Tacskók minden mennyiségben a hivatalos találkozón

Tacskó tulajdonosok figyelem! – Hivatalos Tacskó Találkozó augusztus 27-én Gödöllőn

2022-08-19 23:52

A rendezvény szervezője, Paluska Péter idén rendezi meg nyolcadik alkalommal a Hivatalos Tacskó Találkozót hatalmas sikerrel. Szuper hangulat, sok program, vásár, és természetesen rengeteg tacsi vár rád Gödöllőn, az Alsóparkban augusztus 27-én, ott a helyed!

Hivatalos Tacskó Találkozó Gödöllőn

A kezdetek

 

Péter 2015-ben találta ki – amikor Mazsola, a tacskó büszke gazdája lett -, hogy mi lenne, ha szervezne egy tacskós találkozót, kíváncsi volt, hányan jönnek el, mennyi tacskót tudnak összehozni egy helyen.
Az első összejövetel egy Facebook esemény alapján jött létre a Hajógyári-szigeten, ahol a gazdik beszélgethettek a kutyusok pedig egymással játszhattak – nagy meglepetést okozott, hogy már erre eljött 100-150 fő!

 

 

Sikerek egymás után és jótékonykodás 

 

Az első siker után Péter tovább gondolta a dolgot, és elkezdett a következő találkozóval kapcsolatban fantáziálni, ami egy budapesti kutyaiskolában lett megszervezve, itt már programokkal és különféle árusokkal, és még nagyobb sikerrel, mint ami az előzőn volt.
Ezek után a jótékonykodás is nagy szerepet játszott a találkozók létrejöttében: minden évben a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentésnek gyűjtenek adományokat és támogatják őket a rendezvénnyel, illetve tárgyi adományokkal a jótékonysági tombola során. 

 

 

Éljen Gödöllő és a tacskók!

 

2018-ban kaptak Péterék először lehetőséget a Gödöllői Önkormányzattól, hogy az Alsóparkban rendezhessék meg a találkozókat, ami annyira bejött, hogy azóta is ott tartják meg minden évben. 

 

„Ezúton is köszönjük az önkormányzatnak a bizalmat!” – mondja hálásan Péter.

 

 

A jótékonykodás mellett a rendezvény célja mindenképp a szórakozás, beszélgetés, a tacskók találkozásának öröme és a figyelem felhívása az állatvédelemre. Ezen a programon a felnőttek, gyerekek és kutyusok egyaránt jól érzik magukat, nem is csoda, hisz van kirakodóvásár, büfé, gyerekeknek csillámtetoválás és tanácsadások kutyakozmetika, fizioterápiás az állatorvosi témákban.  
A visszajelzések alapján imádják a gazdik és kedvenceik a rendezvényt, sokan évek óta visszajárnak a találkozókra, sőt még külföldről is érkeznek igazi tacskó fanatikusok! 


Ne hagyjátok ki ti sem a rendezvényt, augusztus 27-án Gödöllőn az Alsóparkban és kövessétek Facebookon a Tacskó Találkozó Hivatalos Oldalát

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...