Munch Gödöllő - Gyümölcsés zöldség kosár 1000 Forintért? Pékáruk 500 Forintért? igen, létezik a Munch segítségével te is olcsón vásárolhatsz és tehetsz az ételpazarlás ellen!

Vásárolj te is harmadáron élelmiszert Gödöllőn és tegyél az ételpazarlás ellen

2023-06-17 17:46

Az élelmiszerpazarlás komoly probléma a világ számos részén, ahol tonnaszámra dobják ki a még fogyasztható élelmiszereket a lejárati dátumuk közeledtével vagy enyhe sérülések miatt. Azonban, mi lenne, ha lenne egy módszer, amely lehetővé tenné számunkra, hogy megmenthessük ezeket az ételeket, miközben anyagilag is jól járunk? Itt jön képbe a Munch nevű applikáció, amely forradalmi megoldást kínál az élelmiszerpazarlás problémájára. Ez a cikk bemutatja, hogyan működik a Munch, és milyen előnyöket nyújt az élelmiszermentés és az anyagi megtakarítás terén, illetve megmutatjuk a gödöllői helyeket, ahol tudsz vásárolni!

Gödöllő Munch

Az élelmiszermentés lehetősége a Munch segítségével

A Munch applikáció lényege, hogy összekapcsolja a vásárlókat a környékbeli üzletekkel, éttermekkel vagy élelmiszerboltokkal, akik élelmiszereket kínálnak harmadáron. Ezek az élelmiszerek tökéletesen fogyaszthatóak, de közel vannak a lejárati dátumukhoz, vagy enyhe sérüléseket szenvedtek. Az applikáció segítségével a felhasználók könnyedén böngészhetnek és kiválaszthatják a kedvenc élelmiszereiket, amelyeket a boltokban más körülmények között esetleg kidobnának. Így a Munch segít az élelmiszerpazarlás csökkentésében, mivel ezek az élelmiszerek újrahasznosításra kerülnek.

 

 

Hogyan működik a Munch?

Letöltöd a Munch alkalmazást a telefonodra, pár perc alatt regisztrálsz és lakhelyed vagy annak közelében lévő munchokra rákeresel. Ha azt látod, valami nem elérhető, akkor állítsd be, hogy értesítést kapj róla, ha újra az lesz. Ha jelez a telefonod, csapj le rá! Kártyáról egyszerűen ki tudod fizetni, majd a megadott időpontban pedig elmehetsz a munch csomagodért. 
Ami fontos: nem te választod ki a konkrét élelmiszereket, ezek zsákbamacska szerűen kerülnek bele egy csomagba, így egyben egy izgalmas meglepetés is ér, hogy mit rejt a munchod!

 

Miért éri meg a Munch?

 

Anyagi megtakarítás

Az élelmiszer vásárlása a Munch applikáció segítségével nemcsak a környezetnek tesz jót, hanem a felhasználóknak is anyagi előnyöket nyújt. Az élelmiszerek harmadáron történő megvásárlása jelentős megtakarítást eredményezhet a pénztárcájukban. Azok számára, akik kreatív módon szeretnének takarékoskodni és minél jobban kihasználni a rendelkezésre álló forrásaikat, a Munch egy kiváló lehetőség az olcsóbb, de még mindig minőségi élelmiszerek beszerzésére.

 

 

Rugalmasság és sokszínűség

A Munch nemcsak az élelmiszermentést és anyagi megtakarítást teszi lehetővé, hanem a felhasználók számára rugalmasságot és sokszínűséget is nyújt az ételek kiválasztásában. Az applikációban számos kategóriát és típust találhatunk, beleértve a pékárut, gyümölcsöket, zöldségeket, teljterméket és még sok mást. Ez lehetővé teszi, hogy az egyéni ízlés és étrend szerint válasszunk az elérhető opciók közül.

 

Pozitív hatás a környezetre

Az élelmiszerpazarlás jelentős környezeti hatással jár, beleértve az értékes erőforrások elvesztését és a felesleges hulladék mennyiségének növekedését. A Munch segítségével az élelmiszerpazarlás csökkentése révén az egyének pozitív hatást gyakorolhatnak a környezetre. Azáltal, hogy támogatják a felhasználók a lejáróban lévő, de még fogyasztható élelmiszerek újrahasznosítását, hozzájárulhatnak a fenntarthatóbb és környezettudatosabb társadalom kialakításához.

 

Gödöllőn mely üzletek, éttermek vesznek részt a Munch programban?

 

Szerencsére városunkban egyre több a lehetőség kifejezetten olcsón beszerezni élelmiszert, úgy, hogy ezzel teszünk a környezetünkért is.

 

Spar Gödöllő

-    hűtött élelmiszer munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 3000 Ft)
-    hűtést nem igénylő élelmiszer munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 3000 Ft)
-    zöldség-gyümölcs munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 3000 Ft)
-    péktermék munch 500 Ft (eredeti ára a csomagnak 1500 Ft)

 

Jókenyér Gödöllő

-    péktermék munch 1290 Ft (eredeti ára a csomagnak 2600 Ft)
-    szendvics/saláta munch 1290 Ft (eredeti ára a csomagnak 2600 Ft)
-    tejtermék 670 Ft (eredeti ára a csomagnak 1340 Ft)

 

Coral Gödöllő

-    egyfogásos munch 850 Ft (eredeti ára a csomagnak 1450 Ft)
-    kétfogásos munch 1200 Ft (eredeti ára a csomagnak 2000 Ft)

 

Cafe Frei Gödöllő munch 1300 Ft (eredeti ára a csomagnak 2000 Ft)

Tóth Pékség munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 2600 Ft)

A Mi Rétesházunk munch 700 Ft (eredeti ára a csomagnak 1400 Ft)


 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....