Pályakarbantartás miatt a hétvégén a gödöllői és a csömöri HÉV rövidített útvonalon közlekedik, ezért érdemes előre tájékozódni az útvonalakról, ha érintettek vagyunk.

Főoldal > Rövidített útvonalon közlekedik a gödöllői HÉV a hétvégén

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Rövidített útvonalon közlekedik a gödöllői HÉV a hétvégén


2023/06/22
NA

Pályakarbantartás miatt rövidített útvonalon közlekedik a H8-as (gödöllői) és a H9-es (csömöri) HÉV a hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. A változások a szombati és vasárnapi közlekedést érintik.

gödöllői HÉV

A gödöllői HÉV hétvégén ezen a rövidített útvonalon közlekedik

A H8-as HÉV csak Kerepes és Gödöllő között fog közlekedni, míg a H9-es HÉV csak Cinkota és Csömör között jár. Az Örs vezér tere és Kerepes között pótlóbuszokat fognak biztosítani az utazóknak. A HÉV-szerelvények Szilasligetnél mindkét irányba a Gödöllő irányába tartó megállóhelyen fognak megállni.

 

Pótlóbusz közlekedik Örs vezér tere és Kerepes között

A H8-as pótlóbusz az Örs vezér tere és Kerepes között közlekedik, és minden megállót érint. A H8E jelzésű pótlóbusz ugyanezen a szakaszon közlekedik, de nem áll meg a Kistarcsa kórháznál. Az Árpádföld környékéről az Örs vezér tere felé utazóknak pedig a 31-es autóbusz biztosít átszállás nélküli utazási lehetőséget.
A részletes és pontos forgalmi rendekről a hétvégén érvényes H8-as és H9-es HÉV járatokkal kapcsolatban további információk találhatók a MÁV-HÉV weboldalán.

 

Ezzel a pályakarbantartással kapcsolatos változtatások célja a HÉV-szolgáltatás fenntartása és a biztonságos közlekedés biztosítása, valamint a pályainfrastruktúra karbantartása és fejlesztése. Az utazóknak fontos, hogy tájékozódjanak a változásokról, és a rendelkezésre álló alternatív utazási lehetőségeket használják a zavartalan közlekedés érdekében.
 

Forrás: index.hu


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!