Szadai cukrászda lett idén Az Ország Tortája Versenyen a 3.helyezet: ismerd meg te is a Merengő nevű tortát és próbáld ki ebben a szuper, szadai cukrászdában!

Főoldal > Szadai cukrászda lett 3. helyezett Az Ország Tortája Versenyen: ismerd meg a Merengőt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szadai cukrászda lett 3. helyezett Az Ország Tortája Versenyen: ismerd meg a Merengőt!


2023/08/07
NA

A magyarországi cukrászatokban évről évre újra és újra virágzik a kreativitás és a tehetség. Az Ország Tortája Verseny minden évben lehetőséget ad a tehetséges cukrászoknak, hogy bemutassák egyedi és ízletes alkotásaikat. Az idei verseny egyik ékköve a szadai NONNA Desszertbár Merengő tortája volt, amely méltán érdemelte ki a harmadik helyet. Ismerjük meg közelebbről ezt a különleges és ízletes kreatív alkotást!

Ország Tortája Verseny

A Merengő: egy harmonikus mestermű

A Merengő torta a szadai NONNA Desszertbár kreatív és ínyenc alkotása, amely a vanília, barack és meggy ízeit hozza össze egy lenyűgöző harmóniában. Szabóné Tarján Barbara, a torta megálmodója és alkotója, a következőképpen írta le a Merengő ízvilágát: 


"A vaníliát nagyon szeretem, úgy gondoltam, hogy a barack és a meggy savanykásabb zamatát kihangsúlyozza egy harmónikus vaníliás ízvilág, édeskésebb tokaji aszús eszenciával."

 

A szadai NONNA Desszertbár: tradíciók új köntösben

A NONNA Desszertbár, mely Budapest agglomerációjában, Szadán található, egy igazi gasztronómiai oázis, ahol az édességek és finomságok találkoznak a gondoskodó hangulattal. Ez a hely nem csupán egy cukrászda, hanem egy különleges élmény, ahol a régebben Dédi cukrászdaként ismert tradíciók összetalálkoznak a modern hangulattal.

 

Ahogy egy gondos nagymama tenné, a NONNA Desszertbár is minden apró részletre figyel, hogy a vendégek valóban otthon érezzék magukat. A hangulatos környezet, a gondosan válogatott alapanyagok, és az ínycsiklandó készítmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók a legjobb élményekkel távozzanak. A desszertbárban minden egyes falat egy történetet mesél, a cukrászok pedig a legmagasabb minőségi elvárásokat próbálják mindig is megütni.

 

A Merengő torta megalkotásával a cukrászok ismét bizonyították, hogy a szenvedély és a hozzáértés csodákat teremthet. A harmadik helyezettként elért sikert a Szadai Nonna Desszertbár csapata méltán érdemelte ki. Gratulálunk a cukrászat csapatának és Szabóné Tarján Barbarának ehhez a kivételes alkotáshoz, amely méltán hódította meg az Ország Tortája Verseny zsűrijét és a desszertkedvelők szívét egyaránt!


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!