Happy Hour! január február - Tűztorony Kávézó Gödöllő

fooldal > Happy Hour!!! - Január, Február

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Happy Hour!!! - Január, Február


2010/01/10

Happy Hour januárban és februárban!

Happy Hour! január február - Tűztorony Kávézó Gödöllő

HAPPY HOUR!!!! - Tűztorony Kávézó Gödöllő

 

Minden nap egyes finomságunk 50% kedvezménnyel kapható 18-19 óra között!!!

 

Január


01.11. hétfő Teák
01.12. kedd Padlizsánkrém
01.13. szerda Gyümölcsös Forralt Bor
01.14. csütörtök Fondu
01.15. péntek Forró Csokik
01.16. szombat Sangria
01.17. vasárnap Latte
01.18. hétfő Presszó Kávé
01.19. kedd Alk.mentes Puncs
01.20. szerda Vörös Lovag
01.21. csütörtök Teák
01.22. péntek Pina Colada
01.23. szombat Mojito
01.24. vasárnap Angyali Csók
01.25. hétfő Melange
01.26. kedd Forralt Bor
01.27. szerda Sajtkrém
01.28. csütörtök Piadina
01.29. péntek Pilsner Sör
01.30. szombat Martini Bianco
01.31. vasárnap Ír Kávé

 

Február


02.01. hétfő Teák
02.02. kedd Gyümölcsös Forralt Bor
02.03. szerda Forralt Bor 19 órától Samba De La Noche, Latin Duó (ének és gitár)
02.04. csütörtök Tűztorony Latte
02.05. péntek Appletini
02.06. szombat DryMartini
02.07. vasárnap Martini Rosso Gyömbérrel
02.08. hétfő Felhőcske
02.09. kedd Teák
02.10. szerda Forralt Bor
02.11. csütörtök Forró Csokik
02.12. péntek Puncs
02.13. szombat Ír Kávé
02.14. vasárnap Fondu

Hello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!