Nézd meg a BPCGP rendezvény helyszíneit!

Főoldal > XV. Budapest Classic Grand Prix egyik helyszíne Gödöllő

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

XV. Budapest Classic Grand Prix egyik helyszíne Gödöllő


2022/06/26
NA

A BPCGP egy olyan rendezvény, ahol összesen 80 oldtimer közösen elindulva, egy közel 100 km-es távot megtéve egy célba futnak be.
Idén, június 26-án indulnak a versenyzők, Budapest és környéke legszebb helyeire látogatva, ezeknek egyike Gödöllő.
 

Gödöllői helyszín a BPCGP rendezvényen

A rendezvény versenyzői igazi oldtimer gyönyörűségek

 

A rendezvény gazdája a jövőre 20 éves Mercedes-Benz Classic Magyarország klub. A klub tagjai nem csak rajongói és szakértői a márkának, de tulajdonosai is csodás, régi autóknak, melynek többsége 30 évnél idősebb.


Vasárnap nagyrészt ezeket az autókat fogjuk látni. Többek között felvonul az 1955-ös Mercedes-Benz 300 SL, ami az ő korában a leggyorsabb versenyautónak számított.
Felvonulnak a “Pagodák” illetve a Dallas sorozatból jól ismert W107-es coupe.
Természetesen más márkák is megjelennek, hisz márkafüggetlen a verseny. Összesen 25 márka autói fognak részt venni, sok-sok modelljével ezeknek. Nagyok sokan várják az 1934-es Bentleyt, az angol autók is itt lesznek az MG és Triumph képviseletében, az olasz rajongók gyönyörködhetnek az Alfa Romeoban, a BMW szerelmesei is több sportos modellt csodálhatnak meg.

 

 

Különféle helyekszínek, melyek egyik megállója Gödöllő

 

A színhelyeken az oldtimerek elhaladnak vagy feladatot hajtanak végre. A rajt a Mercedes-Benz Hovány Budaörsi szalonjától indul. Áthajtanak a budai váron is ami igazi látványosság lesz abban a csodás környezetben.
Hagyományos helyszínek egyike a Groupama stadion, a Zwack régi épülete. A versenyzők ellátogatnak már sokadjára a mogyoródi Hungaroringre is, ami nem csoda, hisz ez Magyarország legjelentősebb autóverseny pályája.

Mogyoród után a veterán autók megérkeznek Gödöllőre. Itt a királyi várónál megvalósul a szimbolikus jelkép, mint a vasút és az autó találkozása. Az autókat a gödöllői uszoda parkolójában csodálhatjuk meg közelebbről.

A végcél Mátyásföldön, a színház előtt lesz, ahol a résztvevők beszámolnak a nap élményeiről, részleteiről.
A rendezvény a veterán autórajongó felnőttek, gyermekek számára tökéletes program, igazi látványosság, ahol a múlt egy szegmense újra megjelenik.
További információkért tájékozódjatok a BPCGP oldalán, jó szórakozást!

 


Turizmus TurizmusmarketingLegfrissebb cikkek


5 kisvasutas kirándulási lehetőség Magyarországon- a gyerekek imádni fogják!
Magyarország ezer csodát rejt magában, számtalan kirándulás lehetőséggel, melyeket bejárhatunk gyalog, biciklivel, autóval, de akár fel is ülhetünk egy erdei kisvasútra, megpihenve, csodálva a környezetet, és nem mellesleg a gyerekek is imádják. Válogatásukban bemutatunk 5 lehetőséget hazánkban, ami garantáltan élvezetes lesz. 
Fergeteges augusztusi parkmozi a Gárdonyi téren!
Augusztusban ismét itt a B32 Parkmozi, a Gárdonyi téren! Az idei téma „igaz történetek” néven fut, amik egyszerre lebilincselnek, magával ragadnak és a tudat, hogy megtörtént dolgot nézünk, még inkább izgalmassá teszi! Gyertek, szuper lesz, a popcornt a parkmozi biztosítja, ami benne van a jegy árában!
Ezek a legszuperebb Duna-parti éttermek – ki kell próbálnod!
Használjuk ki a nyár utolsó hónapját, és látogassunk el ezekre a helyekre, ha egy igazán szép környezetben akarunk finomakat enni, mindezt egy vízparton. Nincs is nyugtatóbb látvány, ahogy elfogyasztjuk az ebédünket vagy vacsoránkat egy kellemes teraszon, mellettünk pedig lassan hullámzik a Duna. Ez aztán az igazi „carpe diem” életérzés!     
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!