Veresi Futónap: Veresegyházon negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Veresi Futónap: vegyél részt te is október 8-án ezen a felejthetetlen élményen és sportolj szívből!

Főoldal > Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án


2023/09/09
NA

A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!

Veresi Futónap

A Veresi Futónap immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre

 

A Veresi Futónap egy évente megrendezett sportesemény, amit immáron negyedik alkalommal szerveznek meg: az egész család számára szórakoztató és motiváló kihívást jelent. Idén is izgalmas programokkal és változatos távokkal várja a résztvevőket október 8-án, a Búcsú téren.
Az esemény fő célkitűzése az egészség és a sport népszerűsítése, valamint a közösség összehozása a futás örömére. A Veresi Futónap lehetőséget teremt a helyi lakosoknak, illetve azoknak, akik távolabbról érkeznek, hogy együtt élvezhessék a mozgás örömét és a friss levegőt.

 

 

Veresi Futónap: időpont és helyszín

 

Az idei Veresi Futónap október 8-án kerül megrendezésre, kezdetnek 10:00 órakor. Az esemény központja a Veresegyházi Búcsú tér lesz, amely a Találkozók útja, a Patak utca és a Mogyoródi út által határolt területen található. A helyszín könnyen megközelíthető, és kiváló infrastruktúrával rendelkezik a sportolók és a nézők kényelméért.
Távok és kategóriák a Veresi Futónapon
A Veresi Futónap szervezői gondoskodtak arról, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő távot és kategóriát. Az elérhető távok és kategóriák a következők:

 

Távok:

 

1.    Mini futam: 400 m (10 év alatti gyerekeknek)
2.    3 km
3.    7 km
4.    14 km
5.    21 km

 

Kategóriák:

 

•    Egyéni női
•    Egyéni férfi
•    Csapatfutások (3 fős csapatban lehet teljesíteni)
•    Mini futam egyéni lány
•    Mini futam egyéni fiú


Az összes távot lehet csapatban is teljesíteni. Egy csapat 3 tagból áll, akik már neveztek az online felületen. A nevezési határidő 2023. szeptember 30., amíg a nevezés díjmentes. Nevezni az info@veresifutonap.hu e-mail címre lehet, megadva a csapat tagjait és a csapat nevét. A csapatversenyen az egyes csapattagok egyéni eredménye összeadva lesz figyelembe véve, így a csapattagság ösztönző lehet az egymás motiválására.

 

A verseny hangulata magával ragad a Veresi Futónapon

 

A Veresi Futónap nemcsak a futásról szól. A verseny hangulata a közösség építésére is összpontosít. A résztvevők barátságos légkörben találkozhatnak, és megoszthatják egymással a futás iránti szenvedélyüket. Az esemény során a szurkolók is nagy szerepet kapnak, és a versenyt kísérő programok és szórakoztató események teszik teljessé a napot. 

 

További információk:


https://veresifutonap.hu/


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!