amióta belekezdtél? 

„Soha nem gondolkodtam edzőterem nyitásában. Mindig is több felelősséget és munkát láttam benne, mint lehetőséget. Ma már edzőként, ha az ember keresett edző természetesen, nagyon szép összeget lehet keresni. Nekem ez bőven elegendő volt, de az élet mégis úgy hozta szerencsére, hogy magaménak tudhatom az egyik legdinamikusabban fejlődő edzőtermét az országnak.”

 

Hogyan jött az ötlet, hogy Gödöllőn nyissatok edzőtermet? 

“Gödöllő egy olyan város, ami igényelte a színvonalat az edzőtermek terén is. Igyekeztünk elhozni Gödöllőre egy kis szelet Amerikát, ahol mind hangulatában, mind gépparkban, mind terjedelemben tudjuk hozni a tengeren túli edzőtermek világát.”

 

Mi motivált a terem tervezésekor? 

„Egy olyan termet létrehozni, ahonnan nincs kispórolva semmi. A legújabb generációs légkezelést is ideértve a gépparkon felül, ami nem csak a párát és a szagokat vezeti ki a teremből friss levegőt fújva be, hanem a vírusokat és baktériumokat is, amit az emberek kilégzéskor fújnak a levegőbe. Ezért is kaptuk meg a covid safe tanusítványt nyitás után.”

 

Milyen nehézségek voltak az elején a terem megnyitása előtt?

„Abszolút minden! Kezdve ott, hogy egy nyitott parkolóházból kellett edzőtermet varázsolnunk, egészen addig, hogy covid miatti világgazdaság, és ezzel főleg a szállítmányozás iszonyatos nehézségekbe ütközött. Egy héttel nyitás előtt még nem volt meg a gépparkunk jelentős része, pedig nyitás előtt kettő hónappal ígérték az amerikai kollégák. Teljesen nulláról építettük, de a végeredmény azt hiszem magáért beszél.”

 

Az eredmény valóban magáért beszél, hiszen az edzőterem tényleg elhozza az amerikai életérzést, amit a képeken is láthattok:

 

Egy sokadik edzőterem? Nem! 

Mitől más szerinted a Cutler a többi, városban lévő edzőteremhez képest? 

„Nagyon sok mindent felsorolhatnék itt, de talán a legfontosabb a hangulata a teremnek. Az itt dolgozó edzőkhöz, pultban dolgozó kollégákhoz bármikor fordulhat az ember segítségért, szakmai segítséget fog kapni. Gondosan válogatott a személyzet és a géppark egyaránt. Ezért van az, hogy annyi féle márka megtalálható nálunk, akár táplálékkiegészítőről, készételről vagy magáról a felszerelésről beszélünk.” – mondja Renátó. Én annyit hozzátennék, hogy a teremben a tisztaságra is rendkívül odafigyelnek. Az edzőtermek esetén sokszor tapasztaltam, hogy a géppark nincs kellőképpen portalanítva, takarítva, ami az edzések során elengedhetetlen higiéniai szempontból. Itt semmiképp sem fogsz ilyennel találkozni!

 

Ráadásul a Cutlerben események terén sem tétlenkednek, hiszen számos kihívással, valamint programmal is készülnek Renátóék. A következő esemény, amelyet semmiképp se hagyj ki, ha szereted a boxot vagy szívesen találkoznál egy világbajnokkal: Június 18-án Ökölvívó szemináriumon vehetsz részt Erdei Zsolttal, azaz Madárral! Az eseményen lehetőséged nyílik egy közös edzésre, valamint készíthetsz közös fotót és kérdezhetsz a világbajnoktól. Tudj meg többet az eseményről az alábbi linken: Ökölvívó szeminárium Erdei Zsolttal!

 

Ha eddig ódzkodtál a fitnesz termektől, úgy gondolom, itt a helyed

Ha újként jönnék hozzátok, mit mondanál el magatokról, a teremről, az edzőkről, stb.? 

„Itt nem fognak kinézni, kinevetni, bátran kérdezhetsz vagy akár kérhetsz segítséget mind a pultban mind a küzdőtéren egyaránt. Több edzőnk neves képviselője a sportnak. Sok világ és Európa bajnok edzővel büszkélkedhet a termünk, sőt már a Cutler Gödöllő név alatt is született világbajnoki cím is.”

 

Jól tudom, családi vállalkozásként üzemeltek? Az egész család „fitneszőrült”?  

Nem csoda, hogy a terem ilyen ütemben fejlődik és valódi szakmaiságot kaphatnak az idejárók, hiszen mindenki szívvel-lélekkel beleteszi magát a családban, kialakítva egy “új” családot a Cutler közösség személyében. Ezt Renátó is alátámasztja: 

„Igen ez egy családi vállalkozás, és igen, mindenki a sport szerelmese a családban. Megemlíteném édesapámat, aki 62 éves kora ellenére, közel 40 év sportmúlt után még mindig aktívan sportol, sőt edzőként tevékenykedik edzőtermünkben. Kiemelhetném külön, hogy tulajdonos társam az egyik barátom is, de ő is családtagnak minősül közöttünk.”

 

 

Milyen tervek vannak a fejedben még a teremmel kapcsolatban? 

„Ó, nagyon sok tervem van még, de az legyen meglepetés.”

 

Vannak-e nagyobb mérföldkövek, célok, amit kitűztél? Esetleg terjeszkedés? 

„Természetesen vannak nagy célok még, de legfőbb célunk mindig is az lesz, hogy a vendégeink elégedettek maradjanak. Mérföldkő egyértelműen nagyon sok volt már most is, kevesebb mint egy év alatt. Szinte dupláztuk gép és eszközparkunkat a vendégeink véleményét és igényeit folyamatosan figyelembe véve, illetve a területünket is tovább bővítettük.” 

 

A gödöllői Cutler nem csak hihetetlen ütemben fejlődik, de valóban egy olyan szakmai közösséggel rendelkezik, ahol minden sportolni vágyó megtalálhatja a magának való lehetőségeket. Ha Te is kipróbálnád a Cutler életérzést és szeretnél egy támogató közösséghez tartozni, ahol segítik fejlődésedet, feszegetheted a sportolás terén határaidat, akkor tiszta szívvel ajánljuk! Látogass el weboldalukra, ahol tájékozódhatsz a terem árairól, az ott dolgozó edzőkről és minden szolgáltatásukról!

 

Te jársz edzőterembe?

Hello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!