Ezeket a thriller filmeket látnod kell!

Főoldal > 4 thriller film a bekuckózós hétvégékre – ezeket látnod kell!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 thriller film a bekuckózós hétvégékre – ezeket látnod kell!


2022/07/30
NA

A thriller filmek világa sokakat rabul ejt: titokzatos, izgalmas, sokszor kicsit ijesztő, de mégsem horror hangulatúak. Mutatunk 4 újabb filmet, amiket, ha még nem láttál, írd fel a listádra, mert garantáltan nem fogsz unatkozni!

Szuper izgalmas thriller filmek

Akik az életemre törnek 


2021


Angelina Jolie fantasztikus szereplését láthatjuk ebben az egy percig sem unalmas thriller filmben. 
Hannah tűzoltó volt, de egy hatalmas erdei tűzeset során hibázott, és az egész csapata meghalt a tűzben, egyedül ő élte túl. 
Ezek után a felettesei kicsit „pihenősebb” munkára szánják őt, a monatanai vadonban egyedól, egy lesben kell naphosszat lennie, és a fákat figyelnie, esetleges tüzet bejelentenie. Egyik nap rátalál az erdőben egy zaklatott, egyedül bolyongó kamaszfiúra. 
Innentől kezdődik az igazi kaland, hisz a fiút üldözik, segítségre van szüksége, azonban hirtelen brutális erdőtűz keletkezik…


Értékelés: 10/9

 

 

Jeges pokol


2021


Liam Neesonban általában nem csalódik az ember, most se történt így. A film fenntartja egyfolytában a figyelmünket, és nem lesz hiány a jó öreg Liam akciójeleneteiből sem.
Kana északi részén beomlik egy gyémántbánya, ahol több bányás is bent reked, élet-halál között. Egy több tonnás fúróra van szükség, hogy ki tudjanak jutni az emberek, azonban ezt valakinek el is kell szállítania oda. 
Mike, a jeges terepekre specializálódott sofőr elindul társaival a kicsit sem könnyű úton, hiszen a fagyott óceánon kell áthajtani a kamionnal, de közben az óceán jege nem teljesen stabil, hiszen tavaszodik.  Amikor elindulnak, fogalmuk sincs mennyi veszély vár még rájuk és ők maguk is közel fognak kerülni a halálhoz.

 

Értékelés: 10/10

 


Kisértő múlt


2021

 

Amanda Seyfriedtől egy nem megszokott műfaj, de kifejezetten jól áll neki ez a misztikus thriller stílus, meggyőzően alakít. A Netflixen elérhető film kapott hideget-meleget, de az biztos, hogy nem egy szokványos szellemes történet.
Az érzelmileg instabil és testképzavaros festőművész Cathrine férjével és gyermekükkel elköltöznek a városból, Manhattenből, mindent maguk mögött hagyva a férj új munkája miatt, egy vidéki magánegyetemen. 
Az új ház vásárlása során a nő bizonytalan a házat illetően, szellemjárta dolgokat észlel.  
Az ottlétük során egyre jobban kezd rájönni, hogy nem csak a ház, de a saját házassága is titkokat rejt, és megkérdőjelez mindent maga körül. 

 

Értékelés: 10/8

 

 

Hétvégi kirándulás


2022

 

A Gossip Girl sztárja újra visszatért, ezúttal egy meglepően jó thriller filmben a Netflixen. 
A nemrég szült Beth és legjobb barátnője az életet két kanállal habzsoló Christina elutaznak egy horvátországi nyaralásra. Egy este elmennek egy szórakozóhelyre, ahol sokat isznak és buliznak férfiak társaságában. Másnap Beth a szálláson ébred, alig emlékszik valamire, barátnőjét pedig sehol se találja. Egyre szürreálisabb dolgok derülnek ki miközben keresi Christinát, és egy fájdalmas titokra is rájön.

 

Értékelés: 10/8
 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!