Csodás sportággal bővült a MATE GEAC!

Főoldal > Triatlon szakosztály indult Gödöllőn: megalakult a MATE GEAC új triatlon szakosztálya!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Triatlon szakosztály indult Gödöllőn: megalakult a MATE GEAC új triatlon szakosztálya!


2023/01/17
NA

Városunkban, Gödöllőn a sportélet meglehetősen aktívan zajlik, főleg, az uszoda 2021-es átadásának kezdete óta. A MATE GEAC új szakosztállyal bővült idén, mely várja a triatlon sportág szerelmeseit, korhatáros megkötés nélkül, Hadházi Máté vezetésével. 

Gödöllő triatlon

Mi az a triatlon?

A triatlon napjainkban már nem csak egy sportágként létezik, hanem hétköznapi, hobbisportként is, hiszen három olyan mozgásformát foglal magába, amit külön-külön is sokan űznek. Ez az úszásból, kerékpározásból és futásból álló sportág már az 1920-as éves óta létezik, a lényege, hogy a három szám között a versenyzők nem tarthatnak pihenőt, tehát közvetlen egymás után kell végrehajtaniuk a versenyszámokat, csupán egy úgynevezett depó idő (átöltözés) van, aminek ideje szintén beleszámít a teljesítésbe. Főszezonja nyáron van, de ősszel és tavasszal is rendeznek versenyeket. Elsősorban egyéni sport, de léteznek csapatversenyek is. 

 

 

Triatlon szakosztály Gödöllőn Hadházi Máté vezetésével 

A triatlon szakosztály vezetője Hadházi Máté korosztályos (25-29 évesek) Európa-bajnok címnek a büszke tulajdonosa mind duatlonban és aquatlonban egyaránt, 2022 nyarán pedig Szlovákiában, Somorján szerzett világbajnoki bronzérmet aquatlonban a 30-34 évesek korosztályában. 2022 szeptemberében pedig ő rendezte meg Veresegyházon a kicsit késői időpontú, ám annál sikeresebb Aquatlon OB-t. Bátran mondhatjuk: a triatlon szakosztály biztos kezek között lesz az ő irányításával. 

 

Máté a következőket nyilatkozta a VVTV-nek:

 

Úgy éreztem sok lehetőséget tartogat számomra az impozáns város, Gödöllő és az uszoda, így megkerestem a MATE GEAC ügyvezetőjét, vele pedig megegyeztünk. Az egyetem vezetésétől is zöld utat kaptunk, így jöhetett létre az új szakosztály. 

 

A gödöllői triatlon szakosztály fő célja az utánpótlás: a jövő bajnokait szeretnék kinevelni

Máté jövőbeli céljait a triatlon szakosztállyal kapcsolatban a geac.hu-nak adott interjúban fogalmazta meg:

 

Cél, hogy hamarosan komoly utánpótlás és felnőtt bázisává váljon a triatlon itt Gödöllőn és ezzel az ország kiemelt klubjai között legyen számon tartva. Az egyetem, a közép- és általános iskolák közelsége a fiataloknak és a felnőtt sportolók számára tegye lehetővé a versenyzői szintű sportolást, a tanulás és a munka mellett. 

 

Ha úgy érzed, hogy meg szeretnéd mérettetni magad ebben a sportágban, akkor Máténál tudsz jelentkezni a hadhazi.mate@geac.hu email címen, vagy a (06-70) 319-3522 telefonszámon. Az úszás tudása fontos, és természetesen a kerékpározás és futás szeretete, korhatáros megkötés viszont nincs!
 


Közösségi média marketingHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!