Csodás nyári piknik a gödöllői parkban

Főoldal > Piknikezz Magyarország egyik legszebb parkjában – ezt kár lenne kihagyni!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Piknikezz Magyarország egyik legszebb parkjában – ezt kár lenne kihagyni!


2022/07/09
NA

A gödöllői Reggel-Íz megnyitását a koronavírus többszörösön átírta, de a reggeliző tulajdonosai nem tántorítottak tervük mellől, kitartóan várták a pandémia utáni fellélegzést, és milyen jól tették: a reggeliző hatalmas siker lett. Az ő szervezésükben most piknikre invitálunk titeket, ne hagyjátok ki!

Piknik a gödöllői parkban

A kezdeti nehézségek után kitörő siker a gödöllői reggeliző életében

 

Konkoly Renáta, az egyik tulajdonos, gyermekkora óta egy kávézót szeretett volna nyitni. Ez az álom egészen felnőttkorig kitartott, így a megvalósításon kezdtek el gondolkodni a párjával, Tamással; az ő tanácsára döntöttek úgy, hogy mivel kávézóból már van sok, legyen valami új. Így született meg a reggeliző ötlete, ami azért is volt szuper, mivel kifejezett reggeliző hely Gödöllőn ekkor még egyáltalán nem volt.


Mindkettő tulajdonos gödöllői, imádják a várost, így evidens volt számukra, hogy csak is Gödöllőn szeretnének vállalkozni, így itt kezdtek el keresni üzlethelyiséget. Már a keresés első napján megvolt az igazi, amely tökéletesen megfelelt minden elképzelésüknek, a hely tulajával pedig hamar megegyeztek, szabad kezet kaptak az átalakításban, így lett a Reggel-Íz minden centije a tulajdonosok által megtervezve és felújítva. 


2020 márciusára tervezték a nyitást, de közbeszólt a koronavírus első hulláma, így sajnos semmit nem tudtak tenni, el kellett halasztani ezt. Július 4-én viszont eljött a várva várt nap, amit izgatottan vártak Renátáék, nem tudták, mire számítsanak: minden várakozást felülmúlva a nyitás híre bombaként robbant, és az utcán álltak sorba a vendégek.

 

 

Változatos étlap, családias környezet

 

A reggeliző és brunch étteremben mindenki megtalálhatja a számításait.

Van, aki rohanva, munka előtt ugrik be egy gyors kávéért, reggeliért, de a kényelmes, ráérős reggelizők is szép számmal akadnak. Mindenki igénye számára szeretnének egy kielégítő, változatos étlapot nyújtani: ételérzékenyek, vegán életmódot követők számára is nyújtanak opciókat. 


Az ízletes brunch tálak mellett szuper szendvics lehetőségek is megtalálhatóak az állandó étlapon, illetve tortillák, saláták, desszertek és jobbnál-jobb kávék. 

 

 

A gödöllői piknik ötlete és megvalósítása


A piknik ötlete évek óta megfogalmazódott a tulajokban, mostanra pedig kiforrta magát annyira, hogy meg is valósítsák. Július 16-án, illetve 17-én (szombat, vasárnap) lesz elérhető a program a park területén.


Renátáék egy piknik szervező céggel működnek együtt: ők adják a terítéket, a kellékeket, az asztalokat, székeket, a Reggel-Íz pedig a fantasztikusan finom ételeket nyújtja. Reggeli, ebéd és uzsonna opciók közül tudnak választani a vendégek: emailen keresztül lehet asztalt foglalni, amik négy fősek, a menü opciókat pedig a Reggel-Íz eseményénél Facebookon lehet elolvasni.  A szombati nap külön kedvez a gyermekek számára: arcfestéssel és csillámtetoválással várják őket.


A piknik tematikája csodásan letisztult lesz, a képek a valóságot adják vissza, nem illusztrációk. Tervezik rendszeresen megszervezni a piknikeket, ahogy az időjárás engedi, de már van ötlet bőven a téli programok részleteivel kapcsolatban is, ami egyelőre meglepetés. 

Ígéretes programok, fantasztikus ételek, csodás környezet: kihagyhatatlan hétvégi program! 


Pontos részletekért tájékozódjatok a Reggel-Íz piknik eseményénél!

 


 

Hello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!