Megsemmisül Pécsi Ildikó gödöllői ingatlanja!

Főoldal > A híres magyar színművésznő egykori gödöllői házából nem marad semmi

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A híres magyar színművésznő egykori gödöllői házából nem marad semmi


2023/01/11
NA

Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 2020.decemberében hunyt el imádott gödöllői otthonában. Évtizedekig lakott Gödöllőn élete szerelmével, a néhai Szűcs Lajos olimpiai bajnok magyar labdarúgóval. A Bors azonban aggasztó híreket derített ki az impozáns gödöllői telekről. 

Pécsi Ildikó gödöllői háza

Pécsi Ildikó 6000 négyzetméteres telke hamarosan más célokat fog kiszolgálni

Pécsi Ildikó hatalmas, gödöllői 6000 négyzetméteres telkére a Bors információ szerint ikerházakat fognak felhúzni az elkövetkező időkben. A telek méretéből kifolyólag akár 10-14 házat is fel tudnak építeni rajta. Ez sajnos azzal jár, hogy az egykori csodás, impozáns kertet, amit a színművésznő annyira imádott meg kell semmisíteni. 

 

A döntést Pécsi Ildikó fogadott fia hozta meg

A telek sorsának a háta mögött Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba áll, hiszen ő örökölte meg az ingatlant a sokáig elhúzódó hagyatéki tárgyalás során. Régebben így nyilatkozott Csaba a telekről egy napilapnak:

 

"Itt van a kertben még az a hatalmas, Borzaskának elnevezett gesztenyefa is, amit Ildikó nagyapja tett földbe. Itt virul nyaranta a magnólia, nagyobbik unokája születésének emléke. Ildikó szinte mániákusan ültette a fákat és beszélgetett velük. Tucatnyi madáritató van az arborétumnak is beillő kertben. Imádott itt üldögélni, sétálni Lajos bácsival, és figyelni, hallgatni a rengeteg, hozzájuk szokott énekesmadarat, még néhány madárfészket is megőrzött. Autóbalesete után járókeretre támaszkodva fogta a locsolótömlőt, a kertjében talált vigaszra, tanulta a szerepeit. Mindenki tudta, hogy a bemutatók után nem virágcsokornak, hanem kerti növénynek örül."

 

Befektetőé lett Pécsi Ildikó gödöllői ingatlanja

A Bors információ szerint egy befektető vásárolta meg az ingatlant, aki Gödöllőn már több társasházat és épített. A telek értéke 200 millió Forint körüli lehet, ennél azonban jóval kevesebbért kelt el. Várható volt, hogy Pécsi Ildikó fogadott fia megválik a hatalmas telektől és ingatlantól, hiszen tavaly kimentett a kertből kettő liliomfát, amik Pécsi Ildikó kedvencei voltak - ezeket máshol, közterületen ültette el. 

 

A Bors megkereste Csabát, aki a következőket nyilatkozta:

 

“Nem kívánok nyilatkozni a telekeladással kapcsolatban, hiszen, mint ahogy azt korábban is elmondtam, én azzal foglalkozom, hogy tovább vigyem Pécsi Ildikó szellemi örökségét.”

 


Ezzel a mondatával nem cáfolta, de nem is erősítette meg a híreket, azonban nagy valószínűséggel, igazak az információk. 
 

 

Kép: Fortepan / Szalay Zoltán


Közösségi média marketing Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Petőfi 200 – Petőfi-busz Gödöllő főterén
Csodálatos országos program keretein belül a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett múzeumbusz egyik állomása Gödöllő lesz, február 21-én, melyet 8-16 óráig tudtok ingyenesen látogatni. Kihagyhatatlan lehetőség, számos érdekes információval. 
V. Kolbásztöltő verseny a Gödöllői Városi Piacon február 11-én
Január 31-én a versenyre való nevezése lezárult, azonban 2023. 02. 11-én, szombaton 13 órától várják az érdeklődőket, kóstolni vágyókat a Gödöllői Városi Piacon 13:00 órától: remek kolbászok és a fantasztikus hangulat garantált. 
A DIGI közleménye: február 1-jén karbantartás Gödöllőn is
Február 1-jén a hajnali órákban 1:00-től 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartást és fejlesztési munkálatokat végez, ekkor kiesés várható mind az internet, a kábeltévé, a műholdas TV mind a vezetékes-és mobiltelefonok esetében.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!