Tacskók minden mennyiségben a hivatalos találkozón

Főoldal > Tacskó tulajdonosok figyelem! – Hivatalos Tacskó Találkozó augusztus 27-én Gödöllőn

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tacskó tulajdonosok figyelem! – Hivatalos Tacskó Találkozó augusztus 27-én Gödöllőn


2022/08/20
NA

A rendezvény szervezője, Paluska Péter idén rendezi meg nyolcadik alkalommal a Hivatalos Tacskó Találkozót hatalmas sikerrel. Szuper hangulat, sok program, vásár, és természetesen rengeteg tacsi vár rád Gödöllőn, az Alsóparkban augusztus 27-én, ott a helyed!

Hivatalos Tacskó Találkozó Gödöllőn

A kezdetek

 

Péter 2015-ben találta ki – amikor Mazsola, a tacskó büszke gazdája lett -, hogy mi lenne, ha szervezne egy tacskós találkozót, kíváncsi volt, hányan jönnek el, mennyi tacskót tudnak összehozni egy helyen.
Az első összejövetel egy Facebook esemény alapján jött létre a Hajógyári-szigeten, ahol a gazdik beszélgethettek a kutyusok pedig egymással játszhattak – nagy meglepetést okozott, hogy már erre eljött 100-150 fő!

 

 

Sikerek egymás után és jótékonykodás 

 

Az első siker után Péter tovább gondolta a dolgot, és elkezdett a következő találkozóval kapcsolatban fantáziálni, ami egy budapesti kutyaiskolában lett megszervezve, itt már programokkal és különféle árusokkal, és még nagyobb sikerrel, mint ami az előzőn volt.
Ezek után a jótékonykodás is nagy szerepet játszott a találkozók létrejöttében: minden évben a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentésnek gyűjtenek adományokat és támogatják őket a rendezvénnyel, illetve tárgyi adományokkal a jótékonysági tombola során. 

 

 

Éljen Gödöllő és a tacskók!

 

2018-ban kaptak Péterék először lehetőséget a Gödöllői Önkormányzattól, hogy az Alsóparkban rendezhessék meg a találkozókat, ami annyira bejött, hogy azóta is ott tartják meg minden évben. 

 

„Ezúton is köszönjük az önkormányzatnak a bizalmat!” – mondja hálásan Péter.

 

 

A jótékonykodás mellett a rendezvény célja mindenképp a szórakozás, beszélgetés, a tacskók találkozásának öröme és a figyelem felhívása az állatvédelemre. Ezen a programon a felnőttek, gyerekek és kutyusok egyaránt jól érzik magukat, nem is csoda, hisz van kirakodóvásár, büfé, gyerekeknek csillámtetoválás és tanácsadások kutyakozmetika, fizioterápiás az állatorvosi témákban.  
A visszajelzések alapján imádják a gazdik és kedvenceik a rendezvényt, sokan évek óta visszajárnak a találkozókra, sőt még külföldről is érkeznek igazi tacskó fanatikusok! 


Ne hagyjátok ki ti sem a rendezvényt, augusztus 27-án Gödöllőn az Alsóparkban és kövessétek Facebookon a Tacskó Találkozó Hivatalos Oldalát


TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!