Richter Egészségváros Gödöllőn támogasd egészséged és a helyi kórházat, a Tormay Károly Egészségügyi Központot

Főoldal > Richter Egészségváros Gödöllőn: tegyél egészségedért és támogasd a Tormay Károly Egészségügyi Központot!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Richter Egészségváros Gödöllőn: tegyél egészségedért és támogasd a Tormay Károly Egészségügyi Központot!


2022/05/30
NA

A Richter Egészségváros idei egyik állomása Gödöllő, gyere el családoddal és amellett, hogy a saját magad és családod egészségét is, úgy a helyi kórházat is tudod támogatni! Nézzük meg pontosan mi az a Richter Egészségváros, és hogyan lehet támogatni a Tormay Károly Egészségügyi Központot a programon való részvétellel.

Richter Egészségváros Gödöllőn

Mi is az a Richter Egészségváros?

 

A Richter 2009-ben indította el a Richter Egészségváros programját, melynek keretein belül járják az országot a helyi szakemberek, egészségügyi dolgozók segítségével a kijelölt helyszíneken.
Ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal, előadásokkal várják a látogatókat, akik részvételükkel támogathatják a helyi kórház működését, új orvostechnikai eszközök beszerzését.

 

 

Hogyan történik pontosan az adományozás, támogatás?

„Egészség ezreknek, milliók a kórházaknak!”


Ahogy a Richter Egészségház mottója is mutatja, a cél az, hogy minél többen vegyenek részt a programsorozaton, így segítve saját maguk egészségét, és a helyi kórházat, Gödöllő esetében a Tormay Károly Egészségügyi Központot. 
2022-ben a Richter 3.500.000 Ft értékű alapadományt ad a programban jelenlévő egészségügyi intézményeknek, és ez az összeg növelhető a lakosok részvételével. 
A szűrővizsgálatok, előadások, tanácsadások meghallgatásáért, tornázásért, teszt kitöltéséért adománypontok járnak. Egy adománypont 300 forintot ér az egészségügyi intézménynek. 
A rendezvényre érkezők megkapják a chippel ellátott pontgyűjtő füzetüket, melyekbe a nap folyamán gyűjthetik a hostessek segítségével a különféle vizsgálatok, előadások alkalmával szerzett pontokat.

 

Hogyan tudom támogatni a Tormay Károly Egészségügyi Központot, ha nem tudok személyesen ott lenni a programokon?

 

Szerencsére könnyen! A Richter Egészségváros Facebook oldalán az előadások nagy része élőben is követhető lesz. Ha az élő közvetítések alatt az online látogatók hozzászólnak, lájkolnak, megosztanak az ugyanúgy egy-egy adománypontot ér! 
A helyszíni és online pontok 17:00 órakor kerülnek összesítésre, az összegyűlt adomány összege pedig 17:30-kor a színpadon kerül átadásra. 

 

Rengeteg érdekes program, előadás Gödöllőn

 

Június 11-én, szombaton, a Szabadság téren kerül megrendezésre Gödöllőn az ingyenes családi programsorozat. Mindenki megtalálhatja a számára érdekes előadást, szűrővizsgálatot. 
A színpadon fellép Szabó Ádám, tornázhatunk Katus Attilával vagy meghallgathatjuk Jaksity Kata és Szili Nóra garantáltan érdekes beszélgetését. 

Az Agora Előadássátorban több beszélgetésbe beletekinthetünk érdekes témákban, úgy, mint a férfi egészség, csontritkulás, különféle bőrfertőzések.
A hölgyek számára külön sátor is lesz, mely egyaránt foglalkozik a nők testi-és lelki egészségével. Többek között Béres Alexandra is részt vesz az előadásokon. 

 

Számtalan egészségügyi szűrésen vehetünk részt: szemészeti, prosztata, szájüregi és még sok más hasznos vizsgálat. 

Akiket a tanácsadások érdekelnek kifejezetten, annak is lesz miből válogatnia: egészen az asztma, depresszió, memórizavar tanácsadásoktól kezdve, a kismamáknak, változókori problémákkal küzdőknek is nyújtanak segítséget, tanácsokat. 

A legkisebbek is megtalálhatják a számukra kedves programot, a bábszínház, gyermeksarok, játszóház egészen biztosan kedvelt helyszínt fog nyújtani nekik.

Ha teheted látogass el erre az eseményre, mert nem csak magadnak tehetsz jót, hanem a közösségnek is, ha pedig nem tudsz ott lenni személyesen, ne felejtsd el az online részvételt!

 


UtazásHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!