Közösségi rollerek Gödöllőn. TIER e-roller vélemény - így használd az e-rollert Gödöllőn

Főoldal > Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?


2023/03/16
Lévi
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Közösségi rollerek Gödöllőn. Jó lesz? Kell ez nekünk?

Siker lesz-e a közösségi roller Gödöllőn?

Nos, mint mondtam, én szeretem, használni is fogom, hiszen nem kell parkolni a városközpontban, ami időben és költségben is számít. Nincs károsanyag kibocsátás, ami szintén jó, kb. benzinre is ráköltenék ennyit, mint a bérlésre, ha kocsival mennék. Nem volt ma meleg, de télikabátban, kesztyűben jó volt rollerezni, élvezetes, még ilyenkor is, tavasszal meg nyáron főleg az lesz. Mi akkor a hátránya? A rollernek semmi, de Gödöllőn a kelet-nyugati irányú bicikli utak nem igazán vannak kiépítve. A Csanakból, Királytelepról vagy Máriabesnyőről bejutni az autók között, a kátyúkat kerülgetve nem egy életbiztosítás. Persze a Blaháról már más a helyzet, ők szerencsések, de jó lehet majd az ipari parkba kijárni is vele.  Biztos lesznek balestek. Az autósok nagyon furcsán néztek rám, nincsenek ehhez hozzászokva.

 

Ott, ahol nincs bringaút, és csupa kátyú, gödör minden (pl. Grassalkovich Antall utca, Mátyás király utca) a kis kerekű rollerek nehezen közlekednek. Az autóval észre sem vehető kátyúk kanyonná növekednek és veszélyessé válnak. Könnyű elhasalni még egy gyakorlott rolleresnek is. Bár gyerekek nem használhatják elvileg, de gyakorlatilag használják. Ez is veszélyforrás lehet. 

 

Ennek ellenére remélem csökkenti a dugókat és a parkolási nehézségeket. Ha lennének bicikli utak rengetegen szoknának át rá. Ha lehetne gyereket szállítani rajta (nem szabad), sokan azzal vinnék reggel a lurkókat a suliba. Ha lenne bringaút, gondolom használhatná 18 év alatti gyerek is, mondjuk, ha 14-től megengedett lenne, sok gyerek ezt választaná a mamataxi helyett. Klassz dolog, kiugrani vele a boltba, tényleg sokkal egyszerűbb, mint kocsival, tömegközlekedéssel, és gyorsabb, mint gyalog. Szóval klassz dolog. Hátha egyszer az infrastruktúra is felkészült lesz erre…

Hello

Legfrissebb cikkek


Bach Mindenkinek Fesztivál – ingyenes koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban
Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, mely március 16-tól a Kárpát-medence száz településén összesen kétszáz ingyenes programon keresztül megrendezésre. Az esemény egyik kiemelkedő része március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz megtekinthető, melyen a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjét élvezhetjük ingyenesen. 
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 
Gödöllői gimnázium csapata nyerte meg az MTA középiskolai tanulmányi versenyét!
A Középiskolai MTA Alumni Program szervezésének keretein belül került megrendezésre egy tanulmányi verseny a fenntarthatóság és klímaváltozás témája köré épülve, melynek döntője a napokban zajlott. Hatalmas öröm Gödöllő számára, hogy ezt városunk egyik neves középiskolájának, a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumának a csapata nyerte meg!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!