Solier Café Gödöllő - Nemrégiben meglátogattam a Solier Café-t Gödöllő központjában, és azonnal beleszerettem ebbe az igazi találkahelybe: nézzétek meg ti is ezt a szuper helyet!

Főoldal > Szakszótár > Solier Gödöllő

Solier Gödöllő


Solier Gödöllő: meghitt hangulat fogad minket

Nemrégiben meglátogattam a Solier Café-t Gödöllő központjában, és azonnal beleszerettem ebbe az igazi találkahelybe! Amint beléptem az ajtón, egy meghitt és hangulatos cukrászdában és kávéházban találtam magam, ahol azonnal kellemes és barátságos légkör fogadott.

 

Solier Gödöllő belvárosában

A hely valóban új szintet visz a város vendéglátásának kínálatába. Az egész létesítményben kombinálódik a cukrászda, a kávézó és az étterem egy csodálatos helyen, ami Gödöllő belvárosában található. A design és berendezés elegáns, és mindentől árad a minőség és odafigyelés.

 

A Solier Gödöllő széles választékkal vár

Az étlap széles választékkal kínálja a konyhaművészet egyedi alkotásait. Különösen lenyűgözött az esküvői torta kreációk sokszínűsége, melyek valódi mesterműveknek tűntek. A süteményeket olyan gondossággal és ízletes alapanyagokból készítették, hogy minden falat egy valódi élmény volt.

 

Solier Gödöllő: ebédmenükkel is

Bőséges lehetőségek álltak rendelkezésemre mind a süteményeket, mint az ebédmenüket illetve. A házias süteményekkel és különleges ételekkel együtt, igazi gasztronómiai orgiában volt részem. A kávékülönlegességek pedig kiválóan kiegészítették az étkezéseket.


A kiszolgálás is kifogástalan volt. A kedves és figyelmes személyzet mindent megtett azért, hogy a látogatásom különlegessé váljon. Nagyon éreztem, hogy fontosak vagyunk nekik, és igyekeztek minden igényünket kielégíteni.


Összességében, a Solier Café egy igazi gyöngyszem Gödöllő központjában. Egy hely, ahol a vendégek kényeztetésre és ínycsiklandó élményekre számíthatnak. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra visszatérek ide, hogy újra élvezzem a finom süteményeket és a kellemes légkört!

 

Kép: https://www.diningcity.hu/
 

Elemzések

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 116

Átlagos értékelés: 4.8
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2023.09.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Hello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!