Elindult a veresi piac fejlesztése, mely 3 hónapig fog tartani

Elindult a veresegyházi piac fejlesztése: új és átláthatóbb elrendezés

2024-01-27 10:28

A gödöllőiek által is nagyon kedvelt veresegyházi piac új lendületet kap, hiszen elindult a fejlesztése január elején, melynek első lépéseként a Városháza melletti állandó árusítóhelyek átmeneti helyre költöztek a Fő út menti parkolóba. A város vezetése a fejlesztési munkálatokkal azt célozza meg, hogy modern, korszerű, és az épített környezetbe harmonikusan illeszkedő piactér jöjjön létre, mely a helyi gazdaságot is fellendíti.

veresegyház piac

A veresegyházi piac fejlesztése 3 hónapig fog tartani

A projektről szóló bejelentés szerint a fejlesztések során az árusítóhelyek új külsőt kapnak, harmonizálva a városközpont építészeti stílusával. A tervezett munkálatok előreláthatólag három hónapig tartanak, melynek eredményeként a most kiürített terület újjáépül, és egy modern, kulturált piactérrel gazdagodik.

 

A városvezetés hangsúlyozza, hogy a projekt nem csupán esztétikai fejlesztéseket hoz magával, hanem a piac infrastruktúrájának fejlesztésével is számolnak. Új vízelvezető rendszer kerül kialakításra, ami hozzájárul a piactér kényelmesebbé és időjárástól függetlenebbé tételéhez. Emellett a térrendezés is új lendületet kap, ami a vásárlók és az árusok számára egyaránt kedvezőbb élményt nyújt majd.

A veresi piac fejlesztése alatt zavartalanul fog működni az árusítás

A Fő út menti parkolóba költöztetett árusok a fejlesztés idejére is zavartalanul folytathatják tevékenységüket. A városvezetés fokozott figyelmet fordít arra, hogy az átmeneti helyszín is megfelelő körülményeket biztosítson mind az árusok, mind a vásárlók részére. A cél a minél zökkenőmentesebb átmenet biztosítása a régi piac és az új, fejlesztett piactér között.

 

Az elindult fejlesztés hosszú távú előnyöket ígér Veresegyház városa számára. Az új piactér nem csupán a városközpont ékessége lesz, de a helyi vállalkozásoknak is új lehetőségeket teremt a korszerűbb és vonzóbb környezetben történő értékesítésre. A beruházásokkal együtt járó kihívásokat a városvezetés a közösség aktív részvételével és támogatásával igyekszik sikeresen kezelni, hogy Veresegyház egy még élhetőbb és vonzóbb várossá válhasson.
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...