Országos Könyvtári Napok Gödöllőn is!

Országos Könyvtári Napok– rendhagyó programokkal október 3-7-ig

2022-09-30 09:45

A könyves programok újra elárasztják hazánk könyvtárait október első hetében. Nem kivétel ez alól a Gödöllői Városi Könyvtár sem, idén 17. alkalommal, rendhagyó programokkal örvendeztetik meg a látogatókat. Mutatjuk a legérdekesebb programokat, ne hagyjátok ki őket!

Gödöllői Városi Könyvtár

Számítógépes tanfolyamok idősebbeknek! 

 

Ahogy a mondás tartja, sohasem késő elkezdeni. Október 3-án (hétfőn) és 4-én (kedden) 10.00 órai kezdettel Idősebbek is elkezdhetik címmel számítógépes tanfolyamot tart a gödöllői könyvtár az online ügyintézés témakörében, Október 3-án (hétfőn) és október 7-én (pénteken) 17.00 órai kezdettel pedig a könyvtár online szolgáltatásait ismerhetik meg a kedves érdeklődők. Regisztrálni Lehota Ágnesnél a lehota@gvkik.hu címen lehet.

 

 

Anyáim története – filmvetítés 

 

2022. Október 4. kedd


16.30 - Anyáim története - filmvetítés
18.00 - beszélgetés Dér Asiával, a dokumentumfilm egyik rendezőjével

 

Virág parlamenti képviselőként belefáradt a számára kilátástalannak tűnő ellenzéki létbe és otthagyta a politikai pályát. Zenész barátnőjével, Nórával úgy döntenek, hogy gyereket vállalnak, annak ellenére, hogy Magyarországon kifejezetten nehéz az azonos nemű pároknak családot alapítani. Két év bizonytalan várakozás után hírt kapnak egy örökbefogadásra váró kislányról. A két és fél éves kislány nevelőszülőknél van és jelentősen le van maradva kortársaitól. Nóra és Virág habozás nélkül igent mondanak.

 

Rendező: Dér Asia, Haragonics Sára
Producer: László Sára, Gerő Marcell

 

18 éven felülieknek ajánljuk!

 

 Beszélgetés Kováts Laura Rozáliával, a Belső tenger alkotójával.

 

Online bejelentkezik Farkasné dr. Gönczi Rita, gyógypedagógus, a Könnyen Érthető Kommunikáció szakembere egy meglepetés játékkal.
Kováts Laura Rozália 1999-ben született Budapesten. Rozi koraszülött babaként jött a világra, születése óra beültetett sönttel éli napjait. Rozi huszonkét éves korában döntött úgy, hogy megírja küzdelmes babakorának és felnövekedésének történetét. A fejlődéstörténet során egy koránál érettebb gondolkodású, önmagáért és másokért is kiállni képes fiatal nő sorsa bontakozik ki előttünk.
A beszélgetés végén lehetőség lesz dedikálásra. 

 

Forrás: Gödöllői Városi Könyvtár 
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...