Ez a programsorozat megkoronázza a nyarat!

Főoldal > Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál: a nyár utolsó hétvégéjén!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál: a nyár utolsó hétvégéjén!


2022/08/25
NA

Idén is megmutatja legszínesebb arcát Szentendre a kedves látogatóknak, ráadásul éjjel-nappal! Városismereti séták, gyermekprogramok, táncszínház, moziest, gasztrokalandok. Cikkünkben a rengeteg program közül kiemelünk néhányat, kihagyhatatlan lesz! 

Szentendre este ki lesz világítva

Egy falat Szentendre

 

A gasztro kedvelőinek szép számmal akad majd „fogára való” program a szentendrei fesztiválon, hiszen a helyi vendéglátósok különleges ételkreációkkal, fogásokkal készülnek külön erre az eseményre, művészek közreműködésével. 

 

 

Czóbel Párizsban


Amikor egy fantasztikus desszert találkozik a művészettel…
Modok Mária és Czóbel Béla kiállításához kapcsolódva jött létre a sós-karamellás csokoládés forró desszert, absztrakt módon tálalva. 

 

Pizzasütés Szentendrén? Naná!

 

Vegyetek részt a Passata Pizza rövid workshopján, és kóstoljatok bele ebbe a több száz éves múltra visszatekintő mesterségbe, a pizzakészítésbe. Tanuljatok, okosodjatok és egyetek isteni finom pizzákat! 

 

A borok szerelmesei is jól fogják magukat érezni Szentendrén

 

A kultúra újra párosul a gasztronómiával: Hamvas Béla A bor filozófiája művéből olvas fel nekünk egy színművész, miközben Hidegkuti Gergely borász bemutat nekünk borkülönlegességeket, érdekességeket mesél és fantasztikus borokat kóstolhatunk.

 

 


Kézműveskedjünk Szentendrén! 

 

A kézműves foglalkozásokból se lesz hiány, gyerekek és felnőttek is egyaránt élvezhetik a különféle kreatív programokat. 

 

Kerámiafestést a Regentag Műhelygalériában

 

A műhely égetett kerámiatárgyai között válogathatunk majd kis is színezhetjük őket. Ez a hely nem csak műhely, galéria, de kávézó is egyben, itt alkotnak és kiállítanak is egyidőben. Többször vannak kiállítások, workshopok, ami gyerekeknek és felnőtteknek is szólnak. A Műhelygaléria szeretné bemutatni azt, amit az ezerarcú Szentendre is képvisel – mindig változatos, mindig tud valami újat adni.

 

Gyertek a Skanzenbe!

 

A Skanzen-ház szeretettel várja a gyerekeket kiflisütésre és vajköpülésre, memóriakarkötő és papírsárkány készítésre, illetve este Stefaich Tibor örvendezteti meg a kedves nézőket önálló estjével. Akik részt vesznek a Skanzenben a programokon, azok reggeliket, uzsonnákat, limonádékat, fröccsöket és házi süteményeket fogyaszthatnak. 
 

 

Ezek mellett még rengeteg program vár rátok, tájékozódjatok a programsorozat honlapján illetve Facebookon!


Éttermek Közösségi média marketing Online marketing Turizmus Turizmusmarketing UtazásHello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!