Veresi Futónap: Veresegyházon negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Veresi Futónap: vegyél részt te is október 8-án ezen a felejthetetlen élményen és sportolj szívből!

Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án

2023-09-06 10:34

A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!

Veresi Futónap

A Veresi Futónap immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre

 

A Veresi Futónap egy évente megrendezett sportesemény, amit immáron negyedik alkalommal szerveznek meg: az egész család számára szórakoztató és motiváló kihívást jelent. Idén is izgalmas programokkal és változatos távokkal várja a résztvevőket október 8-án, a Búcsú téren.
Az esemény fő célkitűzése az egészség és a sport népszerűsítése, valamint a közösség összehozása a futás örömére. A Veresi Futónap lehetőséget teremt a helyi lakosoknak, illetve azoknak, akik távolabbról érkeznek, hogy együtt élvezhessék a mozgás örömét és a friss levegőt.

 

 

Veresi Futónap: időpont és helyszín

 

Az idei Veresi Futónap október 8-án kerül megrendezésre, kezdetnek 10:00 órakor. Az esemény központja a Veresegyházi Búcsú tér lesz, amely a Találkozók útja, a Patak utca és a Mogyoródi út által határolt területen található. A helyszín könnyen megközelíthető, és kiváló infrastruktúrával rendelkezik a sportolók és a nézők kényelméért.
Távok és kategóriák a Veresi Futónapon
A Veresi Futónap szervezői gondoskodtak arról, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő távot és kategóriát. Az elérhető távok és kategóriák a következők:

 

Távok:

 

1.    Mini futam: 400 m (10 év alatti gyerekeknek)
2.    3 km
3.    7 km
4.    14 km
5.    21 km

 

Kategóriák:

 

•    Egyéni női
•    Egyéni férfi
•    Csapatfutások (3 fős csapatban lehet teljesíteni)
•    Mini futam egyéni lány
•    Mini futam egyéni fiú


Az összes távot lehet csapatban is teljesíteni. Egy csapat 3 tagból áll, akik már neveztek az online felületen. A nevezési határidő 2023. szeptember 30., amíg a nevezés díjmentes. Nevezni az info@veresifutonap.hu e-mail címre lehet, megadva a csapat tagjait és a csapat nevét. A csapatversenyen az egyes csapattagok egyéni eredménye összeadva lesz figyelembe véve, így a csapattagság ösztönző lehet az egymás motiválására.

 

A verseny hangulata magával ragad a Veresi Futónapon

 

A Veresi Futónap nemcsak a futásról szól. A verseny hangulata a közösség építésére is összpontosít. A résztvevők barátságos légkörben találkozhatnak, és megoszthatják egymással a futás iránti szenvedélyüket. Az esemény során a szurkolók is nagy szerepet kapnak, és a versenyt kísérő programok és szórakoztató események teszik teljessé a napot. 

 

További információk:


https://veresifutonap.hu/

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...