Ezeket a thriller filmeket látnod kell!

4 thriller film a bekuckózós hétvégékre – ezeket látnod kell!

2022-07-30 12:49

A thriller filmek világa sokakat rabul ejt: titokzatos, izgalmas, sokszor kicsit ijesztő, de mégsem horror hangulatúak. Mutatunk 4 újabb filmet, amiket, ha még nem láttál, írd fel a listádra, mert garantáltan nem fogsz unatkozni!

Szuper izgalmas thriller filmek

Akik az életemre törnek 


2021


Angelina Jolie fantasztikus szereplését láthatjuk ebben az egy percig sem unalmas thriller filmben. 
Hannah tűzoltó volt, de egy hatalmas erdei tűzeset során hibázott, és az egész csapata meghalt a tűzben, egyedül ő élte túl. 
Ezek után a felettesei kicsit „pihenősebb” munkára szánják őt, a monatanai vadonban egyedól, egy lesben kell naphosszat lennie, és a fákat figyelnie, esetleges tüzet bejelentenie. Egyik nap rátalál az erdőben egy zaklatott, egyedül bolyongó kamaszfiúra. 
Innentől kezdődik az igazi kaland, hisz a fiút üldözik, segítségre van szüksége, azonban hirtelen brutális erdőtűz keletkezik…


Értékelés: 10/9

 

 

Jeges pokol


2021


Liam Neesonban általában nem csalódik az ember, most se történt így. A film fenntartja egyfolytában a figyelmünket, és nem lesz hiány a jó öreg Liam akciójeleneteiből sem.
Kana északi részén beomlik egy gyémántbánya, ahol több bányás is bent reked, élet-halál között. Egy több tonnás fúróra van szükség, hogy ki tudjanak jutni az emberek, azonban ezt valakinek el is kell szállítania oda. 
Mike, a jeges terepekre specializálódott sofőr elindul társaival a kicsit sem könnyű úton, hiszen a fagyott óceánon kell áthajtani a kamionnal, de közben az óceán jege nem teljesen stabil, hiszen tavaszodik.  Amikor elindulnak, fogalmuk sincs mennyi veszély vár még rájuk és ők maguk is közel fognak kerülni a halálhoz.

 

Értékelés: 10/10

 


Kisértő múlt


2021

 

Amanda Seyfriedtől egy nem megszokott műfaj, de kifejezetten jól áll neki ez a misztikus thriller stílus, meggyőzően alakít. A Netflixen elérhető film kapott hideget-meleget, de az biztos, hogy nem egy szokványos szellemes történet.
Az érzelmileg instabil és testképzavaros festőművész Cathrine férjével és gyermekükkel elköltöznek a városból, Manhattenből, mindent maguk mögött hagyva a férj új munkája miatt, egy vidéki magánegyetemen. 
Az új ház vásárlása során a nő bizonytalan a házat illetően, szellemjárta dolgokat észlel.  
Az ottlétük során egyre jobban kezd rájönni, hogy nem csak a ház, de a saját házassága is titkokat rejt, és megkérdőjelez mindent maga körül. 

 

Értékelés: 10/8

 

 

Hétvégi kirándulás


2022

 

A Gossip Girl sztárja újra visszatért, ezúttal egy meglepően jó thriller filmben a Netflixen. 
A nemrég szült Beth és legjobb barátnője az életet két kanállal habzsoló Christina elutaznak egy horvátországi nyaralásra. Egy este elmennek egy szórakozóhelyre, ahol sokat isznak és buliznak férfiak társaságában. Másnap Beth a szálláson ébred, alig emlékszik valamire, barátnőjét pedig sehol se találja. Egyre szürreálisabb dolgok derülnek ki miközben keresi Christinát, és egy fájdalmas titokra is rájön.

 

Értékelés: 10/8
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...