Gödöllő és környéki nyári gyermektáborok

Főoldal > Táborra fel! Nyári gyermektáborok Gödöllőn és környékén

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Táborra fel! Nyári gyermektáborok Gödöllőn és környékén


2022/05/31
NA

Kettőt pislogunk és máris itt van a nyári szünet a gyermekek nagy örömére.
A pihenés és kikapcsolódás mellett fontos, hogy a gyerkőcök a szabadban is töltsenek időt, eleget mozogjanak, fejlesszék készségeiket nyáron is.
Összegyűjtöttünk öt szuper gyermektábort Gödöllőn és környékén, amelyek egyikéhez biztosan megjön a gyerekek kedve.
 

Táborok gyermekeknek Gödöllőn és környékén

Nyári tábor terápiás kutyákkal

Csobogó 17
Gödöllő

 

Ebben a nagyon egyedülálló táborban terápiás kutyusokkal zajlanak a foglalkozások óvodás és kisiskolás gyermekek részére.
A tábor ideje alatt a gyerekeknek napi kettő torna órájuk van, ahol a kutyákkal, Lunával és Ipollyal együtt játszhatnak, fejlődhetnek.
Ezentúl a programok között szerepel a kirándulás, görkorcsolyázás, kreatív foglalkozások, sok játék és természetesen pihenés is.

Nyári gyermektábor terápiás kutyákkal

 

Kertészeti és életmód tábor

Öreghegyi Csemete Tanoda

Szada

 

Kertészeti és életmódi tábor 1-4. osztályos gyermekek számára!
Egy fantasztikus lehetőség azoknak a lurkóknak, akik érdeklődnek a háziállatok, növények, kertészet iránt, de szeretik az életkoruknak megfelelő mélyebb, lélektani beszélgetéseket is.
Ebben a táborban egészen a házi és haszonállatok etetésétől, gondozásától kezdve a komposztáláson át, a kézműveskedésig sok minden megtalálható, így biztosan nem fognak unatkozni a gyerkőcök.
A délelőttök mozgalmasan telnek, míg a délutánok inkább beszélgetős, elmélkedős hangulatban.

Szadai gyermektábor

 

Festészeti és művészetterápiás tábor

Sufni Kreatív Műhely
Gödöllő

 

Ebbe a festészeti és művészetterápiás táborban a nagyobbakat várják sok szeretettel, 12 év felett.
Különféle festészeti technikákba kóstolhatnak bele (akvarell, akril, mixed art media, selyemfestés stb.) a művészlelkek, mindezt a művészetterápia eszközeivel kiegészítve - kiskamaszokra specializálódva. 

Festészeti gyermektábor

 

Iskola előkészítő tábor


Kisharang Fejlesztőműhely
Őrbottyán

 

Viszlát ovi, helló suli!
A Kisharang Fejlesztőműhely iskola előkészítő táborában sikeresen fel tudnak készülni a kicsik a szeptemberben kezdődő iskolára, játékos körülmények között. A fejlesztések sokrétűen körüljárják a fontos készségeket. A gyerekek szórakoztatóan megtanulják többek között a logikus gondolkodást, fejlődni fog a szóbeli kifejezőkészségük, a figyelmük is jobban leköthető lesz.

Őrbottyán gyermektábor

 

 

Kicsi Világutazók Tábor

 

VirÁgi oktatás

Gödöllő

 

Ahány nap, annyi ország! A Kicsi Világutazók Tábor mindennap más-más országba kalauzolja a gyermekeket, és szélesíti játékos formában világismeretüket. Logikai, ismeretterjesztő játékok, virtuális kirándulások és kreatív, készségfejlesztő foglalkozások várják a gyerkőcöket. Célja a tábornak, hogy a gyerekek játékos, szórakoztató formában szerezzenek olyan impulzusokat/élményeket, amelyek akár egy életen át elkísérhetik őket, elmélyítve a világ és a benne lévő érdekességek iránti elköteleződésüket. 

Gödöllő gyermektábor


Turizmus UtazásHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!