Országos Könyvtári Napok Gödöllőn is!

Főoldal > Országos Könyvtári Napok– rendhagyó programokkal október 3-7-ig

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Országos Könyvtári Napok– rendhagyó programokkal október 3-7-ig


2022/09/30
NA

A könyves programok újra elárasztják hazánk könyvtárait október első hetében. Nem kivétel ez alól a Gödöllői Városi Könyvtár sem, idén 17. alkalommal, rendhagyó programokkal örvendeztetik meg a látogatókat. Mutatjuk a legérdekesebb programokat, ne hagyjátok ki őket!

Gödöllői Városi Könyvtár

Számítógépes tanfolyamok idősebbeknek! 

 

Ahogy a mondás tartja, sohasem késő elkezdeni. Október 3-án (hétfőn) és 4-én (kedden) 10.00 órai kezdettel Idősebbek is elkezdhetik címmel számítógépes tanfolyamot tart a gödöllői könyvtár az online ügyintézés témakörében, Október 3-án (hétfőn) és október 7-én (pénteken) 17.00 órai kezdettel pedig a könyvtár online szolgáltatásait ismerhetik meg a kedves érdeklődők. Regisztrálni Lehota Ágnesnél a lehota@gvkik.hu címen lehet.

 

 

Anyáim története – filmvetítés 

 

2022. Október 4. kedd


16.30 - Anyáim története - filmvetítés
18.00 - beszélgetés Dér Asiával, a dokumentumfilm egyik rendezőjével

 

Virág parlamenti képviselőként belefáradt a számára kilátástalannak tűnő ellenzéki létbe és otthagyta a politikai pályát. Zenész barátnőjével, Nórával úgy döntenek, hogy gyereket vállalnak, annak ellenére, hogy Magyarországon kifejezetten nehéz az azonos nemű pároknak családot alapítani. Két év bizonytalan várakozás után hírt kapnak egy örökbefogadásra váró kislányról. A két és fél éves kislány nevelőszülőknél van és jelentősen le van maradva kortársaitól. Nóra és Virág habozás nélkül igent mondanak.

 

Rendező: Dér Asia, Haragonics Sára
Producer: László Sára, Gerő Marcell

 

18 éven felülieknek ajánljuk!

 

 Beszélgetés Kováts Laura Rozáliával, a Belső tenger alkotójával.

 

Online bejelentkezik Farkasné dr. Gönczi Rita, gyógypedagógus, a Könnyen Érthető Kommunikáció szakembere egy meglepetés játékkal.
Kováts Laura Rozália 1999-ben született Budapesten. Rozi koraszülött babaként jött a világra, születése óra beültetett sönttel éli napjait. Rozi huszonkét éves korában döntött úgy, hogy megírja küzdelmes babakorának és felnövekedésének történetét. A fejlődéstörténet során egy koránál érettebb gondolkodású, önmagáért és másokért is kiállni képes fiatal nő sorsa bontakozik ki előttünk.
A beszélgetés végén lehetőség lesz dedikálásra. 

 

Forrás: Gödöllői Városi Könyvtár 
 


Közösségi média marketing Online marketing Turizmus TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Fuss Gödöllő! – futás a Mikulással az idősotthon mikrobuszáért
Az idősotthon lakóinak az orvoshoz való utaztatásában, kórházi kezelésekre, kirándulásokra szállításában hatalmas segítség lenne egy mikrobusz. Ennek érdekében a Rotary Club Gödöllő Mikulásfutást szervez 2002.december 3-án, 10 órakor a Gödöllői Alsópark Futókörnél, melyben felnőttek és gyerekek egyaránt részt vehetnek. 
Megváltozik Gödöllő térség buszmenetrendje december 11-től
A MÁV-Volán-csoport új, 2022/2023-as vasúti és autóbusz-menetrendje december 11-én, vasárnap lép hatályba. Az Aszód, Bag és Gödöllő felől Budapestig, illetve Budapesttől az M3-as autópályán át közlekedő járatok új menetrend szerint közlekednek. Míg a vasúttól eltérő területet elérve a Stadion autóbusz-pályaudvar helyett Újpest-Városkapu végállomással közlekednek, csatlakozást biztosítva az M3-as metróhoz. Ezzel egyidejűleg a Budapest, Stadionhoz az M3-as autópályán át közlekedő járatok megszűnnek.
Nem lesz benzin Gödöllőn - itt a hivatalos bejelentés a MOL-tól
Ezen a héten felfüggesztette a MOL az üzemanyag szállítását több mint kétszáz település esetében. Az ok többek közt az, hogy a Dunai Finomító mindössze 60 százalékos kapacitással működik, miután meghibásodott az egyik üzemanyag-egység. A Független Benzinkutak Szövetsége összeállította a legfrissebb listát azokról a településekről, amelyeket érintenek az aggasztó hírek, a listán pedig Gödöllő is szerepel.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!