Mézesvölgyi Nyár Veresegyház 2023: Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján

Főoldal > Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján


2023/05/30
NA

A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler. 
 

Mézesvölgyi Nyár

A Mézesvölgyi Nyár idén is csodás programokkal vár

A Veres 1 Színház sikerdarabjai garantáltan megjelennek a programban idén nyáron, így a közönség újra átélheti ezeket a lenyűgöző előadásokat. Emellett a Cotton Club Singers is fellép, akik az újraélesztett ABBA-Jazz show-val készülnek. A fesztivál egy másik figyelemreméltó fellépője a gyerekeknek kedvező Farkasházi Réka és a Tintanyúl, akik különleges zenei élményt nyújtanak majd a legkisebbeknek.

 

A Mézesvölgyi Nyár vendégelőadásaiban nagy nevek szerepelnek

A vendégelőadások terén sem lesz hiány a fesztiválon, hiszen olyan neves színházak érkeznek Veresegyházra, mint a Centrál Színház, a Játékszín, az Átrium és a Pannon Várszínház. Ezek az előadások széleskörű műfaji választékot kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára érdekes és izgalmas darabot. Külön kiemelnénk a Házassági leckék középhaladóknak című darabot, olyan nevekkel mint Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schimed Zoltán, illetve a Menopauza című darabban is legendás színésznők fognak fellépni, még pedig Hernádi Judit, Szulák Andrea, Náray Erika és Tóth Enikő. 

 

A Mézesvölgyi Nyár idén nemzetközi sztárt is tartogat

Az idei Mézesvölgyi Nyár nyári színházi fesztivál nemzetközi sztárvendége nem más, mint Bonnie Tyler, a híres brit énekesnő lesz. A rajongók nagyon várják a koncertjét, hiszen Bonnie Tyler olyan slágerekkel vált világhírűvé, mint például a "Total Eclipse of the Heart" és a "Holding Out for a Hero".
A Mézesvölgyi Nyár fesztivál tehát remek lehetőséget kínál a kultúra és a szórakozás szerelmeseinek, hogy élvezhetik a különleges színházi és zenei élményeket. Ne hagyjátok ki ezt az izgalmas rendezvényt Veresegyházon, ami egész nyáron elérhető lesz.

 

További információk és jegyvásárlás EZEN A LINKEN lehetséges.

 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!