Igazi élmény, egy szép nyári estén!

Főoldal > Fergeteges augusztusi parkmozi a Gárdonyi téren!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fergeteges augusztusi parkmozi a Gárdonyi téren!


2022/08/05
NA

Augusztusban ismét itt a B32 Parkmozi, a Gárdonyi téren! Az idei téma „igaz történetek” néven fut, amik egyszerre lebilincselnek, magával ragadnak és a tudat, hogy megtörtént dolgot nézünk, még inkább izgalmassá teszi! Gyertek, szuper lesz, a popcornt a parkmozi biztosítja, ami benne van a jegy árában!

Igazi mozi élmény a szabdban!

2014 szeptembere óta működik az Újbudai Kulturális Intézet új művészeti központja a Csontváry Művészeti Udvarház. A legendás B32 Galériával együtt egyik lényeges és egyik meghatározó pontjává vált a magyar kulturális helyek sokaságának.

Itt lesznek láthatóak augusztusban a parkmozi szuper előadásai.
Jöjjön a lényeg: a filmek! Egy már le is ment, ami a fantasztikus magyar film, A Viszkis volt. Ha már a parkmoziban nem is tudjátok megnézni, mindenképpen keressetek rá alkalmat, hogy lássátok ezt a remekművet! De nézzük a többit!
 

A LÉTEZÉS EUFÓRIÁJA – AUGUSZTUS 10.

 

Egy lebilincselő magyar dokumentumfilm, Fahidi Éváról, aki Auschwitz-Birkenauból egyedül jött haza 20 évesen, úgy, hogy a családjából senki sem maradt hátra, összesen 49 rokonát ölték meg ott, köztük anyját, apját és testvéreit. 
Repülünk 70 évet, Éva már 90 éves. Felkérést kap; életében először lépjen színpadra, szerepeljen az ő róla szóló táncszínházi előadásban. A rendező, Réka elképzelése szerint a színdarab egy duett lesz, egy fiatal táncosnővel kiegészítve, Emesével. Éva és Emese párbeszéde lenne a darab lényege, kettejük teste, ahogy a mozgással eggyé válik. Éva azonnal igent mond a felkérésre. 
Ez a három nő, három hónap alatt hozza létre a darabot, míg a munka közben egy kapocs jön létre közöttük. A film gyönyörűen mutatja be a munkát és a három nő életének egybefonódását.

 

 

 

MESÉK A ZÁRKÁBÓL - AUGUSZTUS 17.

 

Egy magyar-angol-horvát dokumentumfilm, ami börtönben lévő apák és otthon maradt gyermekek kapcsolatát vizsgálja „mesebeli” módon; az apák meséket írnak a börtönből, saját maguk és az otthon lévő gyermekeik szereplésével. Beleláthatnak a nézők ebbe a furcsa, nem egészséges apa-gyermek kapcsolatba, illetve a párhuzamosan futó, börtönön kívüli életre, ahol belenézhetünk az otthonmaradt család mindennapjaiba, fájdalmaiba. 
A film feszegeti a kérdést, mely azt taglalja, vajon ez a mesebeli, képzelt világ ahol a gyermekek újra az apjukkal lehetnek, kielégítő-e a felek számára, vagy csak egy keserédes pótlék?  

 

 

EGY MINDENKIÉRT – AUGUSZTUS 24.

 

Ebben a 80 perces kreatív magyar dokumentumfilmben megismerhetjük egy fantasztikus karrier állomásait, a vívás műfaját és azt, hogyan lesz valaki ünnepelt olimpikon; mindezt büszkeségünk, Szilágyi Áron életén keresztül. 
Megtapasztalhatjuk a film során, milyen érzés „kiválasztottnak” lenni, amikor nem mindennapi tehetsége van az embernek valamiben. Beleláthatunk családi életébe, szerelembe, győzelmekbe, vereségekbe. Egy szóval megismerjük a nagybetűs embert, aki a vívó fejvéd alatt van. 
Példa még nem volt erre, hogy egy olimpikont a teljes ötkarikás cikluson át kövessen végig egy stáb, itt a lehetőség, hogy ebbe, most belelássunk. 

 

 

Mindhárom magyar film lehengerlő, és emlékezetes, főleg ilyen nem mindennapi környezetben, infrás fejhallgató használatával! Jegyek itt kaphatóak, ne hagyjátok ki!
 


Közösségi média marketingHello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!