A Gödöllői Művészetek Háza Gödöllőn kulturális központként szolgál,: művészeti és kulturális eseményeknek ad otthont a helyi közösség és a szélesebb régió számára.

Művészetek Háza Gödöllő


Művészetek Háza Gödöllő: a helyi kultúra fő színhelye

A Gödöllői Művészetek Háza (korábban Petőfi Sándor Művelődési Központ) nemcsak a helyi közösségnek szolgál kulturális színházi előadások és zenei rendezvények helyszínével, hanem országos szinten is színvonalas eseményeket kínál. Funkciója meghaladja a gödöllői közönséget, és törekszik kielégíteni a szűkebb régiókban élő polgárok kulturális igényeit is. 2011-ben, a magyar elnökség alatt az Európai Unió Tanácsának állandó sajtóközpontjaként is működött.

 

Művészetek Háza Gödöllő: 450 fő befogadására alkalmas

A színházteremmel együtt a pótszékekkel együtt 450 fő befogadására alkalmas, a konferenciaterem pedig 434 m2 hasznos területtel rendelkezik. Emellett rendelkezésre állnak 8 különböző méretű szekcióterem is. Ezek az eseményhelyszínek az elkövetkező években is ideális helyszínt nyújtanak konferenciákhoz, üzleti találkozókhoz, bemutatókhoz, kiállításokhoz és más turisztikai rendezvényekhez.

 

A közelgő programok a Művészetek Házában EZEN a linken elérhetőek!

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0