Fuss az idősek mikorbuszáért!

Főoldal > Fuss Gödöllő! – futás a Mikulással az idősotthon mikrobuszáért

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fuss Gödöllő! – futás a Mikulással az idősotthon mikrobuszáért


2022/11/23
NA

Az idősotthon lakóinak az orvoshoz való utaztatásában, kórházi kezelésekre, kirándulásokra szállításában hatalmas segítség lenne egy mikrobusz. Ennek érdekében a Rotary Club Gödöllő Mikulásfutást szervez 2002.december 3-án, 10 órakor a Gödöllői Alsópark Futókörnél, melyben felnőttek és gyerekek egyaránt részt vehetnek. 

Mikulás futás Gödöllőn

Itt lesz a Mikulás is

A futás híre egészen a Mikulásig eljutott: így ő is ott lesz, repülő szánon érkezik Gödöllőre. A felnőtteknek 1.000 Ft a nevezési díj, ami természetesen a mikrobusz vásárlásához lesz felhasználva. A gyermekek nevezése ingyenes! Nincs korhatár, bárki jöhet, aki érezd magában kedvet, erőt és jótékonykodási szándékot. 

 

Sportfelszereléseket is lehet nyerni iskoláknak

Remek lehetőség, hogy ha egy iskolából sok gyerek nevez a versenyre, akkor értékes nyereményeket szerezhetnek az iskolájuk számára, sportfelszerelés formájában. Ha Mikulás sapkában vagy öltözetben szeretne futni valamelyik gyerkőc, akkor annak extra pont jár, így is előre segítve iskoláját a nyereményhez!
De itt még nincs vége az iskolák támogatásának: a szülők, felnőttek a helyszínen a nevezési díj befizetése után megjelölhetik a számukra kedvelt, támogatandó iskolát!

 

Ha nem akarsz futni, semmi baj!

Nem muszáj futnod, ha csak sétálnál, akkor is gyere nyugodtan, hisz a jószándék a lényeg, plusz neked is jót tesz egy frissítő séta.  Ha támogatod legalább 500 Forinttal a mikrobuszvásárlást, akkor lehetőséged lesz a helyszínen szerencsekerekes zsákbamacska ajándékot nyerni. 
Ha a futás vagy séta után van még benned játékkedv, akkor irány a Rotary sátor, ahol részt vehetsz egy kincskereső játékban: kérd a pecsétgyűjtő lapot, és szerezd meg az összes pecsétet a játék során, melynek végén a Mikulást megjutalmaz téged egy kis édességgel. 

 

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is itt lesz

Kiss Gergelyt senkinek sem kell bemutatni, megtiszteli a versenyt a személyen jelenlétével, így még lesz egy plusz motivációnk a futáshoz! 


Minél többen gyertek el, mutassuk meg, hogy milyen az amikor Gödöllő megmozdul egy jó ügyért!

 


Közösségi média marketing Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!