Fuss az idősek mikorbuszáért!

Főoldal > Fuss Gödöllő! – futás a Mikulással az idősotthon mikrobuszáért

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fuss Gödöllő! – futás a Mikulással az idősotthon mikrobuszáért


2022/11/23
NA

Az idősotthon lakóinak az orvoshoz való utaztatásában, kórházi kezelésekre, kirándulásokra szállításában hatalmas segítség lenne egy mikrobusz. Ennek érdekében a Rotary Club Gödöllő Mikulásfutást szervez 2002.december 3-án, 10 órakor a Gödöllői Alsópark Futókörnél, melyben felnőttek és gyerekek egyaránt részt vehetnek. 

Mikulás futás Gödöllőn

Itt lesz a Mikulás is

A futás híre egészen a Mikulásig eljutott: így ő is ott lesz, repülő szánon érkezik Gödöllőre. A felnőtteknek 1.000 Ft a nevezési díj, ami természetesen a mikrobusz vásárlásához lesz felhasználva. A gyermekek nevezése ingyenes! Nincs korhatár, bárki jöhet, aki érezd magában kedvet, erőt és jótékonykodási szándékot. 

 

Sportfelszereléseket is lehet nyerni iskoláknak

Remek lehetőség, hogy ha egy iskolából sok gyerek nevez a versenyre, akkor értékes nyereményeket szerezhetnek az iskolájuk számára, sportfelszerelés formájában. Ha Mikulás sapkában vagy öltözetben szeretne futni valamelyik gyerkőc, akkor annak extra pont jár, így is előre segítve iskoláját a nyereményhez!
De itt még nincs vége az iskolák támogatásának: a szülők, felnőttek a helyszínen a nevezési díj befizetése után megjelölhetik a számukra kedvelt, támogatandó iskolát!

 

Ha nem akarsz futni, semmi baj!

Nem muszáj futnod, ha csak sétálnál, akkor is gyere nyugodtan, hisz a jószándék a lényeg, plusz neked is jót tesz egy frissítő séta.  Ha támogatod legalább 500 Forinttal a mikrobuszvásárlást, akkor lehetőséged lesz a helyszínen szerencsekerekes zsákbamacska ajándékot nyerni. 
Ha a futás vagy séta után van még benned játékkedv, akkor irány a Rotary sátor, ahol részt vehetsz egy kincskereső játékban: kérd a pecsétgyűjtő lapot, és szerezd meg az összes pecsétet a játék során, melynek végén a Mikulást megjutalmaz téged egy kis édességgel. 

 

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is itt lesz

Kiss Gergelyt senkinek sem kell bemutatni, megtiszteli a versenyt a személyen jelenlétével, így még lesz egy plusz motivációnk a futáshoz! 


Minél többen gyertek el, mutassuk meg, hogy milyen az amikor Gödöllő megmozdul egy jó ügyért!

 


Közösségi média marketing Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Petőfi 200 – Petőfi-busz Gödöllő főterén
Csodálatos országos program keretein belül a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett múzeumbusz egyik állomása Gödöllő lesz, február 21-én, melyet 8-16 óráig tudtok ingyenesen látogatni. Kihagyhatatlan lehetőség, számos érdekes információval. 
V. Kolbásztöltő verseny a Gödöllői Városi Piacon február 11-én
Január 31-én a versenyre való nevezése lezárult, azonban 2023. 02. 11-én, szombaton 13 órától várják az érdeklődőket, kóstolni vágyókat a Gödöllői Városi Piacon 13:00 órától: remek kolbászok és a fantasztikus hangulat garantált. 
A DIGI közleménye: február 1-jén karbantartás Gödöllőn is
Február 1-jén a hajnali órákban 1:00-től 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartást és fejlesztési munkálatokat végez, ekkor kiesés várható mind az internet, a kábeltévé, a műholdas TV mind a vezetékes-és mobiltelefonok esetében.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!