Gödöllő felé vette az irányt az ámokfutó motoros, ezt egy autó fedélzeti kamerája vett fel a napokban: a felvételen látszik, hogy a motoros túl gyorsan közlekedik!

Főoldal > Döbbenetes felvétel: felháborító, ahogy egy szabálytalan motoros közlekedik Gödöllő és Aszód között!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Döbbenetes felvétel: felháborító, ahogy egy szabálytalan motoros közlekedik Gödöllő és Aszód között!


2023/07/18
NA

Minden autóson hidegrázás futhat át a videót látva, amit egy kocsi fedélzeti kamerája rögzített múlt héten, szombat délután. Azóta az interneten elterjedt ez a sokkoló felvétel, amelyen egy rendszám nélküli motoros vadul közlekedik Aszód és Gödöllő között, Gödöllő irányába. Az esetet a Budapesti Autósok oldal tette közzé, hogy felhívja a figyelmet az őrült sofőr veszélyes viselkedésére.

Gödöllő motoros

A gödöllői ámokfutó motoros

A videó tanúsága szerint a motoros félelmetes sebességgel száguldott el két autó között, amelyek éppen egymással szemben közlekedtek. Az őrült motoros láthatóan semmi következményt nem várt, amikor pillanatok alatt előzött egy autót, miközben mellette egy utánfutót húzó autó érkezett szembe.
A felvétel készítője nem más, mint egy tapasztalt kamionsofőr, aki évtizedek óta hivatásos sofőrként dolgozik, sőt, még oktat is ebben a témában. Ő sem találta szavakat arra, amit látott.

"Bár nap mint nap látni mindenféle veszélyes manővereket az utakon, ez a motoros viselkedése még nekem is sok volt" - nyilatkozta a megrázott férfi.

 

Az őrült motoros Gödöllő felé haladt

Az emberek most azon gondolkodnak, hogy mi hajthatja ezt a motorost az őrülethez. Vajon tudja, hogy milyen veszélyeket rejt magában az ilyen szabálytalan viselkedés? Tisztában van-e vele, hogy ilyen felelőtlen cselekedeteivel mások életét teszi kockára?
A közösségi média hírfolyamait már most elárasztotta az emberek felháborodása és aggodalma. A felvétel miatt rengetegen megosztották az üzenetet, hogy felhívják a hatóságok figyelmét erre az esetre, és remélik, hogy a motorost felelősségre vonják az ártatlan emberek élete kockáztatása miatt.

 

Az internet népe reméli, hogy elkapják a gödöllői motorost

Az ilyen szabályszegő magatartás veszélyezteti az úton közlekedők életét, és semmilyen körülmények között nem elfogadható. Az emberek azt várják, hogy a hatóságok határozott intézkedéseket hozzanak, és biztosítsák, hogy ilyen vakmerő sofőrök ne maradjanak következmények nélkül.

 

A gödöllői motoros példája egy üzenet: vigyázzunk magunkra és egymásra!

Ez a megrázó eset ismét rámutat arra, hogy a közlekedésben mindenki felelősséggel tartozik egymás iránt. Az ilyen kockázatos viselkedés nemcsak az elkövetőt, hanem az ártatlan járművezetőket és gyalogosokat is veszélyezteti. Talán ez a felvétel és a nyilvánosság reakciója segít elérni, hogy senki ne merjen ilyen megengedhetetlen módon közlekedni az utakon.


 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!