Gödöllői királyi kastély koronázási hétvége

Főoldal > Koronázási hétvége a Királyi Kastélyban Gödöllőn

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Koronázási hétvége a Királyi Kastélyban Gödöllőn


2022/06/07
NA

A magyarok imádott Erzsébet királynéja és I.Ferenc József koronázási ajándékként kapta a gödöllői Grassalkovich-kastélyt. Erre emlékekezünk minden évben a kastélyban a koronázási szertartás felelevenítésével, családi programokkal, ami gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt egy élmény. 

Koronázási hétvége Gödöllőn

Június 11. szombat


Zenél a Kastély – ingyenes koncertek a múzeumban


A Díszteremben hallgathatjuk meg az 1961-ben alakult Duna Szimfonikus Zenekar kamarazenekarainak a csodálatos koncertjeit. A zenekar számos hangversenyen is megmérette magát az elmúlt évtizedekben. Zenei stílusuk a barokk zenétől a 20. századi kompozíciókig felöleli az európai zenei történelem megannyi stílusát. 

 

 

 


Június 12. vasárnap

Múltidéző programok izgalmas történetekkel, titkokkal és meglepetésekkel.


A múltidéző programok megkezdődnek, csupa izgalmas történettel, meglepetéssel. Gróf Andrássy Gyula fogadja a királyi párt a kastély kulcsával, a Kókai Néptáncegyüttes is fellép, a lovardában kisgyermekes családok nézhetik, hallgathatják az Állati jó hangversenyt.  A díszudvarban mesemusical szórakoztatja a legkisebbeket, délután jazz koncertet hallgathatunk. További játékok is szép számmal lesznek: játék a barokk kastély makketben beöltözéssel, kincskeresés, kézműves vásár és még sok más izgalmas program!

Részletesebb programokért nézzétek meg a királyi kastély hivatalos oldalát!


 


Közösségi média marketing Múlt Online marketing Turizmus Turizmusmarketing UtazásHello

Legfrissebb cikkek


Bach Mindenkinek Fesztivál – ingyenes koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban
Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, mely március 16-tól a Kárpát-medence száz településén összesen kétszáz ingyenes programon keresztül megrendezésre. Az esemény egyik kiemelkedő része március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz megtekinthető, melyen a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjét élvezhetjük ingyenesen. 
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 
Gödöllői gimnázium csapata nyerte meg az MTA középiskolai tanulmányi versenyét!
A Középiskolai MTA Alumni Program szervezésének keretein belül került megrendezésre egy tanulmányi verseny a fenntarthatóság és klímaváltozás témája köré épülve, melynek döntője a napokban zajlott. Hatalmas öröm Gödöllő számára, hogy ezt városunk egyik neves középiskolájának, a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumának a csapata nyerte meg!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!