Legyél részese te is a Mézesvölgyi Nyárnak 2024-ben, tedd magad szabaddá!

Júniusban újra indul a Mézesvölgyi Nyár Veresegyházon: ezektől a fellépőktől eldobod az agyad

2024-05-16 20:41

A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal várja a kultúrára és szórakozásra éhes közönséget Veresegyházon. A június 22. és augusztus 31. között zajló programsorozat idén is lenyűgöző fellépőket és előadásokat kínál, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak. 

Mézesvölgyi Nyár 2024

Pest megyében élsz? Akkor semmiképp se hagyd ki ez a nyári rendezvényt, amely Veresegyházon, a Termálfürdő, az Öreg-tó és a Sződ–Rákos-patak festői környezetében kap helyet, a sokak által „Búcsú téren” emlegetett területen, a Mézesvölgyi Általános Iskolával szemben. Veresegyház Budapesttől autóval 30 perc, így valóban nagyon közel van a fővároshoz. 

 

Érdekelnek a konkrét progamok? IDE kattintva tudtok tájékozódni a Mézesvölgyi Nyár 2024 előadásairól!

 

Mézesvölgyi Nyár 2024: a Gipsy Kings előadása ütni fog

 

A fesztivál idén három nagykoncerttel és hét színházi sikerdarabbal készül, hogy minden látogató találjon kedvére való programot. Az egyik legnagyobb szenzáció a világhírű Gipsy Kings by Diego Baliardo fellépése, akik többek között olyan slágerekkel érkeznek, mint a "Bamboleo" és a "Volare". Ez az est biztosan magával ragadja majd a közönséget a vérpezsdítő flamenco dallamokkal és a páratlan hangulattal.

 

A Mézesvölgyi Nyár szervezője, Venyige Sándor, a Veres 1 Színház vezetője, a fesztivál magas színvonalát tartja szem előtt.

 
„Ahhoz képest, hogy milyen sűrűségben élnek az emberek Veresegyházon, hogy a Budapest körüli agglomeráció hogyan dúsul hónapról hónapra, a környéken nem volt hasonló kulturális kezdeményezés
– mondja Venyige Sándor. – Elsők voltunk, és nagyot vállaltunk. Azért sikerülhetett, mert senki nem mondta, hogy lehetetlen.”


Mézesvölgyi Nyár 2024: István, a király és Geszti


A fesztivál szlogenje, a „Tedd magad szabaddá!” nem csak egy üres jelszó. Veresegyházon valóban a szabad gondolat és a közösségi élmények állnak a középpontban, ahol a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a közönség a legjobb előadásokat láthassa.


A zenei programok mellett színházi előadások is várják a látogatókat. Az idei repertoárban helyet kapott a "Rapül az idő" című koncert, amelyen a 60 éves Geszti Péter és zenekara idézik meg a legnagyobb slágereket. Emellett az idén negyvenedik évét ünneplő rockopera, az "István, a király" is újra színpadra kerül (szerencsére két időpontban is), így a rock szerelmesei is megtalálják a számukra vonzó programot.

 

 

Mézesvölgyi Nyár 2024: színház az egész világ, Veresegyházon nyáron mindenképp

 

A színházi produkciók között a Veres 1 Színház mellett a Játékszín, a Pannon Várszínház, a Centrál Színház, a József Attila Színház és a Turay Ida Színház előadásai szerepelnek. A közönség többek között olyan különlegességeket láthat, mint Tasnádi István "Szibériai csárdása" vagy a nagyon népszerű Neoton musical, amely év közben bejárja az országot, vagy a fantasztikus „Menopeuza” elaődás Falusi Mariann, Hernádi Judit, Náray Erika és Tóth Enikő szereplésével. 


A családok számára is számos programot kínál a fesztivál, hiszen Halász Judit koncertjén a legkisebbek is fantasztikusan szórakozhatnak!

Mézesvölgyi Nyár 2024 programok
Mindenkit vár a Mézesvölgyi Nyár 2024-ben is


A Mézesvölgyi Nyár fesztiválja tehát idén is lenyűgöző programkínálattal várja a látogatókat, ahol minden korosztály megtalálja a számára legérdekesebb előadásokat és koncerteket. A Veresegyházi Asszonykórus népviseletébe öltözött hagyományőrzők, a 1900 férőhelyes nézőtér és a több mint húsz különböző program garantáltan felejthetetlenné teszik ezt a nyarat.


Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél ennek a varázslatos fesztiválnak! A teljes program és további információk a Mézesvölgyi Nyár hivatalos oldalán találhatók. Készülj fel egy nyárra, amelyet sosem fogsz elfelejteni, és élvezd a kiváló előadásokat Veresegyház szívében! BŐVEBB INFORMÁCIÓK ÉS JEGYEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!

 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....