Munch Gödöllő - Gyümölcsés zöldség kosár 1000 Forintért? Pékáruk 500 Forintért? igen, létezik a Munch segítségével te is olcsón vásárolhatsz és tehetsz az ételpazarlás ellen!

Főoldal > Vásárolj te is harmadáron élelmiszert Gödöllőn és tegyél az ételpazarlás ellen

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vásárolj te is harmadáron élelmiszert Gödöllőn és tegyél az ételpazarlás ellen


2023/06/17
NA

Az élelmiszerpazarlás komoly probléma a világ számos részén, ahol tonnaszámra dobják ki a még fogyasztható élelmiszereket a lejárati dátumuk közeledtével vagy enyhe sérülések miatt. Azonban, mi lenne, ha lenne egy módszer, amely lehetővé tenné számunkra, hogy megmenthessük ezeket az ételeket, miközben anyagilag is jól járunk? Itt jön képbe a Munch nevű applikáció, amely forradalmi megoldást kínál az élelmiszerpazarlás problémájára. Ez a cikk bemutatja, hogyan működik a Munch, és milyen előnyöket nyújt az élelmiszermentés és az anyagi megtakarítás terén, illetve megmutatjuk a gödöllői helyeket, ahol tudsz vásárolni!

Gödöllő Munch

Az élelmiszermentés lehetősége a Munch segítségével

A Munch applikáció lényege, hogy összekapcsolja a vásárlókat a környékbeli üzletekkel, éttermekkel vagy élelmiszerboltokkal, akik élelmiszereket kínálnak harmadáron. Ezek az élelmiszerek tökéletesen fogyaszthatóak, de közel vannak a lejárati dátumukhoz, vagy enyhe sérüléseket szenvedtek. Az applikáció segítségével a felhasználók könnyedén böngészhetnek és kiválaszthatják a kedvenc élelmiszereiket, amelyeket a boltokban más körülmények között esetleg kidobnának. Így a Munch segít az élelmiszerpazarlás csökkentésében, mivel ezek az élelmiszerek újrahasznosításra kerülnek.

 

 

Hogyan működik a Munch?

Letöltöd a Munch alkalmazást a telefonodra, pár perc alatt regisztrálsz és lakhelyed vagy annak közelében lévő munchokra rákeresel. Ha azt látod, valami nem elérhető, akkor állítsd be, hogy értesítést kapj róla, ha újra az lesz. Ha jelez a telefonod, csapj le rá! Kártyáról egyszerűen ki tudod fizetni, majd a megadott időpontban pedig elmehetsz a munch csomagodért. 
Ami fontos: nem te választod ki a konkrét élelmiszereket, ezek zsákbamacska szerűen kerülnek bele egy csomagba, így egyben egy izgalmas meglepetés is ér, hogy mit rejt a munchod!

 

Miért éri meg a Munch?

 

Anyagi megtakarítás

Az élelmiszer vásárlása a Munch applikáció segítségével nemcsak a környezetnek tesz jót, hanem a felhasználóknak is anyagi előnyöket nyújt. Az élelmiszerek harmadáron történő megvásárlása jelentős megtakarítást eredményezhet a pénztárcájukban. Azok számára, akik kreatív módon szeretnének takarékoskodni és minél jobban kihasználni a rendelkezésre álló forrásaikat, a Munch egy kiváló lehetőség az olcsóbb, de még mindig minőségi élelmiszerek beszerzésére.

 

 

Rugalmasság és sokszínűség

A Munch nemcsak az élelmiszermentést és anyagi megtakarítást teszi lehetővé, hanem a felhasználók számára rugalmasságot és sokszínűséget is nyújt az ételek kiválasztásában. Az applikációban számos kategóriát és típust találhatunk, beleértve a pékárut, gyümölcsöket, zöldségeket, teljterméket és még sok mást. Ez lehetővé teszi, hogy az egyéni ízlés és étrend szerint válasszunk az elérhető opciók közül.

 

Pozitív hatás a környezetre

Az élelmiszerpazarlás jelentős környezeti hatással jár, beleértve az értékes erőforrások elvesztését és a felesleges hulladék mennyiségének növekedését. A Munch segítségével az élelmiszerpazarlás csökkentése révén az egyének pozitív hatást gyakorolhatnak a környezetre. Azáltal, hogy támogatják a felhasználók a lejáróban lévő, de még fogyasztható élelmiszerek újrahasznosítását, hozzájárulhatnak a fenntarthatóbb és környezettudatosabb társadalom kialakításához.

 

Gödöllőn mely üzletek, éttermek vesznek részt a Munch programban?

 

Szerencsére városunkban egyre több a lehetőség kifejezetten olcsón beszerezni élelmiszert, úgy, hogy ezzel teszünk a környezetünkért is.

 

Spar Gödöllő

-    hűtött élelmiszer munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 3000 Ft)
-    hűtést nem igénylő élelmiszer munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 3000 Ft)
-    zöldség-gyümölcs munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 3000 Ft)
-    péktermék munch 500 Ft (eredeti ára a csomagnak 1500 Ft)

 

Jókenyér Gödöllő

-    péktermék munch 1290 Ft (eredeti ára a csomagnak 2600 Ft)
-    szendvics/saláta munch 1290 Ft (eredeti ára a csomagnak 2600 Ft)
-    tejtermék 670 Ft (eredeti ára a csomagnak 1340 Ft)

 

Coral Gödöllő

-    egyfogásos munch 850 Ft (eredeti ára a csomagnak 1450 Ft)
-    kétfogásos munch 1200 Ft (eredeti ára a csomagnak 2000 Ft)

 

Cafe Frei Gödöllő munch 1300 Ft (eredeti ára a csomagnak 2000 Ft)

Tóth Pékség munch 1000 Ft (eredeti ára a csomagnak 2600 Ft)

A Mi Rétesházunk munch 700 Ft (eredeti ára a csomagnak 1400 Ft)


 


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!