Fuss az idősek mikorbuszáért!

Fuss Gödöllő! – futás a Mikulással az idősotthon mikrobuszáért

2022-11-23 12:03

Az idősotthon lakóinak az orvoshoz való utaztatásában, kórházi kezelésekre, kirándulásokra szállításában hatalmas segítség lenne egy mikrobusz. Ennek érdekében a Rotary Club Gödöllő Mikulásfutást szervez 2002.december 3-án, 10 órakor a Gödöllői Alsópark Futókörnél, melyben felnőttek és gyerekek egyaránt részt vehetnek. 

Mikulás futás Gödöllőn

Itt lesz a Mikulás is

A futás híre egészen a Mikulásig eljutott: így ő is ott lesz, repülő szánon érkezik Gödöllőre. A felnőtteknek 1.000 Ft a nevezési díj, ami természetesen a mikrobusz vásárlásához lesz felhasználva. A gyermekek nevezése ingyenes! Nincs korhatár, bárki jöhet, aki érezd magában kedvet, erőt és jótékonykodási szándékot. 

 

Sportfelszereléseket is lehet nyerni iskoláknak

Remek lehetőség, hogy ha egy iskolából sok gyerek nevez a versenyre, akkor értékes nyereményeket szerezhetnek az iskolájuk számára, sportfelszerelés formájában. Ha Mikulás sapkában vagy öltözetben szeretne futni valamelyik gyerkőc, akkor annak extra pont jár, így is előre segítve iskoláját a nyereményhez!
De itt még nincs vége az iskolák támogatásának: a szülők, felnőttek a helyszínen a nevezési díj befizetése után megjelölhetik a számukra kedvelt, támogatandó iskolát!

 

Ha nem akarsz futni, semmi baj!

Nem muszáj futnod, ha csak sétálnál, akkor is gyere nyugodtan, hisz a jószándék a lényeg, plusz neked is jót tesz egy frissítő séta.  Ha támogatod legalább 500 Forinttal a mikrobuszvásárlást, akkor lehetőséged lesz a helyszínen szerencsekerekes zsákbamacska ajándékot nyerni. 
Ha a futás vagy séta után van még benned játékkedv, akkor irány a Rotary sátor, ahol részt vehetsz egy kincskereső játékban: kérd a pecsétgyűjtő lapot, és szerezd meg az összes pecsétet a játék során, melynek végén a Mikulást megjutalmaz téged egy kis édességgel. 

 

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is itt lesz

Kiss Gergelyt senkinek sem kell bemutatni, megtiszteli a versenyt a személyen jelenlétével, így még lesz egy plusz motivációnk a futáshoz! 


Minél többen gyertek el, mutassuk meg, hogy milyen az amikor Gödöllő megmozdul egy jó ügyért!

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...