Richter Egészségváros Gödöllőn támogasd egészséged és a helyi kórházat, a Tormay Károly Egészségügyi Központot

Richter Egészségváros Gödöllőn: tegyél egészségedért és támogasd a Tormay Károly Egészségügyi Központot!

2022-05-30 18:54

A Richter Egészségváros idei egyik állomása Gödöllő, gyere el családoddal és amellett, hogy a saját magad és családod egészségét is, úgy a helyi kórházat is tudod támogatni! Nézzük meg pontosan mi az a Richter Egészségváros, és hogyan lehet támogatni a Tormay Károly Egészségügyi Központot a programon való részvétellel.

Richter Egészségváros Gödöllőn

Mi is az a Richter Egészségváros?

 

A Richter 2009-ben indította el a Richter Egészségváros programját, melynek keretein belül járják az országot a helyi szakemberek, egészségügyi dolgozók segítségével a kijelölt helyszíneken.
Ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal, előadásokkal várják a látogatókat, akik részvételükkel támogathatják a helyi kórház működését, új orvostechnikai eszközök beszerzését.

 

 

Hogyan történik pontosan az adományozás, támogatás?

„Egészség ezreknek, milliók a kórházaknak!”


Ahogy a Richter Egészségház mottója is mutatja, a cél az, hogy minél többen vegyenek részt a programsorozaton, így segítve saját maguk egészségét, és a helyi kórházat, Gödöllő esetében a Tormay Károly Egészségügyi Központot. 
2022-ben a Richter 3.500.000 Ft értékű alapadományt ad a programban jelenlévő egészségügyi intézményeknek, és ez az összeg növelhető a lakosok részvételével. 
A szűrővizsgálatok, előadások, tanácsadások meghallgatásáért, tornázásért, teszt kitöltéséért adománypontok járnak. Egy adománypont 300 forintot ér az egészségügyi intézménynek. 
A rendezvényre érkezők megkapják a chippel ellátott pontgyűjtő füzetüket, melyekbe a nap folyamán gyűjthetik a hostessek segítségével a különféle vizsgálatok, előadások alkalmával szerzett pontokat.

 

Hogyan tudom támogatni a Tormay Károly Egészségügyi Központot, ha nem tudok személyesen ott lenni a programokon?

 

Szerencsére könnyen! A Richter Egészségváros Facebook oldalán az előadások nagy része élőben is követhető lesz. Ha az élő közvetítések alatt az online látogatók hozzászólnak, lájkolnak, megosztanak az ugyanúgy egy-egy adománypontot ér! 
A helyszíni és online pontok 17:00 órakor kerülnek összesítésre, az összegyűlt adomány összege pedig 17:30-kor a színpadon kerül átadásra. 

 

Rengeteg érdekes program, előadás Gödöllőn

 

Június 11-én, szombaton, a Szabadság téren kerül megrendezésre Gödöllőn az ingyenes családi programsorozat. Mindenki megtalálhatja a számára érdekes előadást, szűrővizsgálatot. 
A színpadon fellép Szabó Ádám, tornázhatunk Katus Attilával vagy meghallgathatjuk Jaksity Kata és Szili Nóra garantáltan érdekes beszélgetését. 

Az Agora Előadássátorban több beszélgetésbe beletekinthetünk érdekes témákban, úgy, mint a férfi egészség, csontritkulás, különféle bőrfertőzések.
A hölgyek számára külön sátor is lesz, mely egyaránt foglalkozik a nők testi-és lelki egészségével. Többek között Béres Alexandra is részt vesz az előadásokon. 

 

Számtalan egészségügyi szűrésen vehetünk részt: szemészeti, prosztata, szájüregi és még sok más hasznos vizsgálat. 

Akiket a tanácsadások érdekelnek kifejezetten, annak is lesz miből válogatnia: egészen az asztma, depresszió, memórizavar tanácsadásoktól kezdve, a kismamáknak, változókori problémákkal küzdőknek is nyújtanak segítséget, tanácsokat. 

A legkisebbek is megtalálhatják a számukra kedves programot, a bábszínház, gyermeksarok, játszóház egészen biztosan kedvelt helyszínt fog nyújtani nekik.

Ha teheted látogass el erre az eseményre, mert nem csak magadnak tehetsz jót, hanem a közösségnek is, ha pedig nem tudsz ott lenni személyesen, ne felejtsd el az online részvételt!

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....