Mézesvölgyi Nyár Veresegyház 2023: Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján

Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján

2023-05-30 22:32

A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler. 
 

Mézesvölgyi Nyár

A Mézesvölgyi Nyár idén is csodás programokkal vár

A Veres 1 Színház sikerdarabjai garantáltan megjelennek a programban idén nyáron, így a közönség újra átélheti ezeket a lenyűgöző előadásokat. Emellett a Cotton Club Singers is fellép, akik az újraélesztett ABBA-Jazz show-val készülnek. A fesztivál egy másik figyelemreméltó fellépője a gyerekeknek kedvező Farkasházi Réka és a Tintanyúl, akik különleges zenei élményt nyújtanak majd a legkisebbeknek.

 

A Mézesvölgyi Nyár vendégelőadásaiban nagy nevek szerepelnek

A vendégelőadások terén sem lesz hiány a fesztiválon, hiszen olyan neves színházak érkeznek Veresegyházra, mint a Centrál Színház, a Játékszín, az Átrium és a Pannon Várszínház. Ezek az előadások széleskörű műfaji választékot kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára érdekes és izgalmas darabot. Külön kiemelnénk a Házassági leckék középhaladóknak című darabot, olyan nevekkel mint Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schimed Zoltán, illetve a Menopauza című darabban is legendás színésznők fognak fellépni, még pedig Hernádi Judit, Szulák Andrea, Náray Erika és Tóth Enikő. 

 

A Mézesvölgyi Nyár idén nemzetközi sztárt is tartogat

Az idei Mézesvölgyi Nyár nyári színházi fesztivál nemzetközi sztárvendége nem más, mint Bonnie Tyler, a híres brit énekesnő lesz. A rajongók nagyon várják a koncertjét, hiszen Bonnie Tyler olyan slágerekkel vált világhírűvé, mint például a "Total Eclipse of the Heart" és a "Holding Out for a Hero".
A Mézesvölgyi Nyár fesztivál tehát remek lehetőséget kínál a kultúra és a szórakozás szerelmeseinek, hogy élvezhetik a különleges színházi és zenei élményeket. Ne hagyjátok ki ezt az izgalmas rendezvényt Veresegyházon, ami egész nyáron elérhető lesz.

 

További információk és jegyvásárlás EZEN A LINKEN lehetséges.

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...