Szadai cukrászda lett idén Az Ország Tortája Versenyen a 3.helyezet: ismerd meg te is a Merengő nevű tortát és próbáld ki ebben a szuper, szadai cukrászdában!

Szadai cukrászda lett 3. helyezett Az Ország Tortája Versenyen: ismerd meg a Merengőt!

2023-08-07 13:06

A magyarországi cukrászatokban évről évre újra és újra virágzik a kreativitás és a tehetség. Az Ország Tortája Verseny minden évben lehetőséget ad a tehetséges cukrászoknak, hogy bemutassák egyedi és ízletes alkotásaikat. Az idei verseny egyik ékköve a szadai NONNA Desszertbár Merengő tortája volt, amely méltán érdemelte ki a harmadik helyet. Ismerjük meg közelebbről ezt a különleges és ízletes kreatív alkotást!

Ország Tortája Verseny

A Merengő: egy harmonikus mestermű

A Merengő torta a szadai NONNA Desszertbár kreatív és ínyenc alkotása, amely a vanília, barack és meggy ízeit hozza össze egy lenyűgöző harmóniában. Szabóné Tarján Barbara, a torta megálmodója és alkotója, a következőképpen írta le a Merengő ízvilágát: 


"A vaníliát nagyon szeretem, úgy gondoltam, hogy a barack és a meggy savanykásabb zamatát kihangsúlyozza egy harmónikus vaníliás ízvilág, édeskésebb tokaji aszús eszenciával."

 

A szadai NONNA Desszertbár: tradíciók új köntösben

A NONNA Desszertbár, mely Budapest agglomerációjában, Szadán található, egy igazi gasztronómiai oázis, ahol az édességek és finomságok találkoznak a gondoskodó hangulattal. Ez a hely nem csupán egy cukrászda, hanem egy különleges élmény, ahol a régebben Dédi cukrászdaként ismert tradíciók összetalálkoznak a modern hangulattal.

 

Ahogy egy gondos nagymama tenné, a NONNA Desszertbár is minden apró részletre figyel, hogy a vendégek valóban otthon érezzék magukat. A hangulatos környezet, a gondosan válogatott alapanyagok, és az ínycsiklandó készítmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók a legjobb élményekkel távozzanak. A desszertbárban minden egyes falat egy történetet mesél, a cukrászok pedig a legmagasabb minőségi elvárásokat próbálják mindig is megütni.

 

A Merengő torta megalkotásával a cukrászok ismét bizonyították, hogy a szenvedély és a hozzáértés csodákat teremthet. A harmadik helyezettként elért sikert a Szadai Nonna Desszertbár csapata méltán érdemelte ki. Gratulálunk a cukrászat csapatának és Szabóné Tarján Barbarának ehhez a kivételes alkotáshoz, amely méltán hódította meg az Ország Tortája Verseny zsűrijét és a desszertkedvelők szívét egyaránt!

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...