Gödöllő felé vette az irányt az ámokfutó motoros, ezt egy autó fedélzeti kamerája vett fel a napokban: a felvételen látszik, hogy a motoros túl gyorsan közlekedik!

Döbbenetes felvétel: felháborító, ahogy egy szabálytalan motoros közlekedik Gödöllő és Aszód között!

2023-07-18 20:43

Minden autóson hidegrázás futhat át a videót látva, amit egy kocsi fedélzeti kamerája rögzített múlt héten, szombat délután. Azóta az interneten elterjedt ez a sokkoló felvétel, amelyen egy rendszám nélküli motoros vadul közlekedik Aszód és Gödöllő között, Gödöllő irányába. Az esetet a Budapesti Autósok oldal tette közzé, hogy felhívja a figyelmet az őrült sofőr veszélyes viselkedésére.

Gödöllő motoros

A gödöllői ámokfutó motoros

A videó tanúsága szerint a motoros félelmetes sebességgel száguldott el két autó között, amelyek éppen egymással szemben közlekedtek. Az őrült motoros láthatóan semmi következményt nem várt, amikor pillanatok alatt előzött egy autót, miközben mellette egy utánfutót húzó autó érkezett szembe.
A felvétel készítője nem más, mint egy tapasztalt kamionsofőr, aki évtizedek óta hivatásos sofőrként dolgozik, sőt, még oktat is ebben a témában. Ő sem találta szavakat arra, amit látott.

"Bár nap mint nap látni mindenféle veszélyes manővereket az utakon, ez a motoros viselkedése még nekem is sok volt" - nyilatkozta a megrázott férfi.

 

Az őrült motoros Gödöllő felé haladt

Az emberek most azon gondolkodnak, hogy mi hajthatja ezt a motorost az őrülethez. Vajon tudja, hogy milyen veszélyeket rejt magában az ilyen szabálytalan viselkedés? Tisztában van-e vele, hogy ilyen felelőtlen cselekedeteivel mások életét teszi kockára?
A közösségi média hírfolyamait már most elárasztotta az emberek felháborodása és aggodalma. A felvétel miatt rengetegen megosztották az üzenetet, hogy felhívják a hatóságok figyelmét erre az esetre, és remélik, hogy a motorost felelősségre vonják az ártatlan emberek élete kockáztatása miatt.

 

Az internet népe reméli, hogy elkapják a gödöllői motorost

Az ilyen szabályszegő magatartás veszélyezteti az úton közlekedők életét, és semmilyen körülmények között nem elfogadható. Az emberek azt várják, hogy a hatóságok határozott intézkedéseket hozzanak, és biztosítsák, hogy ilyen vakmerő sofőrök ne maradjanak következmények nélkül.

 

A gödöllői motoros példája egy üzenet: vigyázzunk magunkra és egymásra!

Ez a megrázó eset ismét rámutat arra, hogy a közlekedésben mindenki felelősséggel tartozik egymás iránt. Az ilyen kockázatos viselkedés nemcsak az elkövetőt, hanem az ártatlan járművezetőket és gyalogosokat is veszélyezteti. Talán ez a felvétel és a nyilvánosság reakciója segít elérni, hogy senki ne merjen ilyen megengedhetetlen módon közlekedni az utakon.


 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...