Közösségi rollerek Gödöllőn. TIER e-roller vélemény - így használd az e-rollert Gödöllőn

Főoldal > Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?


2023/03/16
Lévi

Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 

Közösségi rollerek Gödöllőn. Jó lesz? Kell ez nekünk?

Roller megosztó Gödöllőn

Ha annak, aki lusta végigolvasni a cikket, egy mondatban kellene összefoglalnom tapasztalatomat, véleményemet, egy nap gödöllői e-rollerezés után, azt mondanám: szerintem jó dolog, használni fogom, amíg el nem ütnek, vagy hasra nem esek az útburkolat hibáin… ez összefoglalja a gödöllői helyzetet és a nap tapasztalatait. Ha ennyi elég, nézd végig a hirdetéseket az oldalon, legyen pénzünk Gödöllő egyetlen politikailag független újságának fenntartására, lépj a be a csoportunkba a Facebookon (kattints IDE), és, ha végeztél, tudsz mindent.

 

Ha szeretnéd elolvasni, miért erre a következtetésre jutottam, illetve kíváncsi vagy, hogyan használhatod az e-rollereket, olvass tovább, mutatom. 

 

Mennyibe kerül a közösségi roller Gödöllőn?

Gödöllőn a Tier nevű szolgáltató kapott helyet, a mobiltelefonodra le kell töltened a Tier alkalmazást, és elvégezni a regisztrációt. Bankkártyát is tenni kell alá, hiszen fizetni kell a szolgáltatásért. Egyszerű a regisztráció, könnyen használható az applikáció. A roller használatának két díja van. Az egyik az úgynevezett feloldás, ami utanként egyszeri költség. Erre most van akciós havi bérlet 295 forintért. Az akció után ez 1790 forint lesz. Ha ezt megveszed, nincs feloldási díj. Aki gyakran használja majd a rollereket, annak nyilván érdemes lesz ezt választani.

 

Az app szó szerint egyszerű, nem bonyolították túl, a díjakról sem találtam benne többet. Pontosabban van még a percdíj, azaz a második összeg, amit fizetsz a használatért. Miután feloldottad a rollert, 65 forintodba kerül minden perc. Mivel vettem havi bérletet, nekem nem volt a próbaút során feloldási díjam, így egy Csanak-városközpont utat 229 forintból megúsztam. Visszafelé a Szentháromság Templom elől indultam, a Dózsán átjutni sosem egyszerű, még akkor sem, ha rollerrel a sor elejére mehetsz, így a hazafelé út 294 forintba került. 

 

Hogyan működik az e-roller? 

Ha nem vagy 18 éves, nem használhatod. Ennek ellenére ma csak gyerekeket láttam vele közlekedni. Telefonnal a kezedben odamész a lerakott roller kupachoz, kiválasztasz egyet, vagy az applikáció segítségével megcsöngeted a valószínűleg legfeltöltöttebb rollert, megkeresed a rajta elhelyezett QR kódot. Beolvasod az applikációba és rányomsz az kezdésre. Már használhatod is.

 

A rollert először kicsit meg kell hajtani, amikor már gurul, akkor tudod elkezdeni húzni a gázt. Dombon felfelé ez kicsit nehézkes. Útkereszteződésben is. Első és hátsó fék is van rajta, viszonylag jól megfogja a rollert még a meredekebb lejtőkön is. A motorra ez már nem feltétlenül igaz, egy táskával a hátamon már szenvedett az Asbóth Sándor utcán felfelé, a tetején már meglehetősen lassan tudott csak feljönni. Ami jó a Tierben, hogy nem érdemes széthagyni nagyon a rollereket, mert csak akkor tudod leállítani a fizetős időszakot, ha a kijelölt helyen teszed le. Le is kell fotóznod az applikáció segítségével, hogy hogyan hagytad ott a gépet. Ezt feltölti magának, szóval az egészhez természetesen Internet is kell. Megnyomod a leállítás gombot, majd kiírja, mennyi pénzt von le az útért a számládról. 

 

Lapozz a következő oldalra, leírjuk, mit tapasztaltunk használat közben, mi a véleményünk, működőképes lesz-e az e-roller Gödöllőn! 
 

Hello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!