Ez a programsorozat megkoronázza a nyarat!

Főoldal > Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál: a nyár utolsó hétvégéjén!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál: a nyár utolsó hétvégéjén!


2022/08/25
NA

Idén is megmutatja legszínesebb arcát Szentendre a kedves látogatóknak, ráadásul éjjel-nappal! Városismereti séták, gyermekprogramok, táncszínház, moziest, gasztrokalandok. Cikkünkben a rengeteg program közül kiemelünk néhányat, kihagyhatatlan lesz! 

Szentendre este ki lesz világítva

Egy falat Szentendre

 

A gasztro kedvelőinek szép számmal akad majd „fogára való” program a szentendrei fesztiválon, hiszen a helyi vendéglátósok különleges ételkreációkkal, fogásokkal készülnek külön erre az eseményre, művészek közreműködésével. 

 

 

Czóbel Párizsban


Amikor egy fantasztikus desszert találkozik a művészettel…
Modok Mária és Czóbel Béla kiállításához kapcsolódva jött létre a sós-karamellás csokoládés forró desszert, absztrakt módon tálalva. 

 

Pizzasütés Szentendrén? Naná!

 

Vegyetek részt a Passata Pizza rövid workshopján, és kóstoljatok bele ebbe a több száz éves múltra visszatekintő mesterségbe, a pizzakészítésbe. Tanuljatok, okosodjatok és egyetek isteni finom pizzákat! 

 

A borok szerelmesei is jól fogják magukat érezni Szentendrén

 

A kultúra újra párosul a gasztronómiával: Hamvas Béla A bor filozófiája művéből olvas fel nekünk egy színművész, miközben Hidegkuti Gergely borász bemutat nekünk borkülönlegességeket, érdekességeket mesél és fantasztikus borokat kóstolhatunk.

 

 


Kézműveskedjünk Szentendrén! 

 

A kézműves foglalkozásokból se lesz hiány, gyerekek és felnőttek is egyaránt élvezhetik a különféle kreatív programokat. 

 

Kerámiafestést a Regentag Műhelygalériában

 

A műhely égetett kerámiatárgyai között válogathatunk majd kis is színezhetjük őket. Ez a hely nem csak műhely, galéria, de kávézó is egyben, itt alkotnak és kiállítanak is egyidőben. Többször vannak kiállítások, workshopok, ami gyerekeknek és felnőtteknek is szólnak. A Műhelygaléria szeretné bemutatni azt, amit az ezerarcú Szentendre is képvisel – mindig változatos, mindig tud valami újat adni.

 

Gyertek a Skanzenbe!

 

A Skanzen-ház szeretettel várja a gyerekeket kiflisütésre és vajköpülésre, memóriakarkötő és papírsárkány készítésre, illetve este Stefaich Tibor örvendezteti meg a kedves nézőket önálló estjével. Akik részt vesznek a Skanzenben a programokon, azok reggeliket, uzsonnákat, limonádékat, fröccsöket és házi süteményeket fogyaszthatnak. 
 

 

Ezek mellett még rengeteg program vár rátok, tájékozódjatok a programsorozat honlapján illetve Facebookon!


Éttermek Közösségi média marketing Online marketing Turizmus Turizmusmarketing UtazásHello

Legfrissebb cikkek


Petőfi 200 – Petőfi-busz Gödöllő főterén
Csodálatos országos program keretein belül a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett múzeumbusz egyik állomása Gödöllő lesz, február 21-én, melyet 8-16 óráig tudtok ingyenesen látogatni. Kihagyhatatlan lehetőség, számos érdekes információval. 
V. Kolbásztöltő verseny a Gödöllői Városi Piacon február 11-én
Január 31-én a versenyre való nevezése lezárult, azonban 2023. 02. 11-én, szombaton 13 órától várják az érdeklődőket, kóstolni vágyókat a Gödöllői Városi Piacon 13:00 órától: remek kolbászok és a fantasztikus hangulat garantált. 
A DIGI közleménye: február 1-jén karbantartás Gödöllőn is
Február 1-jén a hajnali órákban 1:00-től 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartást és fejlesztési munkálatokat végez, ekkor kiesés várható mind az internet, a kábeltévé, a műholdas TV mind a vezetékes-és mobiltelefonok esetében.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!