Gödöllő és környéki nyári gyermektáborok

Táborra fel! Nyári gyermektáborok Gödöllőn és környékén

2022-05-31 20:46

Kettőt pislogunk és máris itt van a nyári szünet a gyermekek nagy örömére.
A pihenés és kikapcsolódás mellett fontos, hogy a gyerkőcök a szabadban is töltsenek időt, eleget mozogjanak, fejlesszék készségeiket nyáron is.
Összegyűjtöttünk öt szuper gyermektábort Gödöllőn és környékén, amelyek egyikéhez biztosan megjön a gyerekek kedve.
 

Táborok gyermekeknek Gödöllőn és környékén

Nyári tábor terápiás kutyákkal

Csobogó 17
Gödöllő

 

Ebben a nagyon egyedülálló táborban terápiás kutyusokkal zajlanak a foglalkozások óvodás és kisiskolás gyermekek részére.
A tábor ideje alatt a gyerekeknek napi kettő torna órájuk van, ahol a kutyákkal, Lunával és Ipollyal együtt játszhatnak, fejlődhetnek.
Ezentúl a programok között szerepel a kirándulás, görkorcsolyázás, kreatív foglalkozások, sok játék és természetesen pihenés is.

Nyári gyermektábor terápiás kutyákkal

 

Kertészeti és életmód tábor

Öreghegyi Csemete Tanoda

Szada

 

Kertészeti és életmódi tábor 1-4. osztályos gyermekek számára!
Egy fantasztikus lehetőség azoknak a lurkóknak, akik érdeklődnek a háziállatok, növények, kertészet iránt, de szeretik az életkoruknak megfelelő mélyebb, lélektani beszélgetéseket is.
Ebben a táborban egészen a házi és haszonállatok etetésétől, gondozásától kezdve a komposztáláson át, a kézműveskedésig sok minden megtalálható, így biztosan nem fognak unatkozni a gyerkőcök.
A délelőttök mozgalmasan telnek, míg a délutánok inkább beszélgetős, elmélkedős hangulatban.

Szadai gyermektábor

 

Festészeti és művészetterápiás tábor

Sufni Kreatív Műhely
Gödöllő

 

Ebbe a festészeti és művészetterápiás táborban a nagyobbakat várják sok szeretettel, 12 év felett.
Különféle festészeti technikákba kóstolhatnak bele (akvarell, akril, mixed art media, selyemfestés stb.) a művészlelkek, mindezt a művészetterápia eszközeivel kiegészítve - kiskamaszokra specializálódva. 

Festészeti gyermektábor

 

Iskola előkészítő tábor


Kisharang Fejlesztőműhely
Őrbottyán

 

Viszlát ovi, helló suli!
A Kisharang Fejlesztőműhely iskola előkészítő táborában sikeresen fel tudnak készülni a kicsik a szeptemberben kezdődő iskolára, játékos körülmények között. A fejlesztések sokrétűen körüljárják a fontos készségeket. A gyerekek szórakoztatóan megtanulják többek között a logikus gondolkodást, fejlődni fog a szóbeli kifejezőkészségük, a figyelmük is jobban leköthető lesz.

Őrbottyán gyermektábor

 

 

Kicsi Világutazók Tábor

 

VirÁgi oktatás

Gödöllő

 

Ahány nap, annyi ország! A Kicsi Világutazók Tábor mindennap más-más országba kalauzolja a gyermekeket, és szélesíti játékos formában világismeretüket. Logikai, ismeretterjesztő játékok, virtuális kirándulások és kreatív, készségfejlesztő foglalkozások várják a gyerkőcöket. Célja a tábornak, hogy a gyerekek játékos, szórakoztató formában szerezzenek olyan impulzusokat/élményeket, amelyek akár egy életen át elkísérhetik őket, elmélyítve a világ és a benne lévő érdekességek iránti elköteleződésüket. 

Gödöllő gyermektábor

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...