gödöllő; valentin nap; gödöllő valentin nap; valentin napi program

Főoldal > Valentin-napi programok a gödöllői Királyi Kastélyban – szívvadászat és tárlatvezetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Valentin-napi programok a gödöllői Királyi Kastélyban – szívvadászat és tárlatvezetés


2023/01/30
NA

Valentin-napi programokkal vár a Gödöllői Királyi Kastély minden kedves látogatót 2023. február 11-19. között: látogassatok el a kastélyparkba és keressétek a szíveket a szívvadászat során, amik kifejezetten érdekesek lesznek gyereknek és felnőttnek egyaránt. Hiszen minden szív egy történetet rejt - ha kíváncsiak vagytok, miről is mesélnek ezek a szívek, mindenképp menjetek el a kastélyba, emellett pedig tárlatvezetésekkel is találkozhattok, így valóban csodás programokra számíthatunk. 

Valentin-nap Gödöllő

Valentin-napi szívvadászat a kastély parkjában

A szerelmesek napján a Gödöllői Királyi Kastély sem fukarkodik a programokkal: Sissi kedvenc és szeretett kastélyában csodálatos foglalkozások várnak minden kedves látogatót február 11 és 19 között. A szívvadászat nagyon érdekesnek ígérkezik, kár lenne kihagyni!

 

A Valentin-napi program információkról így írtak a Királyi Kastély Facebook oldalán:

 

A játék egész héten, a park kapuinak nyitásától sötétedésig elérhető! (6:00-18:00) A program ingyenes, regisztráció nem szükséges.

 

Amire szükségetek lesz: okoseszköz mobilnettel, az időjárásnak megfelelő öltözet. A helyszín önállóan bejárható, regisztrálni nem kell.

 

Ha szeretnétek a kastélyparkbeli látogatásotokat maradandóvá tenni, hozzatok szerelemlakatot! A helyszínen lehetőséget biztosítunk az elhelyezésére. Ha esetleg otthon felejtettétek, az ajándékboltban beszerezhettek egyet sok más meglepetés mellett!

 

További programajánlatunk:

 • Korszakokon átívelő szerelmek
  Különleges tárlatvezetések a kastély szerelmes asszonyainak élete mentén az állandó kiállításban.
  Időpontok: 2023. február 11. 11:00 és 14:00
  Tárlatvezetésenként 20 fő tud részt venni.
  A programot 14 éven felülieknek ajánljuk.
  Belépőjegyárak:
  felnőtt jegyár: 4900 Ft/fő
  diák, nyugdíjas jegyár: 3200 Ft/fő
  családi jegy: 9800 Ft (maximum három 18 éven aluli gyermek, 2 felnőtt)
  A program előzetes regisztrációhoz kötött (e-mail cím: informacio@kiralyikastely.hu).

 

 • Készíttessen korszakokon átívelő Valentin-napi Nosztalgiafotót
  Időpontok: 2023.február 11., 12., 13., 14. és 18., 19.
  Időpontfoglalás: +36 30 948 57 99

 

 • Vasárnapi Sisi-túra - Gyűjtői szenvedély Erzsébet királyné bűvöletében.
  2023. február 12-én 15:00
  Tárlatvezetés Az én Sisim c. időszaki kiállításban. A programon az időszaki kiállításra megváltott jeggyel lehet részt venni. Regisztráció nem szükséges.

 

 •  Mama, nézd! 2023. február 13. 9:30

 

Várjuk az 1 éven aluli gyermekekkel érkező anyukákat, apukákat Valentin-napi tárlatvezetésünkre. Babahordozót igény szerint a ruhatárban biztosítunk. A program regisztrációhoz kötött.

 

Belépőjegy ára: 900 Ft/fő (a babáknak ingyenes).

Az eseményről, múzeumpedagógiai programokról tájékoztatás és információkérés:
e-mail: muzeumpedagogia@kiralyikastely.hu telefonszám: +36 30 396 5476

Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül. 


Turizmus Turizmusmarketing UtazásHello

Legfrissebb cikkek


Bach Mindenkinek Fesztivál – ingyenes koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban
Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, mely március 16-tól a Kárpát-medence száz településén összesen kétszáz ingyenes programon keresztül megrendezésre. Az esemény egyik kiemelkedő része március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz megtekinthető, melyen a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjét élvezhetjük ingyenesen. 
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 
Gödöllői gimnázium csapata nyerte meg az MTA középiskolai tanulmányi versenyét!
A Középiskolai MTA Alumni Program szervezésének keretein belül került megrendezésre egy tanulmányi verseny a fenntarthatóság és klímaváltozás témája köré épülve, melynek döntője a napokban zajlott. Hatalmas öröm Gödöllő számára, hogy ezt városunk egyik neves középiskolájának, a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumának a csapata nyerte meg!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!