A gödöllői Mikulás Tardy Tamás személyében repült át Gödöllő felett december 6-án

December 6-án a Mikulás Gödöllő felett is elrepült

2023-12-12 09:08

Gödöllő városában minden év december 6-án egyedülálló élményben lehet része azoknak, akik szemüket a magas ég felé emelik. Az idei évben különösen emlékezetes volt, mivel az RTL Fókusz műsora készített egy különleges interjút Tardy Tamással, aki már hatodik éve varázsolja el a város lakóit.

Gödöllő Mikulás

Tardy Tamás nevével már egybeforrt a Mikulás név Gödöllőn

 

Az RTL stábja követte Tardy Tamást a Mikulás szerepében, miközben Gödöllő felett felbukkant a szán és a csodálatos ünnepi pillanatokat varázsolta meg. Az interjúból kiderültek olyan részletek, amiket korábban még soha nem ismertünk a Gödöllői Mikulásról.
Tardy Tamás a beszélgetés során megosztotta, hogyan készül fel minden évben erre a különleges eseményre, és milyen kihívásokkal kell szembenéznie a hó, fagy és idén a latyakos körülmények között. Az interjúban kitért arra is, hogyan lepte meg idén a település óvodásait, és hogyan varázsolta még emlékezetesebbé a gyerekek ünnepét.

 

A gödöllői Mikulás elképesztő története

 

A beszélgetés során Tardy Tamás elmesélte, hogyan sikerült idén repítenie Süsüt a sárkányt, és hogyan szállította fel jótékonyságból kerekesszékes embereket a felhők fölé. Ezek a szívmelengető történetek még inkább bepillantást engednek abba, hogy milyen különleges személyiség rejlik a Gödöllői Mikulás maszkja mögött.
Az RTL Fókusz műsora által készített interjú révén a tévénézők számára is lehetőség nyílt arra, hogy közelebbről megismerjék ezt az önzetlen és kreatív egyént, aki már évek óta varázsolja meg Gödöllő lakóit. Tardy Tamás nem csupán a Mikulás, hanem a jószívűség és a kreativitás elkötelezett képviselője is a városban. Egy biztos: a gödöllői égbolt alatt mindig történik valami különleges, és ennek a varázsnak a középpontjában Tardy Tamás áll.

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...