Lego kiállítás Szadán november 17-19-ig: gyere, légy részese te is ennek a csodálatos élménynek, nézd meg a Kocka kiállítást a Székely Bertalan Művelődési Házban!

Lego szerelmesei figyelem: varázslatos kiállítás vár titeket Szadán november 17-19-ig

2023-11-15 14:19

A Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár falai között idén újra találkozhatunk az építőkockák mesés világával. Az idei évben a Brickmasons Junior kiállítás olyan lenyűgöző és sokszínű élményeket ígér, amelyek a legkülönbözőbb érdeklődési köröket is kielégítik. Ebben a cikkben bepillantást nyerünk az esemény kínálatába, és feltárjuk, mi mindent rejt ez a varázslatos kiállítás.

Szadai lego kiállítás

Kocka kiállítás Szadán számos remek témával

 

A kiállítás számos érdekes és változatos témával várja a látogatókat. Legyen szó történelmi diorámákról, Star Wars világáról vagy működő Technic járművekről, mindenkinek akad valami, ami felkelti az érdeklődését. Az építőkockákból létrehozott részletgazdag alkotásokon keresztül új perspektívákból láthatjuk a mindennapi dolgokat.
A Harry Potter rajongói és a csajos stílust kedvelők is megtalálják a számukra izgalmas részeket a kiállításon. A Harry Potter világának részleteiben történő elmélyülés mellett egyedi csajos asztalon is gyönyörködhetünk, ahol az alkotók különleges kreativitásukat öntötték építőkockákba.

 

Kocka kiállítás Szadán november 17-19-ig

 

Az eseményre péntektől vasárnapig várják az érdeklődőket, reggel 10-től délután 6-ig. A jegyárak is családbarátok, így mindenki számára elérhetővé teszik ezt az építőkockák világában való kreatív kikapcsolódást.
A helyszín nem más, mint a Szada szívében található Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár (cím: 2111 Szada, Dózsa György út 63). Ez a központi elhelyezkedés kiváló lehetőséget kínál minden érdeklődőnek az egész napos kreatív barangolásra.

 

A kis Lego rajongókat várják a csapatba szeretettel

 

Azoknak, akiknek van építőkocka képességük, és nem múltak el 14 évesek, most lehetőségük van csatlakozni a Brickmasons Junior kiállító csapatához. Az alkotások fotóit várják a brickmasonsgroup@gmail.com címre, ezek után részt vesznek közönségszavazáson és szakmai bírálaton.

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....