Nagyon egyszerű ezzel a trükkel a takarítás!

Főoldal > Így tisztítsd a melegszendvics sütődet – olyan lesz, mint új korában!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így tisztítsd a melegszendvics sütődet – olyan lesz, mint új korában!


2022/08/26
NA

Sajnos a melegszendvics-és gofrisütők már az első használat után veszítenek fényükből, és hiába tisztítja az ember, mintha sosem akarna tökéletesen ragyogó lenni újra. Sokan nekiesünk késsel lekapirgálni a kifolyt, odaszáradt sajtot vagy az odaégett sonkát és egyéb dolgokat, de ezzel csak kárt teszünk a sütőben. Mutatjuk mit ne csinálj, és hogyan tisztítsd melegszendvicsi sütődet! 

Nehézkés a melegszendvics sütő takarítása?

Ezt ne csináld, csak ártasz vele!

 

Ha nekiesel egy késsel vagy egy mosogatószeres súroló szivaccsal, akkor csak rosszabb lesz az eredmény, mert felsérted a sütő felületét és az ételek csak még jobban rá fognak tapadni a lapokra, hiszen a mosogatószer oldhatja a tapadásmentességet. 

 

Előzd meg a zsírokat, ételmaradék lerakodásokat!

 

Tipp, ha még új a sütőd, és nem szeretnéd, hogy hamar elromoljon, vagy koszolódjon: a szendvicseket rakd sütőpapír közé. Ezzel, ha ki is folyna valami, az a papírra fog, amit ki is dobsz, miután megsült a szendvicsed. Utána a gyakorlatilag teljesen tiszta sütőt elég, ha egy száraz papírtörlővel kitörlöd.

 

Ha a sütőpapír gondolatával nem szimpatizálsz, akkor kend ki a sütőlapjaid egy kicsi olajjal egy szilikonos ecset segítségével, így, ha kis is folyik bármi étel, azt könnyebben le fogod róla szedni. De mivel és hogyan? Mutatjuk!

 

 

Kövesd ezeket a lépéseket a melegszendvicssütő tisztításához

 

A résekbe beesett morzsákat egy fülpiszkálóval, vagy egy használatlan fogkefével tudod kiseperni a legkönnyebben, a pedig már odaégett, odaszáradt ételmaradékokra a következő trükköt lehet megpróbálni.
Egy ecsettel vagy kiskanállal vigyünk fel vizet a kezelendő részre, majd dugjuk vissza a konnektorba a sütőt, körülbelül 1-2 percig. Ezután kihúzhatjuk a zsinórt, és egy mozdulattal le is törülhetjük a koszt egy papírtörlővel, hiszen a forró íz feloldotta nekünk. 


Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!