Mentsük meg a gödöllői Trafot Clubot: a hely nem bírja tovább anyagilag a jelenlegi gazdasági helyzetben ezért a város lakói összefognak és segítenek nekik!

Mentsük meg a gödöllői Trafo Clubot! - jótékonysági koncertek Gödöllőn

2023-05-15 14:31

Április közepén tudtuk meg a lesújtó híreket: a gödöllői Trafo Club, amely a város kulturális életének fontos része, nehézségekkel küzd. Azonban a közösség összefogott, hogy támogatást nyújtson a klubnak, és pénzt gyűjtsön a fennmaradásához. Több zenekar is bejelentette, hogy szeretned segíteni a szórakozó helyen jótékonysági koncertek keretein belül, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Tankcsapda vagy a Kowalsky meg a Vega.

Gödöllő Trafo Club

A gödöllői Trafo Club nehézségekkel küzd

A Trafo Club már évek óta fontos szerepet játszik a helyi zenei és kulturális színtérben, koncerteket, fesztiválokat és más eseményeket rendezve. Azonban a gazdasági nehézségek miatt a klub fenntartása veszélybe került.

 

A gödöllőiek összefogtak a Trafo Club megsegítésért

A helyi közösség és a klub iránt elkötelezett emberek összefogtak, hogy segítsenek. Különféle kezdeményezések indultak, hogy pénzt gyűjtsenek a klubnak. Egyik ilyen kezdeményezés a "Szigetelő” fesztivál címet viseli.

A gödöllőiek zenekarokat és művészeket hívtak meg, hogy ingyenes koncerteket és előadásokat adjanak a klubban, ezzel is vonzva a közönséget és támogatást gyűjtsenek.  Ezek a fajta kezdeményezések fontosok ahhoz, hogy a klub fennmaradhasson, és a helyi közösség számára továbbra is színteret biztosítson a kulturális és zenei eseményeknek.

Támogassátok a gödöllői Trafo Clubot ti is, látogassatok el az eseményekre, és segítsetek a klub fenntartásában, hogy az továbbra is fontos része lehessen a helyi kulturális életnek.  A Tankcsapda (május 26.) és a Kowalsky meg a Vega (május 19.) már nagylelkűen jelentkezett a megsegítő koncertekre!

 

- Az enyhe lejtésű beton tetőre anno fa szigetelés került, ami az évek folyamán elkorhadt – mondta egy nyilatkozatában Pecze Péter, a Trafo Club tulajdonosa. - A hungarocell jelenleg ázik, ezért szükség van rá egy zárórétegre. Ezzel elérjük azt, hogy a fűtési szezonban nem szökik ki a meleg az épületből. A tetőszigetelés anyag- és munkaköltsége nagyjából egymillió forint.

 

Gödöllő Szigetelő fesztivál: május 28-án őket nézheted meg a Trafoban

•    Another Way
•    Beerzebub
•    Counter Clockwise
•    Fish!
•    Kies
•    Mirror
•    Rage Against the Machine tribute by Subscribe
•    Satelles
•    Stubborn
•    Tiansen
•    Touch

 

A rendezvény teljes bevételét a Trafo Club kapja, és az épület elöregedett tetőszigetelésének felújítására lesz fordítva. Jegyek és további részletek az eseményben!

 

Kép forrása: https://hu.near-place.com/
 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....