Mentsük meg a gödöllői Trafot Clubot: a hely nem bírja tovább anyagilag a jelenlegi gazdasági helyzetben ezért a város lakói összefognak és segítenek nekik!

Főoldal > Mentsük meg a gödöllői Trafo Clubot! - jótékonysági koncertek Gödöllőn

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mentsük meg a gödöllői Trafo Clubot! - jótékonysági koncertek Gödöllőn


2023/05/15
NA

Április közepén tudtuk meg a lesújtó híreket: a gödöllői Trafo Club, amely a város kulturális életének fontos része, nehézségekkel küzd. Azonban a közösség összefogott, hogy támogatást nyújtson a klubnak, és pénzt gyűjtsön a fennmaradásához. Több zenekar is bejelentette, hogy szeretned segíteni a szórakozó helyen jótékonysági koncertek keretein belül, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Tankcsapda vagy a Kowalsky meg a Vega.

Gödöllő Trafo Club

A gödöllői Trafo Club nehézségekkel küzd

A Trafo Club már évek óta fontos szerepet játszik a helyi zenei és kulturális színtérben, koncerteket, fesztiválokat és más eseményeket rendezve. Azonban a gazdasági nehézségek miatt a klub fenntartása veszélybe került.

 

A gödöllőiek összefogtak a Trafo Club megsegítésért

A helyi közösség és a klub iránt elkötelezett emberek összefogtak, hogy segítsenek. Különféle kezdeményezések indultak, hogy pénzt gyűjtsenek a klubnak. Egyik ilyen kezdeményezés a "Szigetelő” fesztivál címet viseli.

A gödöllőiek zenekarokat és művészeket hívtak meg, hogy ingyenes koncerteket és előadásokat adjanak a klubban, ezzel is vonzva a közönséget és támogatást gyűjtsenek.  Ezek a fajta kezdeményezések fontosok ahhoz, hogy a klub fennmaradhasson, és a helyi közösség számára továbbra is színteret biztosítson a kulturális és zenei eseményeknek.

Támogassátok a gödöllői Trafo Clubot ti is, látogassatok el az eseményekre, és segítsetek a klub fenntartásában, hogy az továbbra is fontos része lehessen a helyi kulturális életnek.  A Tankcsapda (május 26.) és a Kowalsky meg a Vega (május 19.) már nagylelkűen jelentkezett a megsegítő koncertekre!

 

- Az enyhe lejtésű beton tetőre anno fa szigetelés került, ami az évek folyamán elkorhadt – mondta egy nyilatkozatában Pecze Péter, a Trafo Club tulajdonosa. - A hungarocell jelenleg ázik, ezért szükség van rá egy zárórétegre. Ezzel elérjük azt, hogy a fűtési szezonban nem szökik ki a meleg az épületből. A tetőszigetelés anyag- és munkaköltsége nagyjából egymillió forint.

 

Gödöllő Szigetelő fesztivál: május 28-án őket nézheted meg a Trafoban

•    Another Way
•    Beerzebub
•    Counter Clockwise
•    Fish!
•    Kies
•    Mirror
•    Rage Against the Machine tribute by Subscribe
•    Satelles
•    Stubborn
•    Tiansen
•    Touch

 

A rendezvény teljes bevételét a Trafo Club kapja, és az épület elöregedett tetőszigetelésének felújítására lesz fordítva. Jegyek és további részletek az eseményben!

 

Kép forrása: https://hu.near-place.com/
 

ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Legendák találkozása Gödöllőn: az ország legszebb barokk kastélyában rock és operett is megszólal
Végre itt a nyáron, jöhetnek a gödöllői nyári programok! A nyáron ismét felhangzik a zene az ország egyik legimpozánsabb barokk épületében, a Gödöllői Királyi Kastélyban. A híres palota, amely réges-régen Sisi egyik kedvenc lakhelyeként ismert volt, izgalmas könnyűzenei eseményeknek ad otthont júliusban, méghozzá szabadtérben.
Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler.   
Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban
A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!