Lego kiállítás Szadán november 17-19-ig: gyere, légy részese te is ennek a csodálatos élménynek, nézd meg a Kocka kiállítást a Székely Bertalan Művelődési Házban!

Főoldal > Lego szerelmesei figyelem: varázslatos kiállítás vár titeket Szadán november 17-19-ig

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Lego szerelmesei figyelem: varázslatos kiállítás vár titeket Szadán november 17-19-ig


2023/11/15
NA

A Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár falai között idén újra találkozhatunk az építőkockák mesés világával. Az idei évben a Brickmasons Junior kiállítás olyan lenyűgöző és sokszínű élményeket ígér, amelyek a legkülönbözőbb érdeklődési köröket is kielégítik. Ebben a cikkben bepillantást nyerünk az esemény kínálatába, és feltárjuk, mi mindent rejt ez a varázslatos kiállítás.

Szadai lego kiállítás

Kocka kiállítás Szadán számos remek témával

 

A kiállítás számos érdekes és változatos témával várja a látogatókat. Legyen szó történelmi diorámákról, Star Wars világáról vagy működő Technic járművekről, mindenkinek akad valami, ami felkelti az érdeklődését. Az építőkockákból létrehozott részletgazdag alkotásokon keresztül új perspektívákból láthatjuk a mindennapi dolgokat.
A Harry Potter rajongói és a csajos stílust kedvelők is megtalálják a számukra izgalmas részeket a kiállításon. A Harry Potter világának részleteiben történő elmélyülés mellett egyedi csajos asztalon is gyönyörködhetünk, ahol az alkotók különleges kreativitásukat öntötték építőkockákba.

 

Kocka kiállítás Szadán november 17-19-ig

 

Az eseményre péntektől vasárnapig várják az érdeklődőket, reggel 10-től délután 6-ig. A jegyárak is családbarátok, így mindenki számára elérhetővé teszik ezt az építőkockák világában való kreatív kikapcsolódást.
A helyszín nem más, mint a Szada szívében található Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár (cím: 2111 Szada, Dózsa György út 63). Ez a központi elhelyezkedés kiváló lehetőséget kínál minden érdeklődőnek az egész napos kreatív barangolásra.

 

A kis Lego rajongókat várják a csapatba szeretettel

 

Azoknak, akiknek van építőkocka képességük, és nem múltak el 14 évesek, most lehetőségük van csatlakozni a Brickmasons Junior kiállító csapatához. Az alkotások fotóit várják a brickmasonsgroup@gmail.com címre, ezek után részt vesznek közönségszavazáson és szakmai bírálaton.


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!