Pályakarbantartás miatt a hétvégén a gödöllői és a csömöri HÉV rövidített útvonalon közlekedik, ezért érdemes előre tájékozódni az útvonalakról, ha érintettek vagyunk.

Rövidített útvonalon közlekedik a gödöllői HÉV a hétvégén

2023-06-22 22:39

Pályakarbantartás miatt rövidített útvonalon közlekedik a H8-as (gödöllői) és a H9-es (csömöri) HÉV a hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. A változások a szombati és vasárnapi közlekedést érintik.

gödöllői HÉV

A gödöllői HÉV hétvégén ezen a rövidített útvonalon közlekedik

A H8-as HÉV csak Kerepes és Gödöllő között fog közlekedni, míg a H9-es HÉV csak Cinkota és Csömör között jár. Az Örs vezér tere és Kerepes között pótlóbuszokat fognak biztosítani az utazóknak. A HÉV-szerelvények Szilasligetnél mindkét irányba a Gödöllő irányába tartó megállóhelyen fognak megállni.

 

Pótlóbusz közlekedik Örs vezér tere és Kerepes között

A H8-as pótlóbusz az Örs vezér tere és Kerepes között közlekedik, és minden megállót érint. A H8E jelzésű pótlóbusz ugyanezen a szakaszon közlekedik, de nem áll meg a Kistarcsa kórháznál. Az Árpádföld környékéről az Örs vezér tere felé utazóknak pedig a 31-es autóbusz biztosít átszállás nélküli utazási lehetőséget.
A részletes és pontos forgalmi rendekről a hétvégén érvényes H8-as és H9-es HÉV járatokkal kapcsolatban további információk találhatók a MÁV-HÉV weboldalán.

 

Ezzel a pályakarbantartással kapcsolatos változtatások célja a HÉV-szolgáltatás fenntartása és a biztonságos közlekedés biztosítása, valamint a pályainfrastruktúra karbantartása és fejlesztése. Az utazóknak fontos, hogy tájékozódjanak a változásokról, és a rendelkezésre álló alternatív utazási lehetőségeket használják a zavartalan közlekedés érdekében.
 

Forrás: index.hu

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...