Gödöllő felé vette az irányt az ámokfutó motoros, ezt egy autó fedélzeti kamerája vett fel a napokban: a felvételen látszik, hogy a motoros túl gyorsan közlekedik!

Főoldal > Döbbenetes felvétel: felháborító, ahogy egy szabálytalan motoros közlekedik Gödöllő és Aszód között!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Döbbenetes felvétel: felháborító, ahogy egy szabálytalan motoros közlekedik Gödöllő és Aszód között!


2023/07/18
NA

Minden autóson hidegrázás futhat át a videót látva, amit egy kocsi fedélzeti kamerája rögzített múlt héten, szombat délután. Azóta az interneten elterjedt ez a sokkoló felvétel, amelyen egy rendszám nélküli motoros vadul közlekedik Aszód és Gödöllő között, Gödöllő irányába. Az esetet a Budapesti Autósok oldal tette közzé, hogy felhívja a figyelmet az őrült sofőr veszélyes viselkedésére.

Gödöllő motoros

A gödöllői ámokfutó motoros

A videó tanúsága szerint a motoros félelmetes sebességgel száguldott el két autó között, amelyek éppen egymással szemben közlekedtek. Az őrült motoros láthatóan semmi következményt nem várt, amikor pillanatok alatt előzött egy autót, miközben mellette egy utánfutót húzó autó érkezett szembe.
A felvétel készítője nem más, mint egy tapasztalt kamionsofőr, aki évtizedek óta hivatásos sofőrként dolgozik, sőt, még oktat is ebben a témában. Ő sem találta szavakat arra, amit látott.

"Bár nap mint nap látni mindenféle veszélyes manővereket az utakon, ez a motoros viselkedése még nekem is sok volt" - nyilatkozta a megrázott férfi.

 

Az őrült motoros Gödöllő felé haladt

Az emberek most azon gondolkodnak, hogy mi hajthatja ezt a motorost az őrülethez. Vajon tudja, hogy milyen veszélyeket rejt magában az ilyen szabálytalan viselkedés? Tisztában van-e vele, hogy ilyen felelőtlen cselekedeteivel mások életét teszi kockára?
A közösségi média hírfolyamait már most elárasztotta az emberek felháborodása és aggodalma. A felvétel miatt rengetegen megosztották az üzenetet, hogy felhívják a hatóságok figyelmét erre az esetre, és remélik, hogy a motorost felelősségre vonják az ártatlan emberek élete kockáztatása miatt.

 

Az internet népe reméli, hogy elkapják a gödöllői motorost

Az ilyen szabályszegő magatartás veszélyezteti az úton közlekedők életét, és semmilyen körülmények között nem elfogadható. Az emberek azt várják, hogy a hatóságok határozott intézkedéseket hozzanak, és biztosítsák, hogy ilyen vakmerő sofőrök ne maradjanak következmények nélkül.

 

A gödöllői motoros példája egy üzenet: vigyázzunk magunkra és egymásra!

Ez a megrázó eset ismét rámutat arra, hogy a közlekedésben mindenki felelősséggel tartozik egymás iránt. Az ilyen kockázatos viselkedés nemcsak az elkövetőt, hanem az ártatlan járművezetőket és gyalogosokat is veszélyezteti. Talán ez a felvétel és a nyilvánosság reakciója segít elérni, hogy senki ne merjen ilyen megengedhetetlen módon közlekedni az utakon.


 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!